Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahojky hlasim 1dc
@tornadolu Ahojky,to mě mrzí☹ , ale za chvilku bude opět snažení a vyjde to😉
@veronikav31
@cristie no snad se zadaří někdy no
@veronikav31
@cristie ted se jen objednat na gindu skrz tu sliznici jesli alespoň malinko vyrostla 😉 a oak muze byt opět snažení 😉
Nemáte holky doma někdo těhotenský test Clearblue, jste s ním spokojeny?
Já jsem si ho objednala, v pondělí by měl přijít a hned ho vyzkouším. Pořád mi bolí ty bradavky a podbřišek, tak nevím, zda to je močák či co...🙂
@tornadolu ideální je užívat grep-na plodný hlen a od ovulace ananas-na dobré uhnízdění 🙂
@katka9184 Já jsem jej použila 2x,ale vždy to bylo v den předpokládané MS, je to tt 25
@veronikav31 i takové mteody jsou jo? To taky musím zkusit 🙂
@katka9184 jj,je toho ještě víc 😀
@veronikav31 No to musím zkusit...sice pořád tajně doufám, že už žádné metody nebudou potřeba, ale nevím nevím...
@katka9184 Uvidíš,vždycky tady ta naděje je a kdyby náhodou MS došla tak se o tom můžeme pobavit 😀
@veronikav31 Já bych raději rozebírala skvělé pocity ze dvou //...
Ty už máš děti? Moje by to bylo první 🙂
@katka9184 ano,máme jednu dcerku-roční,rozhodli jsme se pro druhé,těhotná jsem už byla v listopadu,ale mimi to vzdalo,teď zkoušíme znovu
@veronikav31 Jee, to mě mrzí, ale věřím, že se vám to podaří co nejdříve.
Tak jako v to věřím u sebe. Bylo by fajn, když by to teď vyšlo...měla bych zároveň dárek, jak k Valentýnu, tak i k narozeninám😍
@katka9184 Já jsem se s tím smířila,předchozích neúspěšných těhotenství bylo víc,ale teď uvidíme jak to bude.
Držím moc pěsti aby se to povedlo. Buď testovat před MS nebo až když nedojde?
No nevím právě :D...s mojí nedočkavostí...možná to zkusím v pondělí...ale je asi ještě brzo...ms by měla dorazit až 5.2.
@katka9184 to jsme na tom stejně, taktéž mám MS dostat v neděli 5.2. a taky chci zkusit tt v pondělí 🙂 Já zkoušela tt včera kvůli Pregnylu a tt je negativní-což je super,tak uvidíme zda a kdy se // objeví 🙂
Snad se objeví brzy...já jsem uvažovala, zda si pak nekoupit ten gynex, ale nevím :(
Ahojky holky taky jsem to měla dostat včera a dnes ještě nic😊tak držím všem snazilkam palečky😉
@katka9184 já gynex mám doma-myslím,ale neužívám jej
Zdravim taky, drzim palecky 😉 ja furt nic a presly me i bolesti... citim se jak kdybych ji uz mela 😢 chjo
@cristie to mně taky už nic není 😑no uvidíme no musíme čekat... Před týdnem pocity na zvracení, nafouklé břicho atd a teď už chodím jen často čurat...A co ty? Jak dlouho zpoždění?

@cristie bolí mi břicho, někdy mi to jde do zad...čúrání jen občas, jednou do měsíce, pak mi jen hoří břicho no.