Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Holky to čekání jestli MS přijde nebo ne, je nekonečný... dneska jsem přemýšlela, že zajdu i na krev, tam by to už mohlo být vidět, hlavně jak zvracim a je mi celkove blbě, nevím zda si něco vzít, že to je třeba jen nějaká střevní viroza a nebo jestli je to tehu .... fakt šílený
@skripmart No to mi povídej...já mám podle výpočtů 4 dny do ms...koupená tt ve skřínce a odolávám a odolávám :D...snad to ještě pár dní zvládnu...ale je to na zbláznění a to jsem si na začátku slíbila, že to nebudu vůbec hrotit, že až se to stane, tak se to stane a dneska tu skoro šílím a modlím se, aby ms vůbec nedorazila a já mohla dát příteli ten nejkrásnější dárek.
Ale jelikož jsme se snažili teprve první cyklus, tak tomu moc šancí nedávám...ale zase na druhou stranu se říká, že první měsíce bývají nejplodnější po vysazení HA.
@katka9184 ahojky,ještě jsi odolala? Teda 🙂
@veronikav31 Ahojky, no mám ho ve skřínce, dneska jsem musela být hodně statečná :D...chtěla bych až tak v pátek...ale nevím nevím. Moc bych chtěla aby to vyšlo :(...ale ty příznaky nejsou :(
@katka9184 říkám,na příznaky nehleď,nemusí žádné být.mě se příznaky rozjížděli až tak 8-9tt 😀, do té doby klasický PMS
@veronikav31 Jenže mě zatím nebolí ani břicho, jen z toho důvodu, že mám občas studené nohy a bolí mě podbřišek jako vždy :(
@katka9184 nestresuj se tím,ne vždy jsou bolesti před MS,já je např. neměla 9 měsíců po porodu než se tělo srovnalo a pak začali
@skripmart Už třetí jo? :D Já bych chtěla aspoň den vydržet, ale nevím, zda to zvládnu.
Já jsem HA vysadila začátkem ledna, dostala ms a pak už čekala na ovulaci, která mi přišla zvláštní, ale budiž, snad proběhla jak měla a mohlo se nám zadařit.
Z těch příznaků se přiznám, že jsem trochu na prášky...pořád si říkám, tak se to povede příště, ale hlava je u mě asi samostatná jednotka :D
@veronikav31 Tak když jsem brala HA, tak byly vždy, teď jak jsem vysadila, tak nevím, je to přeci jen první cyklus no.
Jen ty prsa, včera jsem musela příteli zakázat se jich dotýkat :D...není to příjemné
@skripmart Hele...já tě úplně chápu, u nás by to bylo první miminko, a vím už teď, že u druhého to budu řešit ještě víc...nejhorší je, že mě kvůli tomu nic nebaví, jen koukám na kočárky a postýlky a moc si přeji, aby to vyšlo...
Jak dlouho si brala HA, já jsem ji brala 10 let, tak se bojím, aby nám to netrvalo moc dlouho, většina mých kamarádek otěhotněla třeba až po 9 měsících :(
@skripmart Děkuji, nejraději bych si udělala test dneska, ale zase nechci plýtvat...
Bojím se, abych ji neměla třeba posunutou. V lednu se mi posunula o tři dny, měla jsem ji mít 5.1., ale dorazila až 8.1. Tak nevím, podle počtů má být teď 5.2.
Ovulka byla taky taková zvláštní, nejdřív bolesti, bolest hlavy a na stranách v podbřišku a pak za pár dní až ovu hlen...tak snad proběhla.
Holky, tak dneska se zabavím...plánujeme stavění baráčku a nějak mně to nedalo a dívám se i po starších baráčcích a možná jsem se do některého i zamilovala...uvidíme, co na to chlap až přijde z práce...

Ahoj holky.. jsem 1 dpo. 14. mesic snazeni... bude nekdo testovat se mnou??? Za cca 10 dni?