Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Byla jsem na vstupní prohlídce kvůli práci.. Takže jsem dávala i moč.. Sestra mi tam našla krev, ale jen trochu, ptala se mě, zda to mám dostat nebo zda mám nějaké zdrav.pr. ta doktorka je kamarádka mé mámy, tak jsem nechtěla, aby ji něco řekla, tak jsem nic neřekla. Myslíte, že je to normální a že i přesto mohu být těhotná?
😀 taky se mel stal vtipny okamzik. Na FCB jsou ruzne testy no proste kraviny. Jeden si delal i kamos a pry potka novou lasku a stalo se. Tak to zkusim i ja 😀 a pry bude novy prirustek do rodiny. Samozrejme to beru jen jako vtipny okamzik.

Měla jsem prý jen jeden křížek, takže jen stopa krve, já to ani nezaregistrovala.. Nevíte? Sestřenice mi teď řekla, že buď to dnes dostanu, nebo to může být jen drobné krvácení v těhotenství. Tak uvidím, no. :(
Ahoj holky snad se tu najde ještě nějaká tehulka.snažíme se o mimi 3 roky dr mi nasadila před par měsíci hormony.po nich mám MS přesně zacatek i konec na den přesně.než mi nasadila hormony MS přišla o dost pozdě cca o 17dni v tu dobu příznaky jak kdybych byla tehu.i přítel byl dost pozorný ale trhu nebylo.pak nic ani přítel nehladil bříško atd.tento měsíc se dost snažil a opět hladí pusinkuje.u ex prý poznal ze je tehu než to zjistily.ale ted k věci je mi to blby se ptát ale nechci hned letět k dr.MS by mela dorazit 2.2 ale už tak 5 dni mám bolesti v podbřišku a v krizi někdy vice někdy méně.nikdy tak dlouho před MS jsem neměla bolesti.vadí mi i cigarety a ten smrad z nich i pořad jako kdybych na záchodě cítila moc atd a to ho ted porad cistim strikam.únava šílená porad spim a par dni mám bílý hustší výtok.na test je urcite ještě brzy.kamarádce ted ukázal ducha 3dny před MS ale já se bojím ho udělat abych nebyla zklamaná.já jsem po ionizaci a pptratu téměř ve 4 měsíci co byl před 3 lety od ty doby nic.mám dva prcky a přítel dceru.jenže on je nemocný a bere různé léky a infuze ktery můžou snížit plodnost takže máme přislíbeno od partnerova dr ze cca žák ještě 2-3 měsíce a pošle ho na vyšetření plodnosti.myslíte ze se mohlo třeba zadarit? Dekuji
@rulfici4 hele pokud se vám to nepodaří do těch 3-4měsíců, tak vám dr řekne jestli to půjde přirozenou cestou nebo prostě budete muset mít nějakou tu podporu od dr. Nějaký holky tady psali o přípravcích na vylepšení plodnosti u chlapů, ale už si nepamatuju jak se to jmenuje a jestli vůbec by to mohl tvůj partner užívat vzhledem k lékům co užívá.... ale třeba by to mohlo vypomoct
Byla jsem teď na vstupní prohl.kvůli práci.. A sestra mi řekla, zda to nemám dostat nebo neco, ze mam krev v moci, alem prý jen jeden křížek, takže jen stopa krve, já to ani nezaregistrovala.. Nevíte? Sestřenice mi teď řekla, že buď to dnes dostanu, nebo to může být jen drobné krvácení v těhotenství. Tak uvidím, no. :(
@tornadolu jestli ti to přijde divný tak zkus test. Já měla při prvním těhotenství MS jeden den, pak 2 dny už jen špinění
@veronikav31 no příde mi to divný krátký.to je blbost ne byt těhotná a i menstruovat? A to jsem mela negativní test před Ms.
@janina29k no uvidíš
@tornadolu proč ne, je spoustu holek co mají MS a přitom jsou těhotné. Poustu holek i když jsou těhotné mají tt před datem MS negativní a mají testy pozitivní týden,dva po datu MS
Asi se zeptám blbě,ale šla z tebe i sliznice?
@veronikav31 no jako taky o tom vim ze he to možný byt tehu a mit MS ale u sebe tomu moc nevěřím.malinko ze me šla a.le jen minimim
@veronikav31 ja mam právě problém se sliznicí vis k vůli tomu beru ginprodyl
@tornadolu já před těmi třemi lety, když jsem čekala kdy mi přijde MS ( když mi dr řekl, že těhotná nejsem) tak jsem jeden den taky krvácela a pak už jsem měla pozitivní TT a dokonce i dr ho pak už viděl na UTZ. A tady ten dareba mi dneska zase rozházel celý byt a hlínu z kytky měl i v posteli
@veronikav31 Ahoj, ještě ne, česká pošta se na mě vykašlala, balík je bůh ví kde, mám tam ty tt, tak počkám ještě do zítra a když tak půjdu do lékárny pro klasický :/...a ty?
@katka9184 já zkoušela a je tam dušík 🙂, zkusím další ve středu
@veronikav31 vážně? Tak to vypadá nadějně 😍...já se obávám, že u mě se to nepovedlo a máš nějaké příznaky?
@katka9184 příznaky mám jen únavu,ale vzhledem k tomu,že dneska byla noční služba s malou a řevem tak jsme nespali skoro nikdo...jinak příznaky neprožívám,u malé se začali objevovat až kolem 8tt...dokud nemešká MS a není pozitivní tt tak nic není vyloučeno 🙂
Ach jo dneska není dobrý den, malej zlobí jak už jsem psala výš, bolí mě břicho, mám depku a ještě dneska uspali kočku, kterou jsem si před necelými třema roky hladila pár minut potom co se narodila a naučila jsem si ji na mazlení, že se jí to i po těch třech letech letech líbilo
Tak si prectavte MS odjela uz jen malinko spinim je to divný 3dny to je divný a prsa boli 😞
:( je to na prd den..
@veronikav31 Tak to se máš, já nemám ani to.
Jak mě bolely aspoň ty bradavky, tak už docela polevuji, břicho mě bolí z mého zánětu nejspíš, takže jsem z toho akorát smutná, že se to nepodařilo☹
Tak u me asi prd . Mam 9dpo a mela jsem to dostat o víkendu . Ale asi to přichází . Rano jsem mela lehce růžový výtok . Nejak jsem to neřešila . Ale ted jsem to ve sprše nevydržela a strčila si "tam" prst a byl lehce od krve :( takže tak . Tim padem to znamená ze se mi cykly zkracují .
děvčata :D sice už jedno ditě mam po ročnim modlenim ale i tak sem s toho v pasti ....chtěli by sme dalši ale je tu to ale ....jak bezpečně nebo s velkou pravděpodobnosti spočitat ovu ? 🙂
@marketka92 nejjistější je asi měřit bazální teplotu, pak tu jsou holky co si hlídají čípek ( ale tomu vůbec nerozumím) a nebo úplně nejjistější: nechat se vyšetřit u dr. Pak tu jsou ještě takový věci jako ovulační testy, ale některý holky tu psali, že jim ukázal ovulaci a dr řekl, že třeba až za několik dní

Já to brala jako takové zpestření dne po ránu. 😀 Ale kdo ví, třeba to byl osud. 🙂