icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

beata.n
9. lis 2016

@veronikaangel To je mi moc líto, že máš takový šok ☹ Ale jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré- teď si tě dr pohlídají,dají tě do pořádku a uvidíš, že co nevidět budeš mít bříško. 😵

@janina29k No to jsou chlapy.....Oni to celkově berou vše jinak, než ženský. Zkus na něj tak netlačit, oni nemají moc rádi, když něco musí na povel. S těma hrama jsem to měla já s ex dřív taky....Teď mám staršího chlapa, tak ho to naštěstí nebere. U nás spíš jsme oba nervózní, že to už rok nejde.

janina29k
9. lis 2016

@beata.n já jsem zase nervózní z toho že příští říjen mi končí rodičák, aby jsme pak vůbec měli nějaký peníze. Ať si hraje, ale potom ať se na to nevymlouvá. Tak jsme dali vážný rozhovor, jestli vůbec druhý chce nebo ne. No tak z něj vypadlo, že mu bylo blbě. A u dr. už jste byli?

beata.n
9. lis 2016

@janina29k Neboj, do října je ještě hodně dlouhý čas, věřím, že se do té doby povede 😉
Tak vidíš, to bude snažení jedna báseň teď 😀 Ono i moc toho hraní pak škodí. My teď měli také menší krizi-já hodně náročnou práci, do toho kluci, chalupa a moc jsme se sobě nevěnovali. Ale už se to zlepšilo a snažíme se oba.

Partner měl před lety variokoku, tu mu vyoperovali a byl teď na vyšetření a spermoušci jsou ok. Já se musím objednat ke svému dr, ale je to složitější-od června bydlíme jinde a dr mám 60km. A díky práci se mi zatím moc nedaří si jeden den pro sebe utrhnout.

janina29k
9. lis 2016

@beata.n já mám naštěstí dr jen 25km daleko. Ale i tak s Matýskem je těžký se tam dostat. Potřebuju si najít něco tady. Největší sranda je, že jsem měla dr tady, ale odstěhovala jsem se a po roce jsem si tam našla novýho doktora a ten mi zrovna potvrdil těhotenství. Do půl roku jsem se stěhovala zpátky sem. Teď jen sehnat zase někoho tady.
My pořád někde lítáme. Víkendy a volný dny jsme vždycky na chatě nebo u mojí mamky. Taky nemáme chvilku pro sebe.

lavender19xx
9. lis 2016

@veronikaangel ach jejda, to mě mrzí.. A je to vůbec možné, aby za čtyři roky vyrostla jen na 6cm, to je nějaké divné... 😲 Tak držím pěsti, ať je zákrok v pořádku.
A jdu dočítat, co jste tu napsaly za ty dva dny 🙂.

@janina29k proč? To je jednoduché- protože chlap 🙂. Většinou jim to prostě trvá. Když pak vidí krásný výsledek, je rád, ale do té doby...

luciasek1987
9. lis 2016

ahoj holkyyy.... tak proběhlo 12-té snažení..... chjo... přeci už to musí vyjít... chodíme s manželem do Gennetu a zjistili mu pomalejší spermie ale prý žádná tragédie.. takže už měsíc zobe Fertilan no a já jsem až na štítnou žlázu se kterou se léčím v pořádku... pokud ms dorazí tak jdu na průchodnost vejcovodů... jináč už nevím, kde je problém... holky... přeci už to musí vyjít... často sem tak intimní příspěvky nepíšu.. ale dnes to na mě padlo... stalo se toho spoustu za poslední dny... a můj muž je mi bližší než kdykoliv předtím

janina29k
9. lis 2016

@luciasek1987 štítná žláza je pěkná potvora! Znám pár lidí, který mají problém s početím právě kvůli ŠŽ.

lavender19xx
10. lis 2016

@luciasek1987 to je moc hezky napsáno, "můj muž je mi bližší než kdykoliv předtím", držím pěsti, abyste se brzy radovali oba 😉.

