icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

bonynka1981
23. lis 2016

@tornadolu myslim ze gynprodyl neni pro otehotneni jako takove. Ale pokud dojde k oplouzeni tak slouzi k udrzeni těhotenství.

bonynka1981
23. lis 2016

@tornadolu aspon tak mi to rekl muj gynekolog. Proto se bere az po ovulaci. Takže pripadne uz uzkutecnene splynutí vajíčka se spermií povzbuzuje k preziti.

tornadolu
23. lis 2016
tornadolu
23. lis 2016

@bonynka1981 dobre dekuji 😉

janina29k
23. lis 2016

@petuliee no já neduchuju, ale zas chvíli špiním a chvilku ne a když už špiním tak naprosto minimálně

petuliee
23. lis 2016

@janina29k zajimavé

janina29k
23. lis 2016

@petuliee já jsem z toho na prášky, protože ve mně zůstává nějaká pidi jiskřička a pokaždý když najdu zas nějakou kapku, tak jsem skleslá

nienin_que
23. lis 2016

Ahoj holky, jsem tu nová. Nicméně i přes to, že jsem vždy byla názoru, že se absolutně nenechám zviklat nějakými testy a podobnými věcmi, tak už i já začínám pociťovat, že by nebylo od věci jít mimiku trochu naproti. ,, Snažíme,, (to slovo mi příjde hrozý 😀 ) se od července a stále bez úspěchu. I když pravda je taková, že teto měsíc mi naděje trochu svitla. MS mám pravidelnou (defakto na hodiny) cyklus mám 32/33 dní ..... ovu testy jsem si udělala jednou jedinkrát v červenci a od té doby ani jedou, paradoxně jsem se trefila do ovulace takže vím, že ovuluji.
Dneska jsem 34 DC a ani náznak toho,že by měla MS dorazit , v podstatě půlden zpoždění .... má cenu se testovat? Díky kočky za odpověď. ..... krom toho hledám kámošky, kdyby se někdo chtěl kamarádkovat 🙂

petuliee
23. lis 2016

@janina29k no to se nedivím :( me taky ty duchy stvou :( u prvni dcerky to bylo stejne :( to mě uklidnuje

kacwi
23. lis 2016

@nienin_que za test nic nedas ;) aspon budes vedet na cem jsi 🙂

nienin_que
23. lis 2016

@kacwi to je fakt. Aspoň nebudu žít v nejhoršim v plané naději 😉

janina29k
23. lis 2016

@petuliee no právě u syna jsem měla pozitivní test až po 14dnech, protože jsem měla ovulaci těsně před MS (asi týden) a to je na tom to nejhorší, protože jestli se nakonec rozjede, tak budu úplně na dně

@nienin_que zkusit můžeš, já testovala už v neděli a taky mrcha měla přijít včera, ale bylo tam bílo

nienin_que
23. lis 2016

@janina29k to je hrozný. První mrňousek a nechává si na sebe pěkně čekat. Žila jsem v dost naivní představě, že na to skočíme a bude 😀 😎 půl roku asi žádná doba no

janina29k
23. lis 2016

@nienin_que my jsme na poprvé zrovna moc nepospíchali, nechali jsme tomu volný průchod a povedlo se asi až po dvou letech bez antikoncepce (ovulaci a podobný věci jsme vůbec neřešili) za to teď to chceme stihnout před koncem rodičáku

nienin_que
23. lis 2016

@janina29k nějak cítím, že je správná doba. ale hold poručit se tomu nedá ..... ono to příjde ve správný čas .... myslím si, že to mimiko si nás musí vybrat.... 😉

upuska
23. lis 2016

@nienin_que ahoj 🙂 ..to taky řikám, že si miminko musí vybrat, ale to naše nás nechává pěkně vycukat..nebráníme se mu už od května a kde nic tu nic..nečekala jsem ( i když jsem zbožně doufala), že to bude hned, ale řikala jsem si, že do konce léta by se mohlo zadařit...ale zatím zjevně nebyl ten správný čas..

kolibricek36
23. lis 2016

@jullli my tedy hezky dlouho se snazime - v lednu jsem mela ZT- takze asi od brezna si nedavame pozor, ale od dubna ae snazime intenzivne - ale kde nic tu nic - uz fakt na nic necekam 😢

nienin_que
23. lis 2016

@kolibricek36 hlavně neztácet naději, vždy je nějaké řešení. Když to nepůjde přirozeou cestou , půjde to určitě jinak. Lekari v dnesni dobe umeji zazraky. Spousta věcí je o hlavě, já přiklám vinu především sobě, nebyla jsem poslední dobou v úplné pohodě, ale myslím si ,že tím že člověk změní myšlenky a postoj , tak tím udělá fakt hodně. Myslet pozitivně, těšit se z maličkostí a ono to určitě příjde. Hlavně tohle je tak nevyspitatelá věc, příjde v době, kdy to člověk nejméně čeká , v horším případě ani nechce. Držím palce a určitě z toho nebuď smutná, vždy je cesta.

