Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@zak1991 ahoj . Nesmis to vzdávat !! Moje kamarádka byla 3x na ivf kdyz jim zjistili ze manžel mel velmi spatne spermie a ona jeste na nej alergii . A po 3,5 letech maji úžasná dvojčátka !!! Byla jsem s ni a musím říct ze opravdu chapu jak se musi oba cítit kdyz to nejde . Ale naděje umírá poslední !!!! Hodne slychavam ze to vždy k tomu zdárnému konci dojde !
@zak1991 tak existují prostředky na podporu plodnosti mužů. zkus se podívat třeba nějaké online lékárně nebo se zkus zeptat ještě tady na koníku. Třeba se pak spermiogram trochu zlepší. A doktor určitě pomůže a třeba vás pošle na nějaký to odborný pracoviště a tam vám určitě pomůžou v nejhorším případě
Na zlepseni spermia pomaha Folandrol.
No... V podstatě všechno na nule. asi ani nemá cenu to sem dávat podrobně.
@zak1991 tak to
Potom chapu . Jako zkuste treba jeste jiné centrum . Vim ze to manželovi spermie nezlepší ale vic názoru je taky lepsi . Kamarádka chodila 2 roky do jednoho a porad prd z toho , pak sla do Prahy a najednou to šlo . Zjistili jim i jiné veci a zadarilo se . A pokud opravdu jina šance neni , tak muj názor je ten ze pokud s tim nebude mít partner problem ja bych do toho sla . Je to jen geneticky materiál . Ale on bude u tebe kdyz ti poroste brisko a pod . Ja sama jsem biologického otce nepoznala . Muj táta s mámou zacal randit kdyz mi bylo 6 mes . A je mi tim nejlepším tátou na světe . Mam i brachu a nikdy jsem nepoznala ze on by byl jeho a Jan ne . Táta je ten kdo se stara. Vim ze je to těžká situace ale pokud mas doma chlapa ktereho milujes tak preci nebudeš hledat někoho jiného . Nebo se vzdát toho mít deti . Ale je to na kazdem .
@gnozka Díky. 🙂 Manžel byl v Praze, už přesně nevím, kde to bylo... ale měli celkem kladné recenze. Domlouvali jsem se, že půjde ještě jinam na vyšetření, tak uvidíme.
Tak nějak se pokouším smířit s tím, že prostě děti mít nebudeme. Manžela bych se nevzdala, ani v takovém případě. V tom mám jasno.
@zak1991 zkuste to probrat . Samozřejme Te nemůžu nutit mít deti 🙂) ale zkus to přehodnotit . Deti jsou radost . A jak rikam bylo by vase 🙂 ale znám i takove ze radsi deti nemaji . Taky nechtěli dárce . Ja bych to asi nedokázala . Ale těžko soudit nikdy jsem v takove situaci nebyla .
@zak1991
@gnozka souhlasím, moje kamarádka má první dítě s jedním mužem, ale už v průběhu těhotenství přišla na to, že to není chlap pro ni a rozešla se s ním a našla si nového přítele, se kterým má druhý mimčo a ten je tatínkem obou, protože bio otec se prostě nezajímá, pár krát přijel na návštěvu a pak prostě napsal, že peníze posílat bude, ale vídat ho nemusí. A malej je na tatínkovi dneska závislej víc než na mamince
@janina29k až takhle dlouho jo? To bych nevydržela, jenom dneska,.Když jsem dávala test do skříně jsem měla nutkání...
Myslela jsem si včera, když jsem Dr. říkala, ze jsem vysadila prášky, že se na mě třeba podívá, zda proběhla ovulace a on nic...Máte někdo taky takovou zkušenost?😒
a to jsem byla i u dr a ten na utz nic neviděl, ale měla jsem ovulaci dýl než má být podle tabulek, takže tak

@zak1991 a u dr jste byli? Jestli to teda chceš napsat