icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
14. bře 2016

@moni92_ @mary28_ Holky neštvete mě 😀 já byla smířená s tím, že nic a bojim se udělat další, to zklamání mě ničí....A hlavně MS jsem měla dostat 4.3. to už by ten test měl vědět ne? 😨

mary28
14. bře 2016

@maggie_ Rozumím ti, také jsem byla smířená s tím, že nic.. A pak jsem si koupila jiné testy a najednou to bylo, dokonce i ten digi, ale rozhodně ti nechci dělat falešné naděje..

moni92
14. bře 2016

@maggie_ nadeje je nesmrtelna, kazdopadne pokud tam byl duch a nedostala jsi od te doby ms, ze by to odeslo s ni, tak by tam mel byt duch na stejnym testu zase😉 rika se ze hcg se zvetsuje obden....😉

maggie_
14. bře 2016

@mary28_ Já vím, neboj neberu to zle 😉 ale myslím, že to byl falešný poplach 😕
@moni92_ Sice jsem to nedostala, ale už od toho 4.3. co jsem to měla dostat špiním - je to takový nahnědlý výtok (omlouvá se za podrobnosti 🤐 ) a je to tak jednou za den na slipové vložce, fakt malinko, ale je... 😕

pindruse16
14. bře 2016

@gabulkam jojo, jasný.. taky se chci zeptat, jak na tom vlastně jsem... přítel si bude na plození dávat nejvíc záležet v létě (chce malého býka nebo berana 😎 ) tak abych do té doby věděla, jestli jsem ok nebo ne... ale jinak žádný sebekontrolování... to bych se zbláznila... teď jen čekám do středy (50DC) jestli to příjde nebo ne 😠 a pak se objednám...

maslicko
14. bře 2016

@jajinka147 jojo chlap je super, on se snaží pořád odlehčovat situaci a povzbuzovat nás 🙂 tak to snad brzo ovulka příjde....já si ještě týden počkám 🙂 ale aspo'n si zajdu na gyndu a všechno tam s Mudr. pořeším 🙂

adelaide88
15. bře 2016

Ahoj holky, taky čekám, ale nějak cítím pár změn oproti minulým cyklům. Dle aplikace OvuView jsme se snažili přesně v den OVU, kterou mi aplikace vypočítala na 3. března, snad tomu odpovídají i ty teploty, i když jsem začala měřit až tak v půlce...Mrcha má přijít každým dnem, ale BT ráno pořád 37, dole pocit vlhka, hlen do bíla, po ovulaci hodně hrudkovitý, ted už trochu méně...včera čípek už mi přišel dole, tvrdší a prodloužený a dneska ráno šmatám aa skoro nenacházím..přijde mi jak kdyby se vrátil nahoru a zase trochu změknul 😕 což teda moc nevím co to znamená...minulý cyklus jsem už na kraji čípku tak 3 dny před měla vždy kapku krve, když jsem vytáhla prstík, teď sněhobílo...jinak se mi i po ovulaci spustilo nachlazení, ale blbě mi není, tělesná teplota 35,8...zatím nechci dělat test, minulý měsíc sem jich dělala asi 5 a pak přišla mrcha, takže čekám co to dá... 😉

petulibiii
15. bře 2016

@adelaide88 taky se meris BT v pochvě??jak dlouho tam máš teploměr??

adelaide88
15. bře 2016

@petulibiii ano, měřim...mám digitální, takže do doby než zapípá...trvá to chvilku...

petulibiii
15. bře 2016

@adelaide88 aha..super..díky..taky to chci zkusit🙂)

maslicko
15. bře 2016

@moni92
@jajinka147 Holky, tak příští středu jdu konečně na gyndu, tak jí tam všechno ze sebe vysypu a řeknu jí, ať mi udělá folikulometrii a popřípadě jestli by nebyl vhodný Clostík na vyvolání ovu....Už žádné čekání a doufání......jdeme tvrdě do toho 🙂

