icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

bonynka1981
28. lis 2016

Hezke pondeli holky. Tak začínám další mesic 4 DC ☹. Za.chvili tu zůstanu sama ☹.

janina29k
28. lis 2016

@bonynka1981 ale nezůstaneš

bonynka1981
28. lis 2016

@janina29k
2.5 roku celkem. 4 potraty a uz rok od posledního tehu. Asi uz jen psychika ted nebo nevim....

beruska1889
28. lis 2016

@bonynka1981 já jsem tu ještě stále taky, čeká nás 24.měsíc a pozitivní těhotenský test ani nevím jak vypadá ☹ jsem 3.DC a mám volat na další kontrolu do CARu tak jak bude čas, tak se objednám ☹ taky už mě to nebaví ☹ včera jsem si pobrečela a stejně mi není líp... ☹ ach jo... ☹

pavlina339
28. lis 2016

Ahoj holky...už přes rok se snažíme o miminko a stále nic...doktorka mi předepsala duphaston a clostilbegit, ale po 3 měsících užívání žádná změna...teď jsem brala 3 měsíce kapky gynex....je pravda že mi urovnali cyklus...vždy mi ovulka vycházela na 17 DC...teď jsem ho však dobrala a tento měsíc jsem taky myslela že bude ovulka 17 DC...nejdřív to tak vypadalo, ale teď mě zaráží teploty po ovu...můžete se prosím podívat na můj graf a poradit, jeslti to na ovulku opravdu vychází ten 17 DC ale co ty teploty potom?

upuska
28. lis 2016

@beruska1889
@bonynka1981 holky, i já jsem tu..12. den 9. cyklu...

beruska1889
28. lis 2016

@upuska tak nakonec je nás tu ještě docela dost... ale doufám, že brzy to tu všechny opustíme a potkáme se v termínovkách 😉

digisek
28. lis 2016

Holky já 6dpo........nekonečný .....ty dny se vlečou jak hlemejžď.............už jsem doma uklidila, udělala vánoční výzdobu.....asi letos snad začnu péct cukroví nebo co abych se zabavila.......

beruska1889
28. lis 2016

@digisek nekonečný to je, to máš pravdu ☹ klidně napeč, aspoň budeš mít čím pohostit na vánoce návštěvy 😉 😀

lavender19xx
28. lis 2016

@upuska and me... 🙂 Dnes 10DC, a jak mě minulý týden bolel podbřišek vlevo, tak dnes mě ale drasticky bolí vpravo. Tak si říkám, jestli fakt nemívám dvě ovu po sobě, první slabší a druhou silnější... Hernajs mě málem upadne spodek, ráno jsem si ještě na 10 minut musela sednout, než vyjdu do práce, abych vůbec mohla jít, spermoušové čiňte se! 😀

digisek
28. lis 2016

@beruska1889 to je pro mě spíš za trest to pečení....no ale slíbila jsem aspoň vosí hnízda no tak ty udělám 🙂 ....manžel říkal že prý jich můžu klidně udělat 300 a nic dalšího že ty mu stačí....tak aspoň nemusím řešit druhy 😀

@lavender19xx z toho si nic nedělej, mě tenhle cyklus bolí od ovu podbšíšek pořád.......vždycky to bolí max 2 dny a teď je to už 6 dní a bolí mě břicho pořád.......když dosedám, nebo si blbě lehnu.......jak kdybych to měla dostat a nebo nebyla týden čůrat 🙂

digisek
28. lis 2016

@pavlina339 no nevím podle grafu a teplot bych řekla že ovu ještě nebyla.......měla by ti teplota stoupnout výš než hodnoty po MS.....a to se ještě nestalo

beruska1889
28. lis 2016

@digisek 😀 jo tak já nepeču, mě zatím každý rok zásobila cukrovím moje úžasná tchýně 😀 😉 takže mám o starost méně 😉 voso hnízda miluju 😉 mňam! ale ty u nás dělá jen manželova babička, tak se k ní vždy těším na návštěvu 😉

pavlina339
28. lis 2016

@digisek no právě, vůbec nevim jestli byla nebo ne...vždy jsem ji měla 17 DC přesně a teď si kvůli těm teplotám vůbec nejsem jistá....ale ukázkový hlen jsem měla 15 DC tak jsem proto usuzovala že asi opět bude 17 DC....no budu měřit dál a uvidím...ale už z toho taky šílím...už od září minulého roku se snažíme a pořád bez výsledku...pořád jen samé zklamání a čekání na zázrak ☹

