Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx prej "sorry baby" 😀 žádný takový, prostě to byla druhá ovulace a ta první se ujmula, takže žádný sorry...pořád všude slyšim o pozitivním myšlení..tak on nám to ten vesmír pošle 😀
@upuska já to vidím úplně živě, naposledy zavrtí ocáskem a buchne sebou... 😀
Prostě musím dělat humory, ale jinak fakt myslím pozitivně 😉
Dámy, já se směju až je mi z toho zle.... Doufám, že Vám to tentokrát vyjde 🙂
@lavender19xx hm, tak to máš naprostou pravdu - minulý cyklus se nedalo tedy nic ....
včera manžel vytuhl dřív než jsem se osprchovala - takže můžu doufat, že spermijky byly tak šikovné že vydržely z předešlého dne 😀 😀 😀
i když nevím jestli je pravda, že by ovulace byla do 12 - 48 hod. po pozitivním testu ...
no ještě dneska zkusím ovu test a pak se na to testování vybodnu a budu čekat na zázrak - třeba se povede .... jinak jak píšeš "sorry baby" 😀 😀 😀
@krisatko co ty - jak se daří? bříško se už kulatí?
@kolibricek36 jenom na večer, když se hodně nadlabnu 😀
@krisatko 😀 😀 😀
@krisatko ou, tak ale.. snad to není moc zle, to bych nerada.. opatruj se 😉
@kolibricek36 určitě byly šikovné 🙂. Už 12 hodin? tam píšou většinou po 24 hodinách.. Chichi, to jsem zas něco napsala.. 🙂
@lavender19xx já to četla na nějaké diskusi tady
@lavender19xx jáse ráda občas hodně dobře zasměju 🙂 :D
@kolibricek36 aha, tak ono se nic nepokazí, pokud se začne už po 12ti hodinách 😉
@krisatko dobrá, to je výzva... až se mi podaří dvě čárky, pokusím se být vtipná 🙂
Holky děkuju moc za obě srdicka 🙂 dnešní den byl nakonec opravdu radostný 🙂
Holky, ja mam smulu ted jsme dojeli z pohotovosti ATB - zanet mocaku- me tedy dost vydesila ta cervena moc po ranu
Ahoj holky, prosím Vás, uklidněte mě trochu 😀 Mám dneska pozitivní ovu test, i teď ráno je tam dálnice jako Brno. A my se s přítelem uvidíme asi až zítra večer ☹ Dneska jsem celý den v práci, on bude večer na flámu, ráno nevím jak bude čas, takže asi až zítra večer. Jaké mám šance? Asi malé, co?
Je to prostě zákon schválnosti. Celý měsíc se snažíme co druhý den a teď to takhle blbě vyjde. Cyklus pořád 42 dní, takže se mi nechce čekat zase 6 týdnů na další ovulaci ☹
@kolibricek36 Bože, ženo, ty už nevíš, co bys viď? 😲 ☹ to mělo tak rychlý nástup nebo ti bylo blbě delší dobu? Jak ti je? Na záněty močáku jsem nikdy netrpěla, ale když jsem měla dvakrát zánět ledvin, tak jsem myslela, že skapu..tak ať je brzy líp!
@petra1612 zkus si udělat ještě ovu test odpoledne, on by se ráno neměl moc dělat právě z toho důvodu, že by mohl být falešně pozitivní.. No a když se uvidíte s přítelem zítra večer, tak to je právě ideální, to by se krásně stihlo, když ovu test signalizuje přicházející ovulaci, ne probíhající 😉. Držím pěsti.
@kolibricek36 ale nee.. to mě mrzí :-/. Jak dlouho je budeš brát? Třeba byste se mohli zasnažit a mohlo by se to ujmout, jestli nemáš moc velké bolesti..
