Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@bonynka1981 ale nezůstaneš
@janina29k
2.5 roku celkem. 4 potraty a uz rok od posledního tehu. Asi uz jen psychika ted nebo nevim....
@bonynka1981 já jsem tu ještě stále taky, čeká nás 24.měsíc a pozitivní těhotenský test ani nevím jak vypadá ☹ jsem 3.DC a mám volat na další kontrolu do CARu tak jak bude čas, tak se objednám ☹ taky už mě to nebaví ☹ včera jsem si pobrečela a stejně mi není líp... ☹ ach jo... ☹
Ahoj holky...už přes rok se snažíme o miminko a stále nic...doktorka mi předepsala duphaston a clostilbegit, ale po 3 měsících užívání žádná změna...teď jsem brala 3 měsíce kapky gynex....je pravda že mi urovnali cyklus...vždy mi ovulka vycházela na 17 DC...teď jsem ho však dobrala a tento měsíc jsem taky myslela že bude ovulka 17 DC...nejdřív to tak vypadalo, ale teď mě zaráží teploty po ovu...můžete se prosím podívat na můj graf a poradit, jeslti to na ovulku opravdu vychází ten 17 DC ale co ty teploty potom?
@beruska1889
@bonynka1981 holky, i já jsem tu..12. den 9. cyklu...
@upuska tak nakonec je nás tu ještě docela dost... ale doufám, že brzy to tu všechny opustíme a potkáme se v termínovkách 😉
Holky já 6dpo........nekonečný .....ty dny se vlečou jak hlemejžď.............už jsem doma uklidila, udělala vánoční výzdobu.....asi letos snad začnu péct cukroví nebo co abych se zabavila.......
@digisek nekonečný to je, to máš pravdu ☹ klidně napeč, aspoň budeš mít čím pohostit na vánoce návštěvy 😉 😀
@upuska and me... 🙂 Dnes 10DC, a jak mě minulý týden bolel podbřišek vlevo, tak dnes mě ale drasticky bolí vpravo. Tak si říkám, jestli fakt nemívám dvě ovu po sobě, první slabší a druhou silnější... Hernajs mě málem upadne spodek, ráno jsem si ještě na 10 minut musela sednout, než vyjdu do práce, abych vůbec mohla jít, spermoušové čiňte se! 😀
@beruska1889 to je pro mě spíš za trest to pečení....no ale slíbila jsem aspoň vosí hnízda no tak ty udělám 🙂 ....manžel říkal že prý jich můžu klidně udělat 300 a nic dalšího že ty mu stačí....tak aspoň nemusím řešit druhy 😀
@lavender19xx z toho si nic nedělej, mě tenhle cyklus bolí od ovu podbšíšek pořád.......vždycky to bolí max 2 dny a teď je to už 6 dní a bolí mě břicho pořád.......když dosedám, nebo si blbě lehnu.......jak kdybych to měla dostat a nebo nebyla týden čůrat 🙂
@pavlina339 no nevím podle grafu a teplot bych řekla že ovu ještě nebyla.......měla by ti teplota stoupnout výš než hodnoty po MS.....a to se ještě nestalo
@digisek 😀 jo tak já nepeču, mě zatím každý rok zásobila cukrovím moje úžasná tchýně 😀 😉 takže mám o starost méně 😉 voso hnízda miluju 😉 mňam! ale ty u nás dělá jen manželova babička, tak se k ní vždy těším na návštěvu 😉
@digisek no právě, vůbec nevim jestli byla nebo ne...vždy jsem ji měla 17 DC přesně a teď si kvůli těm teplotám vůbec nejsem jistá....ale ukázkový hlen jsem měla 15 DC tak jsem proto usuzovala že asi opět bude 17 DC....no budu měřit dál a uvidím...ale už z toho taky šílím...už od září minulého roku se snažíme a pořád bez výsledku...pořád jen samé zklamání a čekání na zázrak ☹
