Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@lavender19xx tak to držím pěsti, aby to tam v neděli bylo, přála bych ti to.... stejně jako každý z nás
@krisatko to je bezva, že se vám daří tak dobře, ať i zbytek těhotenství prožiješ v pohodě!
@krisatko tak to jsem moc ráda, že se máš fajn, nemáš břicho a cítíš pohyby! 🙂 😀
@simona94 těžko říct, mohla jsi mít ovu v cyklu později a to špinění mohlo být hnízdění.. Teď ti nezbývá než pár dní počkat na další test, hcg sílí obden 😉, držím pěsti.
@lavender19xx budu na tebe myslet 🙂 Jeste ze zijes ekologicky 😀 Do jakeho cteni jsi se nakonec dala?
@kristako nebrich teda zavidim, ja si i bezne prijdu jak v 5tem mesici 😉
@vsnehulacka ekologie nadevše! 😀 Musím říct, že to stádium čekání je tak vyčerpávající, že buďto spím, nebo se flákám 🙂. Čtu teď takové fantasy příběhy, to je asi tak akorát, co zvládám.
Achjo holky, tak jsem tomu teď asi byla nejblíž za celou dobu... neuchytilo se, začala jsem špinit. Ale kupodivu nejsem skleslá, já už tu náladu měla jak na houpačce od úterka, jak jsem čekala na ms, takže.. dobré 😉, někdy příště to vyjde! 🙂
@lavender19xx chjooo.... Kéž by ti to špinění ustalo a značilo jen zahnízdění. Taky jsem dvakrát spinila i když tam bylo... Posílám hodně hodně dobré nálady....
@lavender19xx to me stve ... ale dobre, ze to tak beres. Uz je opravdu MS? Ono je to cekani nejhorsi, ale pak se tak nejak ulevi, ikdyz to nevyjde,vid? Proste aspon vis, na cem jsi ... Drzim palce dal.
@krisatko děkuji moc, holka.
@snehulacka bohužel, v noci se to rozjelo dost prudce, zhruba dvě hodiny jsem nad ránem nespala, takže dnes to bude v práci zajímavé.. 🙂 Nemůžu říct, že bych na jednu stranu nebyla zklamaná, je to jako s návodem na toustovač (debilně jednoduchý), člověk čučí jak puk a ptá se, proč to nefunguje.
Jelikož jsem ale věčná optimistka, tak věřím, že to klapne, jenom se asi teď přestanu snažit, protože to stojí strašně moc šťávy.
@lavender19xx jej, tak moje intuice fakt nefunguje :( já nám asi opravdu musim založit jinou skupinu s nějakym lepšejším názvem...takovým, který nás nebude předurčovat k předlouhému čekání..
@lavender19xx to mě mrzí, tak snad příště
@lavender19xx chjo... To je fakt tak na pořádnou porci čokoládové a vanilkové zmrzliny.... Tak držím palec na příště.
@krisatko dám si.. ale po dnešních křečích počkám až po ms 🙂
@lavender19xx s doktorem to zatim řešit nechceš? Já jsem si nechala minulý týden udělat hormonální profil..z iniciativy Mudr...býval by mi ho udělal hned v listopadu, ale my jsme chtěli ještě počkat do konce roku..no a už asi víme, kde je zakopaný pes..mám zvýšené hodnoty prolaktinu, což mi zřejmě blokuje ovulaci..takže jsme zahájili léčbu a uvidim, co bude dál..
Ahoj holky, chtěla bych se k vám připojit neboť se snažíme už přes 8 měsíců a to čekání na každé testování je táááák dlouhé a tady zažívám alespoň malé radosti a naděje tím, že vidím, že se i vám po delší době zadařilo 🙂
Půl roku jsem měla cykly vždy se zpožděním, ale test vždy negativní. Až před dvěma měsíci (po měsíci užívání Gynexu) jsem měla poprvé ducha na testu, který bohužel nesílil, takže biochem.těh. :( Minulý měsíc jsem já hloupá testovala 4 dny před oč.MS, duch tam byl, ale MS přišla. Tento cyklus jsem začala pít 2x denně kontryhel (do ovu) + beru Gynex, tak jsem zvědavá. Jsem 17 DC a pekelně mě bolí podbříšek... Jak jste na tom vy? kolikátý DC, nebo tetsujete? 🙂
@helenas92 tak ja jsem 26DC, 11DPO,snazime se usilovneji 4mesice, jinak asi 7, ale to jsem neresila ovulaci a tak..gynex jsem ted dobrala, kontryhel jsem taky pila.Snazili jsme se 3 dny pred ovu, den pred ovu a v ovu..podbrisek citim uz pres tyden, tri dny me hrozne boli prsa,byl vytok, ale bojim se, ze menstruace zase prijde:( jeste 3 dny cekani..test negativni..
@evabeda Tak to budu moc držet pěsti! A jak dlouho Gynex užíváš? pomohl ti v něčem? (hlen, posunul ovu atd.?) .. Podle toho co píšeš to vypadá, že příznaky by byly 🙂 Na druhou stranu, u mě už jich bylo a vždy z toho nic nebylo... Budu moc doufat, že se vám zadaří!!! Určitě dej vědět 🙂
@helenas92 my se "snažíme" 9. měsíc..za tu dobu jsem na srovnání cyklu užívala Gynex a Jeřáb ptačí..myslim, že to pomohlo, taky se zmírnily bolesti při MS i v průběhu cyklu..testovala jsem 2x a měla jsem leda mžitky před očima...zřejmě u mě ale nedocházelo k ovulaci..dneska jsem 11.DC tak uvidíme...
@helenas92 Děkuji🙂 no bojím se, že spíš ne, ale naděje umírá poslední🙂 gynex jsem vybrala jednu lahvičku, 2 x denně 6 kapek, pak ten kontryhel a minulý měsíc B6, ovulace se mi posunula z 18.dne na 15.den a úplně zářivé čárky,takže to splnilo svůj účel🙂 minulý měsíc jsem neměla ani předmenstruační příznaky, žádný bolesti, tak jsem byla ráda, že to pomohlo i na to, ale ted mě ty prsa zas tak bolí, tak nevím:(
@evabeda to ti někdo řekl, že máš brát 2x denně 6 kapek Gynexu nebo sis to naordinovala sama? Mně bylo řečeno, že aby to mělo efekt, chce to alespoň 3x7 kapek, že menší dávka je pouze udržovací..
a kontryhel jsem pila poslední dva cykly a zřejmě po něm jsem začala špinit 4 dny před MS, tak teď už radši neužívám nic a čekám, co na to moje tělo řekne..
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat a hlavně ,,přihlásit,, se tady mezi vás čekatelky😉 mám otázku.. byla jsem na agolutinu, včera přišla Ms...Tedy alespoň doufám....Od 5DC mám brat clostík, ale nemám pocit, že je to typické krvácení....Je to spis hnědá krev a sem tam červená.... Bere se toto jako menstruace a mám tedy začít ve čtvrtek brát?? Děkuji za odpovědi 😉
@kerrynka87 to by mě taky zajímalo, ale já to počítám vždycky, až když je to fakt červené..

@lavender19xx Já totiž pořád sleduju, jak ty a upuska dopadnete 🙂 abych mohla bouchnout dětský šáňo 😀
No a jinak... Je nám dobře 🙂 jsme za půlkou, v pondělí jdeme na druhý screening a zatím to vypadá na kluka 🙂 pupek zatím skoro žádnej nemám.... 😀 všichni se mě ptají jestli sem si jistá že sem těhotná 😀