Holky potvrzeno mojí osobou- pokud vám chybí plodný hlen při ovu, dejte si denně tak půllitru pomerančového džusu. Dala jsem si včera i dnes docela naředěný, ovu už mi de facto končí (bolesti 10dní!) a mám hlen jak blázen 🙂
@upuska bolel me podbrisek od stredy- myslela jsem ze to bude ta ovulka- jinak nic nebylo- az dneska rano jsem se nemohla vymocit poradne. Kdyz jsem sla asi po treti za pul hod tak hsen zkusila zachytit moc a malem sr mnou svihlo
@lavender19xx
My se snazili vcera tak snad neco bude - mam ns 3 dny a v pondeli musim k obvodni
@kolibricek36 no, to věřim, ale ty ATB ti určitě zaberou a bude dobře 🙂
Dik za srdicko
@kolibricek36 tak to by mohlo být dobré, de facto ještě není vajíčko napojené na tělo, než docestuje do dělohy, času dost 😉 Já už jsem si zakázala si tohle představovat, jak se ty buňky multiplikují a kde asi teď je, protože to už je trochu na makovici 🙂, ale párkrát za den (hlavně když jsem tady) tomu nezabráním 🙂
@upuska zanety mocaku netrpim, ani jsem jsem nemela kde prochladnout oblikan se dobre - ja uz nic nechapu no kdyz se sere tak to stoji za to ☹ :-$
@lavender19xx nj, ja ale moc neverim, ale byla bych rada kdyby ae zadarilo
@kolibricek36 věř 😉, to je začátek.
Ahoj holky, už něco přes týden čtu vaše diskuze tady na koníkovi a nedalo mi to, ale chtěla bych poprosit o váš názor, protože já jsem absolutně nezkušená 🙂
Je mi 26 let a s přítelem jsme si tento měsíc už nedávali pozor a nechávali to tomu ,,CO SE MÁ STÁT, SE STANE´´ 🙂
Poslední menstruace byla 4.10.2016 večer a byla slabší a kratší než obvykle asi 5 dní (normálně jí mívám 7 dní). Poté jsme se nepřetržitě a pořád mazlili a přítel to mířil pořád jen do mě, byla to pro mě vzrušující ,,novinka´´ a patřičně jsem si to užívala 🙂
Nicméně, nyní mě trápí to, že MS nepřišla, testy mám negativní, bazální teplotu mám stále nad 37 - ráno (jen ze zvědavosti přes den a večer mezi 37,4 - 37,6), děložní čípek někde až vzadu, tvrdý a s bílým nezapáchajícím výtokem. Prsa mám taková větší a pevnější, trošku citlivé bradavky, průjem (hlavně po ránu) a dnes jsem si dala ráno kávu s mlékem a cukrem a bylo mi po ní hrozně zle od žaludku, tak jsem si udělala ještě jednu po pár hodinách a než jsem jí stihla dopít, šlo to všechno ze mě ven. Chvilku trpím nechutenstvím a chvilku bych si zase něco dala 🙂 A v neposlední řadě jsem hrozně nafouknutá a často jaksi ,,prdím´´ :D (omlouvám se, že to tu takto píšu), občas různé zabolení, zapíchání, zatlačení v podbříšku 🙂
Co si o tom myslíte? 🙂
Na gynekologii jdu v pondělí, ale jsem z toho nervózní 🙂
@veronikaangel Ahooj...je dost možné,že jsi těhotná 🙂 To,že ti zatím nevyšly testy z toho si nic nedělej,uvidíš jestli se ti zpozdí menstruace anebo uvidíš co ti řeknou na gynekologii pokud ti odeberou krev. Příznaky co popisuješ mám dosti podobné 🙂 Poslední menstruace byla kratší než obvykle,prsa citlivá,nateklá....bříško nafouklé a taky mě trápí plynatost..Co se týče nechutenství,to mám taky i bolesti bříška...a // čárky mám,měla bych být 5+1,ale na první kontrolu jdu teprve v pondělí,tak jsem zvědavá, dej pak vědět 🙂
@marticka_20
Děkuji za odpověď 🙂 Tak to jsi o týden déle než ,,eventuelně,, já viď? 🙂
Kdy se Ti objevili poprvé obě čárky? A jaký test jsi použila? 🙂
Ahoj holky... dnes 1 dpo.,, posledni cyklus prirozenou cestou... jinak IUI. Snazime se rok. Drzte palecky prosim
@lavender19xx njn. Minuly rok se taky zadarilo v listopadu - ja se uz o to mimi vylozene modlim....

@kolibricek36 taky ti to přijde, že ti tělo bojkotuje tady to snažení?? 🙂 Tak hlavně hodit se do klídku, je před námi víkend, tak pěkně odpočívat 😉