drabkova_zuza
15. bře 2016

Ahoj holky, skoro měsíc jsem sem nepsala.. Jen si vás tady všechny pročítám a všichni na to jsme stejně nebo podobně 😉 ja jsem dnes byla u doktora a ten mi naposledy předepsal clostik.. Když se to nepovede tak doporučil sanus v HK nebo laparoskopii. Máte některá zkušenosti třeba s jedním z toho? Doufám ze se toho moje tělo lekne této výhrůžky a na konci cyklu se něco změní 🙂 smajlíky jsou veselé ale je to jen tak na oko.. Hodně štěstí všem 🙂

jajinka147
16. bře 2016

@maslicko to je skvělé.. určitě jdi. to jsem zvědavá co ti doporučí. 🙂 pak se hned ozvi, myslím na tebe. Aspoň. že chlap se to snaží kapku odlehčit, ten můj taky na povrch, ale cítím, že taky na jednu stranu doufal, že to půjde a najednou nic.. Jinak u mě ovu vůbec nikde, test sněhobílý.. takže ani nevypadá, že by se měla blížit, zítra jdu na kontrolu. Tak jsem zvědavá co mi řekne.. Po jak dlouhé době jsi to řešila s doktorem, že to nejde?

jajinka147
16. bře 2016

@maggie_ říkala jsi že jdeš teď v pátek viď? tak to jsem zvědavá jak ti to dopadne, moc bych ti přála aby pozitivně 🙂 s tím testem je to divné. Naděje umírá poslední 🙂

moni92
16. bře 2016

@maslicko jojo je to potřeba řešit... nechápu že někteří doktoři pořád čekají rok než to začnou řešit... aniž by udělali třeba folikumetrii atd... moje stará dr taky taková byla, ta nová okamžitě jinej přístup, hned dva měsíce sem šla na folikumetrii a dala mi utrogestan a nabízela i tu injekci aby vajíčko 100% prasklo... ale tu sem odmítla že to chci zkusit 3 cykly bez toho a ona že když nic, at klidně příjdu každý měsíc na ten ult. a že to pak v květnu do toho pustíme pořádně... a to sem teprve v říjnu vysadila prášky, aji se zadařilo ale neudrželo se to... a hned takovej přístup... stará dr mě nechtěla ani po tom samovolným potratu prohlídnout....

maggie_
16. bře 2016

@moni92_ Tak to je od ní moc hezký 🙂 jak říkáš, každej gynekolog pomalu rozhodne za tebe, že rok počkat...

@jajinka 147_ No dneska jsem se objednala a mají to pořádně nabouchaný, takže na mě asi moc času mít nebudou. Jinak děkuju, ale vážně si myslím, že je to jen pořádně, ale pořádně rozházený, test už je jen negativní, takže tamten musel bejt asi špatnej 😔 .....nechám si udělat hormonální profil, abych zjistila, jestli ovulace fungujou jak maj (z toho se to pozná že?)

pindruse16
16. bře 2016

Holky, jak moc velký bolesti míváte první den MS? jsem za těch 49 dní zase zapomněla, jak bolí :( já si musím od září brát na ten den vždy volno ☹ (jako dnes)... jen si říkám, jestli to není tím půlmaratonem, co jsem tenkrát den před MS uběhla, a jestli se mi tam něco nepokazilo ☹ ... zároveň sestra má docela vážnej problém s cystama, tak se bojím i tohodle verdiktu, ale v létě bylo všechno v pohodě... každopádně jsem po velikonocích objednaná k doktoru, aby se na mě podíval, ale ráda bych se dozvěděla i nějaké vaše zkušenosti.. děkuju 😉

moni92
16. bře 2016

@pindruse16 tím si myslím že ot nebude... já běžela universal ran druhý den kdy sem menstruovala... byl to mazec ale žádný následky to nemá.... tím si myslím že to být nemůže pokud jsi po tom nijak abnormálně neodpadla třeba na kapačky nebo tak.. pokud jsi to doběhla a vše bylo v pořádku tak nevidím důvod 😉

pindruse16
16. bře 2016

@moni92 díky.. já jen, že po tom půlmaratonu to byla první takhle bolestivá MS...