digisek
28. lis 2016

@beruska1889 je zvláštní že dřív jsem na vánoce pekla celkem ráda, ale posledních pár let mě to fakt nebaví...............na ty vosí hnízda mám resept od jedné bývalé kolegyně a jsou fakt hrozně dobrý takže ty jsou u nás už povinnost a tradice........hlavně se nepečou ale jen "patlají" dohromady takže to není zas taková práce s tím 🙂

digisek
28. lis 2016

@pavlina339 hmm já vím, tohle je na hlavu....ale hlen ještě neznačí ovu....jen začátek plodného období......ovu vypozoruješ až ti stoupne teplota .......koukni u mě.......to je aktuální graf.......dneska to trochu kleslo ale snad to zas vyleze 🙂 ovu 22.11.2016

beruska1889
28. lis 2016

@digisek já jsem pekla ráda dřív, když jsem ještě bydlela doma, tak s mamkou a ségrou to bylo vždy fajn a bavilo mě to, co jsem se odstěhovala a vdala, tak jsem nepekla, samotné se mi do toho nechce, říkám si že to pak zavedu jako tradici s dětmi - až budou, pokud někdy budou.... jo tak když k tomu nepotřebuješ troubu, tím líp 😉 ale taky to není hned...

digisek
28. lis 2016

@beruska1889 tak to mám asi podobně.....napřed jsme pekli s mamčou....pak s kámoškama....ale jak se to postupně vdalo a porodilo děti tak jsem na to zas sama a to se mi nechce 🙂 ........taky se těším až zapojím svoje děti.....všichni upatlaný....v kuchyni binec.....všude ta mouka ....úplně to vidím a paradoxně se těším právě na to 🙂

upuska
28. lis 2016

@lavender19xx mě zatim nic nebolí..v sobotu jsem měla relativně měkký čípek, včera se mi zdál tvrdší a níž..beďaři zatím nikde..ale! dneska jsem krutě nadržená a zrovna nespím doma 😖 😀

kolibricek36
28. lis 2016

@upuska držím palce, aby se konečně zadařil zázrak - já už nic neměřím, nic nezkoumám, protože po sobotě mě znervoznuje vše -- asi si zakážu koníka, a bude ....🙄

upuska
28. lis 2016

@kolibricek36 jo, to jsem si taky řikala, že si to tu zakážu..ale moc mi to nejde 😀 jinak jsem dobrala všechny kapičky, dopila dávku kontryhelu a zůstávám jen u toho čípku, tomu se taky nějak nemůžu ubránit..😇

a děkuju..on se ten zázrak stane..i tobě, uvidíš, že jo 😉 až to budeme nejmíň čekat..

beruska1889
28. lis 2016

@digisek přesně tak! já se na to těším taky a doufám, že se toho štěstí jednou dočkám 😉

digisek
28. lis 2016

@beruska1889 ...každá se snad jednou dočkáme.......🙏

upuska
28. lis 2016

holky, děkuju za ❤ ❤ 😘

beruska1889
28. lis 2016

@digisek snad....

peanuty
28. lis 2016

Zdravim. Antikoncepci mam vysazenou jiz 2 mesice (od konce zari), 1 ms jsem normalne dostala v rijnu. Ale co je podstatne, je mozne ze bych mohla byt tehotna, kdyz sex s ejakulaci dovnitr byl v PO 21.11. a v PA 25.11. A ms jsem dostala az 36den cyklu v NE 27.11.? Prvni den silne bolesti az do beder + hodne vymenenych tamponu a dnes je druhy den a skoro nic. Jsem z toho cela nesva.. Mate nekdo podobne zkusenosti?

lavender19xx
28. lis 2016

@upuska o tom mi ani nemluv, když jsem zjistila měkký čípek v pátek večer (a tulení bylo až v sobotu), myslela jsem, že odehraju některou shakespearovskou tragédii v jednom kuse... 🙂 Ale pořád si říkám, že to třeba mohlo klapnout, kvůli ovu testům i kvůli tomu podbřišku..
Joj, a zrovna nespíš doma? No teda... 😂

janina29k
28. lis 2016

U mně stále žádná změna, MS nedorazila a na testu sněhobílo. To je na zbláznění!

petuliee
28. lis 2016

@janina29k tyjo to verim :(

llenka_li
28. lis 2016

@janina29k jsme na to stejne 😋 Kdy bude dalsi test? U me středa 🙂

Strana