Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@veronikav31 NO já jsem si dělala test, je to asi dva dny, samozřejmě jsem to nevydržela a vím, že je na to brzo.
Hromadu lidí mi říká, že otěhotnět hned po vysazení HA se nedá, že o trvá, pak je zase skupinka, která tvrdí, že po vysazení HA bývají první tři měsíce nejslibnější...
S přítelem spolu spíme skoro každý den, někdy ob den, tak snad jsme se do ovulace trefili a moc bychom byli rádi, když by to vyšlo.
Četla jsem, že ty bradavky jsou normální, že po vysazení HA pobolívají, prsa jako celek nebolí a podbřišek taky moc ne...tak si říkám, zda nebudu patřit do té skupinky, kterým se to povede až po dlouhé době :(.
@katka9184 který dpo teď jsi?
S HA nemám zkušenosti, neberu ji skoro 14 let
Noo, u mě je to složité...dle tabulky (vím, že to není 100%), ale dle tabulky jsem mela mít ovulaci od 17.1.-23.1. a opravdu přišla bolest na stranách podbřišku, bolest hlavy...možná i horší než ms...no ale jenže...23.1. přišel až ovulační hlen ve formě bílku...takže jsem vedle jak ta jedle a nevím, co to toho 17tého teda bylo...zda jsme se vůbec s přítelem do termínu ovulky trefili...takže ti asi s přesností nedokážu odpovědět.
No já ji vysadila teď asi 1. ledna po 10 letech, poslední 3 roky jsem brala nízkohormonální.
Co jsem četla na různých servrech, tak je to názor od názoru, kdy je možné otěhotnět.
@katka9184 takže jsi cca 4-6dpo, podobně jako já, já jsem dnes cca 6-7dpo🙂
@katka9184 jsme na tom podobne, ja vysadila v pulce prosince a posledni ms jsem dostala 25.prosince ( tu rizenou antikonc.) a do ted nic, zaznamenala sem taky ,,bilek" nikdy jsem to predtim nemela... a porad jsem se kontrolovala jestli uz jsem to nedostala, ale posledni dva dny je mi hej...jako kdybych uz tu ms mela 😅 dneska jsem si delala test a nic... taky jsem cetla ze nektere uz tu prvni ms nedostali... ale prsa me nikdy nebolely ani predtim
@veronikav31 ms by měla být 5.2. , ale já doufám, že se nedostaví, moc bych si to přála...byl by to pro přítele krásný dárek k narozeninám 🙂.
Nejhorší je, že jsem náchylná na močák a jakmile mám studené nohy, tak mě hned pobolívá podbřišek...takže já vážně nic nepoznám, i kdybych chtěla :(
@gnozka hned po vysazení a ovulka byla pravidelná, nebo rozházená...mně přijde, že jsem ji měla snad dvakrát...nejdřív bolesti břicha a pak až po pár dnech ten výtok...tak si myslím, že snažení bylo zbytečné, i když spermie přežijí v těle až několik dní...
A jakou HA si brala? Já Luiseu...
@katka9184 nic no, ale taky to muze byt brzy, jak nektere rikaji, pockat par dni a zkusit znovu test.. moje kolegyne v praci rikala ze otehotnela hned prvni cyklus... mas je citlivejsi, to muze taky naznak 🙂 je to fakt 50:50... ja bych byla rada i za ms, hlavne at nemusim na vyvolavacku 😢
Já vím no, spíš si myslím, že to jsou hormony, že se mi možná bude dávat tělo do kupy, když jsem brala HA 10 let. Ale byla bych ta nejstastnější.
No to má teď moje ségra, testů si dělala hodně, těhotná není, ale už 10 dní to nedostala, takže po víkendu jde k doktoru. Ale to nemusí být tvůj případ samozřejmě 🙂. Musíme doufat 🙂
Presne tak, kazda jsme jina, treba se ti to opravdu povede 👏 jak vsichni radi; chce to cas,nepremyslet na tim a tolik se nesledovat.... jooooo,kdyby to slo 😀
@veronikav31 Tak to ji raději ani říkat nebudu,ještě miminko neplánují :D...né, že by na to věk neměla, ale jsou v pořadí jiné záležitosti.
@katka9184 to jí raději neříkej, ale nikdy se neví...🙂
@veronikav31 no nebudu no 🙂...zítra si ráno bude dělat test, tak jsem zvědavá...jeee, to jí budu závidět, jestli se jim to povede :(.
Holky, jak často v době ovulaei s partnerem spíte?....jestli to není tajné 🙂
@katka9184 tajné to není,před ovu obden,v době ovu denně
@veronikav31 U mě je akorát problém v tom, že přesně nevím, kdy ta ovulace proběhla :/.
Jinak jsme spolu spali taky často.
Teď v pondělí jdu na gyndu na kontrolu, tak pokud mi ty bradavky nepřejdou, tak to asi doktorovi řeknu, čím by to mohlo být...
@katka9184 já to vím protože jsem byla 13dc u Dr. na ultrazvuku,folikul měl 23mm,píchli mi Pregnyl a podle bolestí byla ovulace právě ten 13dc,nejpozději 14dc. Od 17dc beru Utrogestan
Aha, tak to máš aspoň jistotu, kdy proběhla...snad další měsíc to poznám líp. Třeba se nám to ale povedlo a nic už sledovat nebudu 🙂.
@veronikav31 no pred 5 lety jsem vysadila a byla na vyvolavacce a potom jsem mela + - ms pravidelnou..po pul roce jsem zas zacala brat Minervu a s ni jsem mela ms taky pravidelnou, vzdy v pulce pauzy.....
@katka9184 kdyz jsem si myslela ze by to mohla byt ovulka tak kazdy den, jinak taky obden... budu drzet palecky v pondeli
@katka9184 pozitivní myšlení-to je nejdůležitější!!🙂
@veronikav31 Já vím no, tak zatím se nestresuji, spíš tak nějak bloumám po netu...a to je možná ještě horší.
Zaregistrovala jsem se ještě na emiminu...tam mi to přijde, takové hodně pesimistické, nemůžu si pomoct, ale tady jsou čekatelky nějaké víc fajn a lidštější :D
Ahojky ženy tak jde si dělala test a nic tam není vidět...

@katka9184 Ahojky,vítej do klubu čekatelek za týden na ne MS 😀
Ano,je to možné,aby v případě těhotenství teď nebyly žádné příznaky.