petuliee
23. lis 2016

@nienin_que ja mela mít dnes MS a mam ducha za zkousku nic nedas a drzim palce

nienin_que
23. lis 2016

@upuska my taky první pokusy nějak v červnu ..... myslela jsem si ,že to bude hned, opak je pravdou .... byla jsem z toho jednu chvilku smutná ,ale řekla jsem si, že tím si nepomůžu. Hlavě jsem si nikdy nemyslale, že já bych mohla patřit mezi ty, kterým by to něšlo. Půl roku je pryč, gyn. už na mě chce dělat nějaky ,,pokusy,, 😉 s krví .... bránit se nebudu ,třeba příjde na to proč to ještě není. Ale ta naděje každy měsíc tam je, o tom žádná. U mě deska o to větší ...když jsem to měla včera dostat 😎

nienin_que
23. lis 2016

@petuliee tak to gratulu moc. Možná bych to mohla zkusit viď. buď tam něco bude nebo ne a když ne tak dokud nedorazi ms tak eni jestě nic ztraceno.

petuliee
23. lis 2016

@nienin_que nebo pockej na ráno z rani moči je to lepší 🙂
@janina29k jj já to tak měla u druhe dcerky taky, u malyho sem to zas vedela o tyden driv ale byl nemocny :(

upuska
23. lis 2016

@nienin_que no, vidíš, třeba už žádné pokusy nebudou nutné 😉 testovat zatím nechceš? Já jsem byla v říjnu u doktora na folikulometrii, řikal, že když se nezadaří, tak pošle přítele na spermiogram a kdyby ten byl v pořádku, tak mě pak na laparoskopii, ale rozhodli jsme se ještě do konce roku počkat...

nienin_que
23. lis 2016

@upuska NO vlastně chci a nechci 😀 asi nechci vidět ten bílej papírek 😀 jinak to vyšetření co ti dr. dělal to bude asi to, na co bych měla jít i já. Měla jsem tam být už minulý měsíc (odběr krve 2. ebo 3. den Ms) jenže mě to vycházelo na víked. takže vlastě teď pokud to dostanu tak tam půjdu ....prý aby zjistil kolik se mi dělá vajíček.

upuska
23. lis 2016

@nienin_que nene, tohle mi nedělal..já jsem tam byla v polovině cyklu, dělal mi ultrazvuk, aby viděl, jestli se mi tvoří folikuly..viděl tedy, že tam jeden dominantní byl..sice později než jsme čekali, ale byl..a snad i prasknul a z něho se pak uvolní vajíčko..ale právě jsem si řikala, proč mě hned chce hnát na laparo, když jsou určitě ještě jiný možnosti vyšetření...třeba z té krve..
a jinak tedy uplně chápu "chci nechci" 😀 já jsem za celou dobu zpoždění neměla..naopak MS dorazila i dřív..ale teď se zdá, že se mi cyklus srovnal..ťuk ťuk ťuk 😀

nienin_que
23. lis 2016

@upuska no já to právě mívám dost přesný, dá se říct,že vím na hodinu kdy má ms dorazit. takže mě to zpoždění taky dost překvapilo. Uvidíme, jako byl by to super vánoční dárek pro všechny. Přítel se těší, včera už mě nabádal at si jdu udělat test 😀 i přes to že jedno dítko už má, tak už je to dlouho co byl mladas miminko, měl ho jako mladý hoch 😀 😀 😀 takže klučík nám jde skoro do puberty.
Jinak k těm vyšetřením , já právě nevím jak se to jmenuje ale pak mi došlo že folikulometri to není. Tohle je z krve, nejdřív mi dělal testy zda ovuluji ...z krve a teď mám přijít v průbehu te ms.

upuska
23. lis 2016

@nienin_que hm, tak to by mě zajímalo, co to tedy je za vyšetření..a tu krev ti bral tedy jakože po ovulaci, aby věděl jestli proběhla?

nienin_que
23. lis 2016

@upuska nejdřív mi dělal klasickej ultrazvuk a tam mi řekl ,že mám těsně před ovulací. Jenže já vím, že ovuluju, v tom červenci jsem si zkusila ovulační testy dělat a zrovna jsem se trefila do dní kdy zrova byla, takže já vím kdy zhuba ovuluji. Takže jsem zrovna tomuto nedávala důraz. Nicméně si myslím, že mi tu krev dělal ve stejný den jako ten UTZ, protože vím, že jsem tam byla odpolede a 100% jsem nebyla na lačno a nevadilo to, takže před ovu. A ty nemáš jistotu zda ovuluješ?

upuska
23. lis 2016

@nienin_que no, podle toho ultrazvuku ano..ale až kolem 16.DC... podle ovulačních testů, to mělo být dří, někdy asi 13.DC, na ultrazvuku v tu dobu ale nic neviděl..

nienin_que
23. lis 2016

@upuska Aha to je zvláští no. A děláš si i teď ovu testy? Já přemýšlím jestli bych s tím neměla začát a jít tomu fakt trochu naproti(pokud to teď nebudou dvě //)

Strana