Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lucina81 od září? a už absolvujete inseminaci? to mně doktor řek tak po roce, když to nepůjde :-/ už na testy taky kašlu, škoda peněz 🙂 a pak akorát myslím na to, že dneska "musíme".. Jinak mě to mrzí, že to nevyšlo.. tak snad se tenhle měsíc u vás zadaří..
@jajinka147 16DC se mi zdá pozde😯 ja byla uz 9DC a byl folikul 15.6mm. Na inseminaci musim, přítel mít děti nemůže, tak máme dárce.😯 to testování musí být fakt na palici, ja je mám taky doma, ale říkám si, ze se tím nebudu stresovat, když chodím na účtu a do toho abych si dělala ještě testy.😯 Musíme myslet pozitivne😊
Omlouvám se, telefon mi prepisuje slova jak chce😈 místo účtu mělo být UTZ☺
@lucina81 jé tak to mě mrzí.. ale tak je skvělé, že máte aspoň dárce a ono to půjde. Přesně jak říkáš, hlavně myslet pozitivně. To je pravda, stačí že chodíš na UTZ. To věřím, že to musí být náročný proces. Teď čekáš kdy MS? 🙂
@jajinka147 s tím člověk nic nenadělá, hlavně ze je reseni😉 Za 12 dni, jsem zvědavá jestli vydržím netestovat, ale jak se znám, tak to nevydrzim...😀
@jajinka147 pisu k tvemu příspěvku..byla jsem dnes u doktora mam 12DC,rikal ze za 2dny podle velikosti folikulu mela byt ovulace a ovu testy mi neukazuji ani naznak čárky..a hormony mam v pořádku..tak to nechápu..
@petulibiii ja bych věřila doktorům a nestresovala testama ..!!!!!!!
@lucina81
@petulibiii holky asi máte pravdu s těma testama...také jsem byla u DR. na ultrazvuku a vše v pořádku a test neukazoval nic....takže mám podobnou zkušenost...
Testy nejsou 100%..uvidíme tedy..
Slunickoooo krasně svítí tak dobijeme energii a večer se bude sexovat 🙂))
já mám za sebou 4 týdny léčby Medrolem kvůli zvýšené imunitě proti spermiím, ještě měsíc a můžem se tedy začít snažit. Snad se zadaří 🙂
@sedlakovasary
@petulibiii přesně, nejsou 100%, si vemte doktor Vám řekne, ze je to připravené, pak přijdete domů uděláte si test a tam nic.😯 Na psychiku tohle dobrý neni holky..😉 Ja byla minulý pátek, doktor řekl o.k. v pondělí jdeme na to. O víkendu jsem přemýšlela ze si je udelam, ale jsem fakt rada ze jsem to neudělala, kdyby bylo bílo, tak mě to urco rozhodi😯.
Dnes měla přijít mrška a nic...BT pořád 37, dole vlhko a hrudkovitejsi hlen. Test ale negativní. Myslím si tedy já. Něco malilinko tam vidím ale myslím že spíš ne :( pak mě napadá jestli appka FF mi neoznačila blbě ovulaci a ta nebyla až 9. března...pak by odpovídalo proč je test nega...co si o tom myslíte? MS příznaky žádné. Přijde mi že mám snad i menší prsa 🙂)) jak kdyby mrcha byla v nedohlednu. Jindy mám před ms prsa o číslo větší. Díky za názor.
@adelaide88 zkušenosti s měřením BT bohuzel nemám, ale ta teplota to je zvláštní ze ji máš stále 37😉 jediné co asi poradit, počkat a test opakovat, v kolik hodin jsi dělala test..?
@lucina81 z druhé raní moči dnes kolem 9...
@lucina81 - je tam uplný mini duch když se zadívám, na fotce to ani není vidět..
@adelaide88 zkusila bych z první a hned po probuzeni, bohužel na fotce nic nevidim😯 ale kdyz mi to naposledy vyšlo, tak je pravda, ze jsem tam měla taky dost miziveho ducha, musela jsem hodně zkoumat😉 držím moc palce, aby to vyšlo...!!!!!!
@lucina81 jak magor se pořád k testu vracim a koukám a koukám 😕 😕 😕 a jako malilinkej tam je..kdyby byla ta ovu později, tak to docela chápu..nechám zítřek a zkusím v neděli, když mrška nepřijde.
@adelaide88 😀😀😀 jsi jak ja a naprosto Te chapu😉. Zkus to vydržet do te neděle a uvidíš.✊✊✊
@lucina81 tak to jsme na tom stejně.. já taky tak 11-13dní ale řekla jsem si, že testovat nebudu 🙂 tak jsem zvědavá, zda to vydržím 🙂 ale myslím, že ano, protože si jsem spíš jistá, že ovu tenhle měsíc ani nebyla..
@petulibiii tak když to říká doktor tak bych tomu věřila, asi ty testy jsou fakt divný. min.měsíc mi to ukázalo ukázkově a tenhle nic.. takže je lepší být v klidu, netestovat a jen jak říká doktor pravidelnost pravidelnost a nejlepší 2krát týdně :D
@jajinka147_ Ahojky 🙂 tak jsem byla dnes u doktora a jako sranda no .........Říkala jsem mu, že mám 14dní zpoždění, ale 15dní špiním. Hned ho napadlo těhotenství nebo cysta...Koukali jsme na ultrazvuku - těhotná nejsem, cystu nemám 😉 (aspoň nějaká dobrá zpráva, že nejsou žádný komplikace).....Měla jsem na výběr, buď injekci na zastavení špinění, nebo počkat do dalšího měsíce.
