icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

snehulacka
11. led 2017

Tak mi poradili nejakou obyc za 45 Kc ... vse je pry synteticke a tohle nema tolik prisad ...

lavender19xx
12. led 2017

@snehulacka to bude stačit, kolik je tam tablet? Já si kupuju 100tbl za 85kč.

Holky dnes jsem si koupila test, který zítra ráno použiju (po dlouhé době oprávněně)... mám z toho zimomriavky celý den, teď se mi začalo svírat břicho od nervů, tohle je největší napětí v mém životě! 😀.

upuska
12. led 2017

@lavender19xx myslim na tebe 🍀🍀🍀

janina29k
12. led 2017

@lavender19xx držím pěsti, aby to vyšlo

snehulacka
12. led 2017

@lavender19xx je tam 60 tablet. Taky mam na zitra test, konecne, tak snad nezapomenu. Drzim palce a i vsem ostatnim 🙂

lavender19xx
13. led 2017

Holky děkuji (a děkuji moc za srdíčko), bohužel, test je negativní. Dnes je to 30DC, čípek stále tvrdý, ale test (nejlepší možný) mi výsměšně ukazuje mínus.

upuska
13. led 2017

@ lavender19xx 30DC vypadá víc než slibně, třeba byla ovulace později a na test je brzy 🍀

lavender19xx
13. led 2017

@upuska- já ti nevím.. už jsem počítala různá možná data ovu podle těch bolestí, ale myslím, že teď už by to mělo být na testu (digitálním, nejlepším) vidět..

upuska
13. led 2017

@lavender19xx to jsou stavy, viď..proč to nemůže fungovat normálně MS v termínu nebo // po termínu MS..máš alespoň nějaký program, který tě dostatečně zabaví než dojde na jedno nebo druhé?

lavender19xx
13. led 2017

@upuska program? Jsem v práci, ale musím přiznat, že rozjezd byl značně pomalý a usmívám se zase až teď 🙂, ráno to bylo krušné. Odpoledne se asi začtu do něčeho napínavého, ať se zaměstnám něčím jiným..

luciasek1987
13. led 2017

Ahoj holky dnes 13 dpo a termin ms... co myslite mam zitra udelat tt?

kolibricek36
13. led 2017

@lavender19xx ještě není všem dnům konec, mohla být ovulave později ...
snad se ještě něco ukáže, nebo přijde MS - držím palce aby nedošla 🍀🍀🍀

snehulacka
13. led 2017

@lavender19xx to mě mrzí :-/ A to to máš takto rozhozené běžně, nemáš pravidelnou MS a ovulaci? ☹

lavender19xx
13. led 2017

@luciasek1987 13 dní by mohlo stačit, zkus, držím palec 🙂.
@kolibricek36 díky, no s tou ovu nevím, měla jsem střídavě bolesti od 12. do 18. dne cyklu, čert ví. Každopádně už se mi dlouho nestalo, abych měla tak dlouhý cyklus..

lavender19xx
13. led 2017

@snehulacka mám právě pravidelný cyklus, běžně 26 dní, někdy to sklouzne na 28, dneska 30 a necítím, že by něco mělo přijít..

snehulacka
13. led 2017

@luciasek1987, grafům moc nerozumím, ale já mám cyklus cca 26dnů a testovala jsem 17DPO a pozotivní.

snehulacka
13. led 2017

@lavender19xx tak třeba fakt ovulka později? Blbej test?

luciasek1987
13. led 2017

Zkusim zitra holky drzte palce... moc tomu ale neverim

snehulacka
13. led 2017

A kup si nějaký obyč ;) Já měla jen ten Mammatest ...

lavender19xx
13. led 2017

@snehulacka test stál 200kč, tudíž jsem si návod přečetla snad 10x, ať všechno udělám správně 🙂... všude píšou spolehlivost přes 99%, nezdá se mi, že by zrovna ten můj kecal.

upuska
13. led 2017

@snehulacka a tobě tedy můžeme gratulovat?? 😲🙂

snehulacka
13. led 2017

@lavender19xx každopádně musíš čekat a pak se uvidí, není všemu konec 🙂

@uspuska jj, můžeš, takže děkuju 😀 Snad bude vše OK ....

Holky, na kdy se objednáváte k mudr? Nebo raději voláte? U nás je rezervační systém přes net, blokal jsme si temrín až na 8+

upuska
13. led 2017

@ snehulacka to má cenu, sotva sem vleze, tak vykouzlí dvě čárky 😀 né, sranda, gratuluju a přeju ať je všechno v pořádku..myslim, že 8 týden je oká, to už určitě uvidíš i srdíčko 🙂

snehulacka
13. led 2017

njn 😀

snehulacka
13. led 2017

8tt pokud by to bylo bez problému, tak OK? Jen ta doba, to nevydržím 🙂

lavender19xx
13. led 2017

@snehulacka to má ale někdo kliku, gratuluji moc 🙂.
Já vím, že není všemu konec, teď jsem chtěla ekologicky zlikvidovat ten Clearblue a když jsem z jeho hlubin vytáhla dva testovací proužky, jsou na nich krásní duši.. dneska to vzdávám, na tolik psychického vypětí budu potřebovat aspoň 10 hodin spánku 😀.

krisatko
13. led 2017

@lavender19xx A ráno hned vlitni na další test 🙂 😀

lavender19xx
13. led 2017

@krisatko- mno radši obden, ať to má smysl 😉. Jsem ráda, že tu chodíš nakukovat, jak se daří?

simona94
13. led 2017

Ahoj holky, jdu za váma s dotazem, snad nebude vadit. V pondělí jsem měla dostat ms po 30 dnech cyklu, ale už od min. pátku slabě krvácím a špiním. Včera a dnes jen hnědý výtok. Normální ms mám vždy silnou a cca 5 dní. Teď už je to 8. den, test pořád negativní. Poslední týden naladovost, únava, chut na všechno jídlo. S přítelem se snažíme o mimi, ovu jsem nehlídala. Co si o tom myslíte vy?

upuska
13. led 2017

@krisatko jak se ti daří, pani? já jsem zrovna včera koukala, jestli tu máš nějakou aktivitu nebo jestli jsi někde nezapadla sněhem 🙂
@lavender19xx obden to bude asi lepší, jestli to vydržíš..a já držim pěstiiii😘🍀

Strana