icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

cristie
29. led 2017

@klarinka999 4 dny, v dobe kdy mela prijit sem fakt mela pocit ze prijde, porad sem chodila na zachod na kontrolu a curat taky... ted uz mi prijde ze chodim i mene curat...ale to je jak to pozoruju... jinak fakt nic, to cekani je nejhorsi 😀

katka9184
29. led 2017

Děvčata, někde jsem četla...mocný internet :D..., že se těhulkám změní oči, postřehly jste to na sobě?

petuliee
29. led 2017

@katka9184 ne :D

katka9184
29. led 2017

@petuliee Prý oči jsou lesklé a zářivé...tak já nevím...

carodejkasnu
29. led 2017

🙂 vcera se ledy prolomily a nechavame tomu volny prubeh 😀 tim mysleno, bez cepicky a prerusovani 🙂 nebudu na to tlacit a necham to osudu.

sticker
petuliee
29. led 2017

@katka9184 taky sem četla ale na sobe sem nepozorovala nic 🙂 kamoška na me prý jo...ja na segre poznala ze je tehu ale jestli to byli jiny oči to už nevím 🙂

katka9184
29. led 2017

@carodejkasnu tak držím palečky, ať se to povede co nejdříve, my se snažíme od začátku ledna 🙂

katka9184
29. led 2017

@petuliee tak teď mi můj přítel řekl, že mám oči jinak zbarvené a jak je to možné :D, ale silně pochybuji, že se nám to povedlo první cyklus :(

carodejkasnu
29. led 2017

@katka9184 takze takove prani do Noveho roku

sticker
petuliee
29. led 2017

@katka9184 co by ne 🙂

klarinka999
29. led 2017

@cristie a budeš čekat nebo půjdeš na krev? Jestli to nedostanu do čtvrtka tak půjdu k doktorce(doufám,že nedostanu😊).

klarinka999
29. led 2017

@katka9184 myslím si že je to štěstím, když je člověk šťastný a spokojený hned působí jinak a oči září 😉a každá snazilka musí být šťastná když se to podaří 😊

cristie
29. led 2017

Me teda babicka rekla ze jsem jina ze razim... ( ta o nicem nevi) ale muze to byt ze uz nemam hormony...cetla sem ze jsou zensky veselejsi 🙂 nn doktora fakt necham az posledni moznost- ihned by mi pichl vyvolavacku a to nechci... pockam no a koupim si ten kontryhel

carodejkasnu
29. led 2017

@cristie korthyhel take piji, ale dala jsem mu prednost pred prasky co maji spravit cyklus. Na muj vkus ty leky mely zasadni vedlejsi ucinky. Jmeno jejich si uz nepamatuji.

cristie
29. led 2017

@carodejkasnu jak dlouho ho pijes? Ja prave prasky taky nechci...

carodejkasnu
29. led 2017

@cristie :D uprimne, kdyz si vzpomenu. Takze pravidelne ne. Nicmene jsem cyklus mela hrozny. Vynechavky apod. Vyvolavacky taky nepomohli. Pak mi gynekolozka dala trimesicni prasky. Ale kdosi mi poradil korthyhel. Pila jsem ho cca tyden a pak obcas. Taky jsem pila vitamin C. a od zari 2016 doted bylo myslim jen jedno vynechani.

elenes
29. led 2017

Ahoj holky,🙂 tak já si píšu už téměř dva roky ms cyklus.. Před cca 2 roky jsem vysadila prášky.. Takže jsem dvě ms po sobě měla naprosto rozházený cyklus. Poprvé po 50 a po 2.po 41 dnech. Poté se mi to vcelku srovnalo, už skoro 2 roky mám cyklus max do 30 dnů, jednou za tu dobu se mi stalo, že jsem to měla 35.den, jinak to mám skoro vždy dřív, jak 28. O miminko se snažíme už rok a nyní jsem měla ms 13.12.a stále čekám.. Vím, že test jsem si měla udělat test už dávno, ale mám strach, že zase budu zklamaná. Jinak mam pobolívání v podbříšku, spíš tlak na vše mám chuť, sežrala bych vše, ale po všem se hned přejím a zdá se mi, že mám citlivější bradavky. Další ms bych teď měla dostat 7.2.a předtím 10.1..od té půlky prosince ani kapka, tak snad ta sviňa nedorazí. V příštím týdnu si udělám test..

cristie
29. led 2017

@elenes tak to drzim palecky, takze je rozumne cekat aby se to srovnalo ,,samo" ... ja bych byla rada kdyby ms prisla- aspon bych vedela ze to tam funguje a ne zas po umelym vyvolani no

cristie
29. led 2017

@carodejkasnu koupim si ho taky, ja dlouho se snazite?

elenes
29. led 2017

@cristie mne se to stalo ty dva roky po vysazení, jak jsem psala, jinak to mám pravidelný.. Snad se Ti to srovná. A já doufám, že budu mít 2 II... Jinak už nevím.

carodejkasnu
29. led 2017

@cristie 😀 ja bych rekla od vcera......pry jsem pritele zneuzila 😀 😀 noo a dneska se take nebranil. Sice naznacoval 😀 ze v lekarne existuje pilulka po..... ;-D tak jsem odvetila at ji klidne koupi, kdyz ji potrebuje 😀 se radi zlobime.

sticker
cristie
29. led 2017

@elenes jj uz to ctu😀 no doufam ze se to srovna. Tobe drzim palecky 😉

@carodejkasnu taky bych tomu chtela nechat volny prubeh, ale hrozne se tesim tak mi to moc nejde

carodejkasnu
29. led 2017

@cristie chapu te 🙂 silny vnitrni pocit

sticker
tornadolu
30. led 2017

Dobre ranko ženy tak pruští týden jdu na gindu na kontrolu tak snad už budu v pořádku bud doufat ze jo

janina29k
30. led 2017

@tornadolu dobré ráno! Budu ti držet pěsti, aby to dobře vyšlo všechno bylo O.K.
Já zatím nic. MS nikde, těhu příznaky žádný. Jen se mi motá hlava, asi od krční páteře. Už pár dní nemůžu pořádně otáčet hlavou

gnozka
30. led 2017

Ahoj všichni . Tak 4 dny do ms. O víkendu me bolel podbrisek ale uz si rikam jestli si to nevsugerovavam🙂 uvidíme .

cristie
30. led 2017

Cauky holky, taky drzim palecky,at na gynde je vse ok, ja ms taky nic, jinak priznaky taky nic, krom curani, ale to asi moc nepocitam... o vikendu byla horka koupel a pritel se snazil cely vikend 😀😀 ,,prostouchnout" test zkusim zitra- ale moc tomu neverim

veronikav31
30. led 2017

@katka9184 ahojky,tak jsi zkoušela tt?

elenes
30. led 2017

Jen takový vtípek z rána.. 😀 Bydlíme v Praze a rodinu mám v ČB.. Přijela jsem sem včera si něco oběhat.. Vlezu ráno do koupelny, ze si umyji hlavu a mama tam ma tasticku s lekama, tak jsem na to tak koukala a vidim v tom tehotensky test. Mame je 53, nechapu, proc to tam mela, dítě určitě nečeká, navíc je vážně nemocná.. Ale mám to brat jako osud? 😀

cristie
30. led 2017

@elenes to je dobry 😀 jsi mela rict? Ten je pro me jo? 😀 zadny osud, mozna by sis toho nevsimla 😀 ja zas v patek delala mamatest a oba byly nefunkcni - co tohle je za osud 🙏

Strana