Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lucina81 můj doktor mi dal v létě na dva měsíce duphaston a ty dva měsíce jsem měla krásný 28 denní cykly... od tý doby se mi zase prodlužujou... já mu věřím, co se týká ségry problémů, tak všechno řeší okamžitě a je důkladný... Tak zatím o nikom jiném nepřemýšlím 🙂
@pindruse16 v tom případě je to jediné dobře...☺!!!!
@maggie_ pořádně nevím co z hormonálního profilu poznají, nikdy jsem na něm nebyla. Tak mi aspoň řekneš. Jdeš teda zítra?
@maslicko ty jo rok, pro mě už teď je to hrozná doba a rok si nedokážu vůbec představit. ☹ Já jsem dneska taky tak nějak v polovině a jdu na kontrolu, takže pokud by byla ovu tak mi to na UTZ řekne ne?
@lucina81 ahoj, jak dlouho se snažíte? držím palce aby to už tentokrát vyšlo 🙂
@jajinka147_ No jdu zítra ráno 🙂 ...no prostě už po něm budu chtít trošku větší vyšetření, jen neví, zda to půjde, jelikož pořád špiním. Tak abych nedostala provokačku a nešla domů 😀 uvidíme no....
Ahoj holky, já se musím smát, jak jsme všechny stejné. Taky jsem si říkala, že až se budeme snažit, nechám tomu volný průběh, budu v klidu, a teď si měřím teplotu, pročítám všechny diskuze a dnes jsem 10DPO a přemáhám se, abych si neběžela udělat test. 🙂
@xivet chtič je silnější ..nejde byt v klidu 🙂))
@petulibiii Ale je to peklo 🙂
@xivet ani nemluv..zitra jdu k doktorov zda mi dozrávají vajíčka;)))..tak uvidim co mi hezkého řekne..nebo poradi jak tomu pomocttttt ;)))
@petulibiii Tak držím palce, určitě ti poradí. Jak dlouho se snažíte?
@xivet 1rok🙂 ale ted mi to vlezlo az moc na mozek:( a všude vidim dětičky a těhotneee..pomooc :D
A jak dlouho se snažíte vy?
No jo, to chápu, po roce už člověk člověk musí šílet. Ale teď snad něco doktor zjistí. My prosím tě jenom pár měsíců, až je mi to trapné tady říkat. Ale ode dne, když jsme se rozhodli, mi příjde, že už včera bylo pozdě 🙂
@xivet jsem na tom stejně.. snažíme se pár měsíců a já už šílím a co pak tady holky co se snaží rok 🙂 ale přesně jak říkáš, od doby kdy jsme si řekli že nebudu brát prášky a uvidíme až to přijde tak to přijde nemyslím na nic jinýho, min.měsíc jsem už dělala ovu testy :D nevím jak na to zapomenout a žít normálně 🙂 vždy když jdem na to, tak si říkám, jde o něco, nejde.. když se snažíš taky krátce byla jsi u doktora?
@maggie_ tak to jsem zvědavá, jestli špiníš kapku tak si myslím, že tě může vyšetřit dobře.. 🙂
@jajinka147 Je to přesně, jak říkáš, jsme jenom ženy, no :o) Nene u doktora jsem nebyla, to byla reakce na petulibii, u mě je snad všechno v pořádku, cyklus mám pravidelný, ovu příjde vždycky, tak uvidíme.
@jajinka147_ No tak snad to bude v pohodě 😉 už abych věděla co mi řekne....No a co ty? Čekáš na ovu?
@xivet tak to ti závidím.. já jsem vysadila HA po 11letech a cyklus od 27-34 a ovu min.měsíc asi ano (dle testu), předtím nevím a teď zatím nic..
@maggie_ ano čekám, příznaky žádný, 16DC a jsem už nervózní. Když jsem min.cyklus měla 27dní. ☹ a testy sněhobílý. Dneska budu dělat až v poledne. Dneska ta kontrola, tak doufám, že ho zlomím, aby mi nějak poradil :D nebo aspoň mě uklidnil že to funguje.. poznáš na sobě že máš ovu?
@jajinka147 jojo uteklo to jako voda....kolegyne mi loni rikali, o prazdninach tu uz nebudes..BYLA.....na vanoce uz tu nebudes....BYLA no a blizi se dalsi prazdniny...jen doufam, ze vanoce uz v praci nestravim :( no na ultrazvuku by ji mela potvrdit, ale musis dochazet casteji a kolem toho 15 dne....
@jajinka147_ Hele vůbec žádný příznaky ovu nepociťuju. Obdivuju holky co to na sobě poznají i bez testů... Hlen se mi nemění a nic dalšího taky ne 😀...ty jo? :O
@jajinka147_ jo tak aspoň, že tak :D pak mi dej vědět, jak jsi schválně dopadla ty na ultrazvuku ;) vím, že se snažíme kratší dobu, ale vědět, že jsme v pořádku nám prospěje :D oni to nechápou na ty gyndě asi :D
Holky berete ještě nějaké podpůrné vitamínky - Nosifol, Inofolic, Fertility blend ???My se snažíme už 8 měsíců a zatím nic ☹
@jajinka147 ahojda, snažíme se od září 2015, druhy pokus vyšel, ale po 6 týdnech zamlkle. V pondělí to byl 4 pokud a teď čekám jak to dopadne. Holky ja Vas s těma ovu testama obdivuju, ja je nedelam, chodím na ultrazvuk a podle toho se naplanuje inseminace😯 Vám teda řeknu, ze je to proces😯
@jajinka147 nejsi v tom sama pro me je to veda😀
@jajinka147 jak pak jsi dopadla u doktora? Poradil Ti něco a věřím, ze je vše v poradku😉
@sedlakovasary ahoj já teď začla brát FEM plus kapsle, hodně holkám to tu pomohlo..tak uvidiíme 🙂
@maslicko mrknu na internetu...já bych právě taky něco ráda 😉
Ahoj holky tak se k vám přidám...mám 6 dní do MS a už mi z toho hrabe :D dělám si testy i když vím že tam eště nic být nemůže :D už je to 6. měsíc co se snažíme....a už 3. den mně bolí v podbřišku...jsem z toho už zoufalá.. :(
@rumisik to já ovšem vím :D ale přiznejme si že je to nemožné :Da to by chtěl čert aby to dnes nevyšlo!!!
http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov... :D:D

@pindruse16 tím Že urcite nechci strašit, ale zastávám toho, ze je lepsi mít více názorů.