Jsem dneska 20DC, šestý nebo sedmý den po ovu mě bolel podbřišek, ale ten už toho nakecal tolik, že tomu moc váhu nepřikládám 🙂. Jenom jsem byla ráda, že to vyšlo na neděli, protože se mi do ničeho nechtělo a celý den jsem proflákala. Kafe mi chutná pořád, na lidi jsem milá, když jsou milí na mě a když ne, tak jak si zaslouží, prostě... čas ukáže 🙂

kolibricek36
10. lis 2016

@lavender19xx kdy ti má dojít MS? já jsem 22 DC a MS čekám(nebo spíš nečekám) max. 19. 11. to bude 31DC - mohla by na pár měsíců zmizet, ta mrcha červená 😀 😀 😀

lavender19xx
10. lis 2016

@kolibricek36 za týden, mám teď cyklus 26 dní. Jo, taky jsem si říkala, že by to byl bonus navíc, ale uvidíme, jestli uvidíme 🙂.
A jak jinak je, už bez bolesti?

kolibricek36
10. lis 2016

@lavender19xx jj, už to přešlo . jen mám v moči kapku bílkoviny - ale prý to není žádná hruza - manželova mamka je v laboratoři, takže mi donesla také pružky - že kdyby něco tak mám zkusit 😀

luciasek1987
10. lis 2016

@lavender19xx dekuju jsi milaaa... kdy to mas dostat ? Ja 16. nebo 17.11.... dnes jsem 6 dpo...

kacenka0705
10. lis 2016

Ahoj holky mam takový problem treba pomuzete. záčátkem srpna jsem vysadila HA uplně po 5ti letech. normalně jsem to dostala,ale od ty doby vubec ne. DC je 64 dní. Před měsíce jsem byla u gynekologa těhotenství mi vyloučil a prý že vyvolávačky nedává,že mam začít brát znovu HA nebo prostě musím počkat než se tělo srovná samo. Ale už před 3 dny jsem začala slaboulince špinit jen sem tam. Ovu test jsem si dělala a první čárka slaboulinká neý ta kontrolní takže nejspíš negativní. Protože od ty doby co se nedostavila ms ani pořádně nevím kdy mam mít ovu. Jinak i ty 3 dny mě bolí podbřišek jako na MS,Takový divný tlak.A bradavky bolí a jsou citlivé.TT jsem si dělala dnes ale byl negativní. 29.10. byl nechránění styk. Myslíte že jsem těhu? nebo je ještě na test brzy. Nemá někdo podobnou zkušenost?Prosím o radu už jsem z toho fakt jelen.

petuliee
10. lis 2016

Tak na radu zde kontrola cipku (opradu byl jako bahynko) jinak bricho poboliva jak drak tak ted budu mit pred ocima spovani bunek (a spravny pocet chromozomu 😄 ) pred ocima ja 😊 uz aby bylo za 2 tydny 😊😊

lavender19xx
11. lis 2016

@kolibricek36 tak to je hlavní, že už nic nebolí, to ostatní se spraví časem 😉.

@luciasek1987 tak jsme na tom stejně, mělo by to přijít 17.11. (ale nemuselo by! 😀)

@kacenka0705 to je dost zvláštní přístup gynekologa (začít znovu užívat HA, když ji už nechceš brát...), i když je fakt, že po vysazení HA se tělo chová všelijak, tak možná chce ještě vyčkat. Pokud jsi měla zrovna ovu, tak ta možnost tu je, zkus si udělat test za pár dní 😉

petuliee
11. lis 2016

@lavender19xx dní budu napnutá🙂 🙂

luciasek1987
11. lis 2016

@lavender19xx a kdy budes testovat?

lavender19xx
11. lis 2016

@petuliee to věřím, tohle období je vždycky nejnáročnější na trpělivost, takže jedině si ten čas nějak zpestřit, probrat věci doma, pouklízet, napsat knihu... 🙂

@luciasek1987 asi den po, toho 18.11., to už bych na sobě měla cítit, jestli je mrška jen zpožděná a dorazí, nebo je něco jinak..