- Jelikož jsem se nechtěla dopovat dalšíma hormony, odešla jsem tak, jak jsem přišla 😀 na nějaký hormonální profil, nebo vyšetření je prý brzy (to jsem čekala) a jediný co ho znervozňovalo, že už je to půl roku, co prášky neberu a je v tom takovej binec 😀 takže počkám do dubna a pokud se nic nezmění, dostanu ten Utrgestan, jestli to píšu správně 😅 ......tak nevim, jestli mám mít radost...
Ahojky holky, pardon ze jsem vas tady tak prepadla, ale chtela jsem se zeptat, je mozné ze by ovulacni test ukazal pripadne tehotenstvi. Jelikoz ja jsem dnes 29Dc a 27-28 Dc jsem mela silne pozitivní ovu testy, ale dnes je ta carka slabsi. Ale 19Dc jsem ho mela také pozitivní, Tak jestli uz ovu byla nebo to mam brat ze jsem mela ovu az takhle pozde a nebo ze z ovu testu carka zacne vytract a obevi se treba ne tehu testu. Prosim jen o nazor. Nikdy se mi to nestalo tak jsem z toho maková 😕 😕
ahoj @maslicko a ostatní ženský! Musím se pochlubit že ovulace nakonec zřejmě přecejenom dorazila, i přesto, že doktor strašil, že to na ovu nevypadá. Přišla 30dc 😀 Druhá věc je, že jsme se s mužem vůbec, ale vůbec nesnažili, protože padl s angínou. Ale já mám hroznou radost, že mám ovulaci 😅
@janickazabicka Ahoj, no pár holek tady psaly, že když byli těhotné, tak měli pozitivní ovu test... Ale vůbec bych na to nespoléhala. Popravdě jsem nikdy nepochopila, proč dělají ovu testy, když už můžou pomalu zkoušet těhu testy... Vůbec nic se tím nevyřeší, akorát to přinese další pochybnosti a stres. Víš jak, možný je všechno 🙂 Ale přeju ti, at objevíš // na těhotenském testu, jestli jsi měla ovulaci toho 19., tak by možná pomalu mohlo být něco vidět..?
@marla86 No uvidime, zitra ho prubnu, jinak na to potom kácím. Já si ale myslim ze mozna to byla ovulace, ale asi druha. Jsem nejaky ukaz prirody 😀 😀
Tak jsem si dnes udělala Digital a je tam - :(((( aby toho nebylo málo tak jsme se kvůli tomu s manželem eště aj pohádali...achjo...:(
Holky, nevím jaké máte zkušenosti vy...ale mě přijde, že už o tom před manželem moc nemůžu mluvit...nechci dospět do fáze, že mi řekne, že se cítí jak plemenný býk ☹ takže si píšu tady s Vámi,ale doma ani muk, radši....ohledně nějakých ovulačních testů a načasování sexu...
@sedlakovasary jo...unás to začíná být to samé...
@sedlakovasary
@515ka Holky pokud se dostáváte do situace, ze se doma kvůli tomu hadate, tak to radci před manželem uz nereste😯 co si budeme povídat, jsou to chlapi Ty se k tomu staví uplne jinak nez my😦 Pokud má dojít na sex, tak ho jen navnadte hezky a o ovulacnich testech apod. radci nic😯 Je to těžké, ale za ty hádky to nestoji😯.
@sedlakovasary mám to doma úplně stejně... přítel se staví na zadní i když ze mě jenom cítí, že mám chuť na sex, protože má pocit, že ho vyžaduju záměrně a vždycky mi říká, že to miminko chce stvořit hezky a nechce žádný dostihy (přitom mám "jenom" chuť na sex :D)... takže co se týká mých pocitů, tak jemu nic neříkám.. i když si myslím, že by to občas chtělo, aby věděl, že nejsem uplně tak silná, jak se tvářím... (včera jsem se sesypala po tom, co jsem zjistila, že je kolegyně těhotná... přitom jsem si myslela, že jsem nad věcí, protože přítel je doma jen o víkendech a jednou se ta ovulace na ten víkend strefí a // příjdou... ale zjistila jsem, že nad věcí asi vůbec nejsem a hrozně toužím po tom pocitu štěstí ze //)

@maggie_
@lucina81
ahoj holky, tak jak jsem včera dopadla? Podíval se na mě a říká, že je to strašně brzo něco řešit (to jsem čekala), ale že mrkneme na UTZ, a tam nic, že prý jsem 16DC a musel by mě vidět tak 11-12, ale do téhle doby jsem měla ovu testy negativní, takže to nevypadá, že by ovu byla.. Každopádně dle UTZ tam vajíčko není. Takže jsem si řekla, že už kašlu na testování.. a uvidíme 🙂 jinak by se z toho člověk zbláznil. 🙂
Prý pokud budu chtít, mám přijít na začátku cyklu, ale vidím to tak, že duben počkám a případně květen bych šla 🙂