Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@klarinka999 no já mám první cyklus za sebou, za 5 dní by měla být ms, snad nedorazí :(... Prášky jsem vysadila začátkem ledna, ale pochybuji, že se to povede na první pokus
@krisatko tak snad to bude bobrý - jen jste si vybrali to horší 😇❤
@katka9184 na příznaky nekoukej, mě krom občasné bolesti břicha není nic,ani bradavky,ani prsa,nic
jinak u mě nic novýho, jen jsem odolala koupi tt, kdybych ho koupila, tak bych ho i rovnou zkusila a já to chci vydržet aspoň do pondělí, pokud teda nedorazí
Holky ja dneska si delala test a nic, jsem 5 dni po terminu ms, ale prvni cyklus...ja chci aspon cervenou 😢 dneska me boli bricho a mam pocit ze to dostanu, budu i za tohle rada .... zacala sem pit kontryhel... a cetla sem ze po vysazeni do 3 mesicu je nejvetsi pravdepodobnost...ja uz asi nic, co?
@cristie tak to měli štěstí. Já mám taky zpoždění od soboty. V sobotu a včera mě strašně bolelo břicho, ale zatím nic. I když já mám problémy se štítnou žlázou, takže rok jsem ji dávala do kupy a teď pokud to nedostanu nebo se to zase nezadařilo, tak vyrazím k dr, aby mě zkontroloval
@janina29k
@krisatko
Ta stitka je pacholek no, resila to kolegyne... a rikala ze asi 7 mesicu se snazili, ale pred 13 lety... ja k doktorovi taky pujdu, ale az nedorazi ani druha, tim ze planuju mimi, tak nechci dalsi hormony,jinak bych sla na vyvolavacku ted... no tak to by bylo dobry, kdybych to dostala a ten druhy uz ne 🙂 pomahala si tomu nejak?
@katka9184 měla dorazit v sobotu, ale zatím nic
Stejně být mámou je ten nejúžasnější pocit na světě, když k vám ten malej dareba příjde se potulit je to úžasný. A doufám, že budu mít ještě jednu možnost to zažít. Hlavně vím, jak je úžasný mít sourozence a o to svého syna připravit nechci. Jedině že by se to prostě po druhý nepovedlo
@katka9184 to znám 🙂 me první tehotenstvi ukázal ovulacni test 🙂))) ja doma tt nemela 🙂 a mela jsem dostat ten den ms . A ze srandy jsem si vecer udelala ovulacni a tam dve čárky . Rikam . To je nejaky divny 🙂)) rano jsem pelasila pro tt a bylo to tam . Budu Ti moc držet palce ! Ja to mam dostat o víkendu ale asi uz prijde ms :/ ale tak nevadi 🙂 byl to teprve první pokud 🙂
Všechny vás tu zdravím, ráda bych se k vám připojila (jestli můžu). Pořádně nevím, jak to tu chodí... Jestli o sobě mám něco říct, nějak se představit, nebo tak...
@katka9184 to věřím . Znám to . Me bylo uz 34 kdyz jsme plánovali první . A chtěli jsme ho mít hned po svatbe ale buch . Rekli mi ze musím na operaci se srdcem ze muzu byt těhotná az po . Takže jsem se sesypala . Rekli mi to 14 dni před svatbou . Takže jsem se nemohla dočkat az budu mít po a budeme to toho moc prastit . Jak uz jsem rekla byla moc rada ze to vyšlo tak rychle . Po tom čím jsem si musela projít . Úplne chapu jak se citis . My ted plánujeme druhe . A naivně jsem si myslela ze uz to nebudu tak hrotit a je to snad jeste horší !!

@katka9184 ahojky já otěhotněla při HA😂ale doktorka mi říkala,že po vysazení se nejlíp otěhotní 😉