maslicko
16. bře 2016

@jajinka147 no to že chci mimi řešíme od začátku, hnedka po vysazení HA mi nasadila utroš, ale jinak více řešit, to začínáme teď po roce snažení.....

maslicko
16. bře 2016

@moni92 tak to já mám skvělou doktorku, jen nechce tlačit na pilu a hnedka mě posílat někam na umělé....domluvili jsme se spolu na roce, a že pokud po roce snažení neotěhotním, tak to začneme více řešit 🙂 tak uvidíme co mi ve středu řekne, mělo by to být zhruba i v polovině cyklu, takže někdy kolem OVU tak mě určitě vyšetří a řekne co vidí a já se jí zeptám na ten Clostík....tys ho někdy brala?

lucina81
16. bře 2016

Ahojda holky, jestli můžu rada bych se k Vám připojila v čekání na vytoužené dvě //. V pondělí jsem byla na své 4 inseminaci, pro druhém pokusu to vyšlo, ale v 6tydnu bohuzel nebylo srdíčko a poté jsem samovolně potratila. V pátek jsem byla u doktora a naměřil folikul 15.6mm, v sobotu jsem si pichla pregnyl a v pondělí sup na to. No a teď čekám jak to dopadne😯 jsem k tomu na neschopence, tak je to takové dlouhé. Občas čtu tady věci, jak dlouho se holky snaží a všemožně problemy😯 nevím jestli to je i dobre.😯 Holky každopádně Vám všem přeju moc stesticka, aby to konečně dopadlo.. !!!! Mne už je 34let a je to moje první snazeni😯

pindruse16
16. bře 2016

@lucina81 luci, taky moc držím palce aby to vyšlo... taky všemožně čtu diskuse a asi tím sama sebe děsím, když čtu, jak dlouho se některé páry snaží... slíbila jsem si dneska, když jsem to zase dostala, že už budu jen tady s vámi v diskusi, abych si mohla vylévat srdíčko s holkama, co chápou, co se ve mě děje a už se nebudu kontrolovat (snad to zvládnu), abych si zase nenamlouvala nějaké příznaky...

lucina81
16. bře 2016

Pindruse16 ono je to těžké říct si, ze se člověk nebude hlídat apod.😯 když proste cekas na něco vytouzeneho, ale jak pises není dobrý ty diskuze moc číst, aby jsi se tím víc netrapila😯 musi ne prostě doufat, to je taky dulezite😉 taky zůstanu jenom tady. Ale vypovídat se tady je podle me taky dulezite☺

lucina81
16. bře 2016

@pindruse16 ja věřím, ze to dopadne neboj..!!!!!!!!

pindruse16
16. bře 2016

@lucina81 ja si o právě od toho listopadu co se nehlídáme říkám pořád, že se nebudu hlídat, ale zatím mi to ani jeden měsíc nevyšlo 😄musím se zase začít učit do školy (studuju při práci dálkově), tak třeba se tím zabavím... momentálně jsem nedočkavá i co se kontroly u doktora týče... už bych ráda věděla, na čem jsem - kvůli těm bolestem a nepravidelnému cyklu...

pindruse16
16. bře 2016

@lucina81 všem nám to dopadne a jednou ty // mít budeme 🙂

lucina81
16. bře 2016

@pindruse16 urcite budou!!!! Cetla jsem dobre ohlasy na kontryhel na srovnání cyklu, spoustu holek si ho moc chválí. A pomáhá pry i při bolestech.

pindruse16
16. bře 2016

@lucina81 jo jo, ten jsem loni pila tři cykly po sobě a stejně jsem musela na vyvolávačku... sója by prý měla mít taky vliv, ale taky jsem se dočetla o spoustě negat. účinků, tak na to prdim...

lucina81
16. bře 2016

@pindruse16 spis to vypadá, ze kazda ty přípravky snažíme asi jinak😯 doktorka Ti nic nepredepsala na srovnání..? Ono je někdy dobrý seznámit i někam jinak k lékaři, každý lékař jiný názor. Já svoji kamarádku donutila aby sla i jinam a tam se bohužel dozvěděla, ze její doktorka dost věci zanedbala😯

Strana