@beruska1889 je zvláštní že dřív jsem na vánoce pekla celkem ráda, ale posledních pár let mě to fakt nebaví...............na ty vosí hnízda mám resept od jedné bývalé kolegyně a jsou fakt hrozně dobrý takže ty jsou u nás už povinnost a tradice........hlavně se nepečou ale jen "patlají" dohromady takže to není zas taková práce s tím 🙂
@pavlina339 hmm já vím, tohle je na hlavu....ale hlen ještě neznačí ovu....jen začátek plodného období......ovu vypozoruješ až ti stoupne teplota .......koukni u mě.......to je aktuální graf.......dneska to trochu kleslo ale snad to zas vyleze 🙂 ovu 22.11.2016
@digisek já jsem pekla ráda dřív, když jsem ještě bydlela doma, tak s mamkou a ségrou to bylo vždy fajn a bavilo mě to, co jsem se odstěhovala a vdala, tak jsem nepekla, samotné se mi do toho nechce, říkám si že to pak zavedu jako tradici s dětmi - až budou, pokud někdy budou.... jo tak když k tomu nepotřebuješ troubu, tím líp 😉 ale taky to není hned...
@beruska1889 tak to mám asi podobně.....napřed jsme pekli s mamčou....pak s kámoškama....ale jak se to postupně vdalo a porodilo děti tak jsem na to zas sama a to se mi nechce 🙂 ........taky se těším až zapojím svoje děti.....všichni upatlaný....v kuchyni binec.....všude ta mouka ....úplně to vidím a paradoxně se těším právě na to 🙂
@lavender19xx mě zatim nic nebolí..v sobotu jsem měla relativně měkký čípek, včera se mi zdál tvrdší a níž..beďaři zatím nikde..ale! dneska jsem krutě nadržená a zrovna nespím doma 😖 😀
@upuska držím palce, aby se konečně zadařil zázrak - já už nic neměřím, nic nezkoumám, protože po sobotě mě znervoznuje vše -- asi si zakážu koníka, a bude ....🙄
@kolibricek36 jo, to jsem si taky řikala, že si to tu zakážu..ale moc mi to nejde 😀 jinak jsem dobrala všechny kapičky, dopila dávku kontryhelu a zůstávám jen u toho čípku, tomu se taky nějak nemůžu ubránit..😇
a děkuju..on se ten zázrak stane..i tobě, uvidíš, že jo 😉 až to budeme nejmíň čekat..
@digisek přesně tak! já se na to těším taky a doufám, že se toho štěstí jednou dočkám 😉
@beruska1889 ...každá se snad jednou dočkáme.......🙏
holky, děkuju za ❤ ❤ 😘
@digisek snad....
Zdravim. Antikoncepci mam vysazenou jiz 2 mesice (od konce zari), 1 ms jsem normalne dostala v rijnu. Ale co je podstatne, je mozne ze bych mohla byt tehotna, kdyz sex s ejakulaci dovnitr byl v PO 21.11. a v PA 25.11. A ms jsem dostala az 36den cyklu v NE 27.11.? Prvni den silne bolesti az do beder + hodne vymenenych tamponu a dnes je druhy den a skoro nic. Jsem z toho cela nesva.. Mate nekdo podobne zkusenosti?
@upuska o tom mi ani nemluv, když jsem zjistila měkký čípek v pátek večer (a tulení bylo až v sobotu), myslela jsem, že odehraju některou shakespearovskou tragédii v jednom kuse... 🙂 Ale pořád si říkám, že to třeba mohlo klapnout, kvůli ovu testům i kvůli tomu podbřišku..
Joj, a zrovna nespíš doma? No teda... 😂
U mně stále žádná změna, MS nedorazila a na testu sněhobílo. To je na zbláznění!

Hezke pondeli holky. Tak začínám další mesic 4 DC ☹. Za.chvili tu zůstanu sama ☹.