kolibricek36
11. lis 2016

@luciasek1987 jsi první na řadě pak je nejspíš @lavender19xx a pak jsem já s příchodem MS - hih, to by bylo švanda, kdyby jsme všechny otěhotněly tehnhle cyklus 😀 😀 😀

petuliee
11. lis 2016

@lavender19xx koupila sem si 2 kdnizky ceka nas Vanočni foceni, peceni hlava se zamenstna ;)

luciasek1987
11. lis 2016

@kolibricek36 holky to by bylo bajooo..//
@lavender19xx

petuliee
11. lis 2016

@kolibricek36
@luciasek1987
@lavender19xx budu držet aby to tak bylo ;)

beata.n
11. lis 2016

Ahoj holky 😵

Tak já čekám na ms 17.11., ale dneska na wc jsem lehce špinila, takže je to jasný, že tento měsíc zas nic ☹ A to jsem si v týdnu dávala naději, že třeba jo-pobolívaly mě vaječníky a i břicho a to byl spíš znak ms 😔 Tak teď jen, aby se pořádně rozjela, ať můžeme začít znovu. Jen je divný, že přichází o 6 dní dříve.

jullli
11. lis 2016

@beata.n a co uhnizdeni?

beata.n
11. lis 2016

@jullli Myslíš? Tohle ale byla úplně jasná krev. I jsem si myslela, že uhnízdění probíhá dřív po ovulaci. No uvidíme, ale už jsem smířená s tím, že to je ms. 🙄

kolibricek36
11. lis 2016

@beata.n a nepraskla ti cysta?

lavender19xx
11. lis 2016

@kolibricek36 to by byla švanda, ale ještě musíme přibrat upusku, to by nám neodpustila 😉.

@petuliee ano, to je dobrá činnost na oproštění myšlenek 🙂.

@beata.n taky mě hned napadlo uhnízdění, tam by právě byla jasná krev, nebo? Však uvidíš, ještě neházej flintu do žita 😉.

Tak mě napadlo, jestli může uhnízdění proběhnout i bez toho špinění, slyšely jste o tom nebo se vám to stalo? Protože já teda žádné špinění neměla, ale je fakt, že jsem ani nikdy neměla ovulační krvácení..

janina29k
11. lis 2016

@beata.n taky mě napadlo to uhnízdění. U mně proběhlo dokonce až po očekávané MS. Taky jsem měla i dva termíny porodu, protože ovulace byla dýl.
Dneska jsem si dělala ovulační test a byla tam slaboulinká čárečka, tak snad ji mám teprve před sebou a ještě budeme mít šanci zapracovat na miminku.
Dokonce jsem tak mimo, že malýho učím říkat jen mimi (a to mu jde) a když si vzpomenu, že by měl umět říct svoje jméno tak to mu přes tu pusu nejde.

beata.n
12. lis 2016

@lavender19xx
@janina29k
@kolibricek36
Holky jste zlaté, ale myslím si že začíná ms-začíná to být silnější. Byla bych samo moc,moc ráda, kdyby to bylo uhnízdění, ale nevím. Cystu jsem nikdy neměla, tak nevím, jestli jí mám teď-ale asi ne.
Včera jsme byly s partnerem na úžasné večeři, tak jsem trochu na chvíli zase vypla. Copak budete holky dělat dnes a zítra? Máte nějaké plány?

beata.n
12. lis 2016

@janina29k Tak držím palce, ať čárečka sílí 😵 Já měla krásnou dálnici, tak jsme se snažili ale až den po positivním testu-bohužel jsem byla pracovně v Praze. Já se kluků i ptám, jestli by chtěli miminko doma-starší je nadšený, ten by ho bral hned a mladší tak na půl 😀

Docela i intenzivně přemýšlím o změně profese.....Každý den stresy, pořád něco řešit a nejsem opravdu v klidu-což si myslím, že díky tomu to taky moc nejde-nemám nikdy čistou hlavu.

Strana