icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
1. únor 2017

@janina29k No my jsme chtěli stavět bungalov, zatím se asi nic na plánech nezměnilo, ale teď jak projíždím ty stránky, tak se mi tu pár starších baráčků líbí, mají kouzelnou krajinu kolem...ukážu to večer příteli a uvidíme...vím, že nový je prostě nový...🙂

cristie
1. únor 2017

Ahojky, tak dneska porad nic, ale boli me obcas bricho jako ze bych to uz dostala a nic... test vcera bily jak snih...belejsi barvu jsem nikdy nevidela 😀😀 drzim vam palecky, kolik dni meskate?

katka9184
1. únor 2017

@cristie Já to mám dostat až 5tého, tak jsem zvědavá...

janina29k
1. únor 2017

@cristie čtvrtý den a nic občas mě bolí břicho, ale nic se neděje

skripmart
1. únor 2017

@katka9184 hádám že 9 dní... ale jak jsem psala ... nehlidam to ... dostat to mám v pondělí

gnozka
1. únor 2017

Ahoj . Tak bolesti uz nejsou tak hrozne . Ms bych mela dostat o víkendu a spineni uz neni . Uz jsem použila vsechny testy vo jsem mela doma 🙂)) negativni . No novy si nekoupím a budu čekat . Pac jak je budu mít doma tak to nevydrzim 🙂

luciasek1987
1. únor 2017

Holky jsem 2 dpo je to nekonecne.... 14 mesic snazenii

katka9184
1. únor 2017

No já jsem podle kalendáře 11 dní po ovulaci. Ale fakt nevím, kdy jsem ji měla, nejdřív bolesti a pak až po pár dnech ten výtok...tak nevím, ani jak to mám počítat :(

katka9184
1. únor 2017

@luciasek1987 14. měsíc? Tak snad se ti brzo zadaří a uvidíš // 🙂

luciasek1987
1. únor 2017

@katka9184 jojo je to tak., uz jsme byli i v Caru a jsme oba ok. Takze je to na prirode. Jinak tento cyklus jsme fakt naplanovali luxusne. Mame pojisteno presne v den ovu a den pred... vysledek uvidim zza za 10 dni

janina29k
1. únor 2017

@luciasek1987 držím ti pěsti, aby ti to konečně vyšlo!
Já jsem tak napjatá! Strašně mooc bych chtěla, aby v pondělí ten test byl pozitivní

katka9184
1. únor 2017

@janina29k Holky, to mi povídejte...já jsem úplně na prášky, moc bych si přála aby to vyšlo, fakt moc.

janina29k
1. únor 2017

@katka9184 mě vůbec nic nebaví, proto se točím mezi hraním si se synem, taháním ho na nočník, hrou, psaním si s kámoškami a s vámi a pořád to nejsem schopná dostat z hlavy

katka9184
1. únor 2017

@janina29k Nápodobně, já se dneska odreagovala trochu u toho prohledávání baráků, ale jinak nemyslím na nic jiného.
Moc mi pomáhá, když vám to tady můžu holky napsat, aspoň se mi uleví.

luciasek1987
1. únor 2017

@janina29k dekujuu 🙂 nechame se prekvapit.. a tobe take preji // v pondeli.. maximalne v utery 🙂)

gnozka
1. únor 2017

Jsem rada ze nejsem sama 🙂)) uz si taky připadám jako magor 🙂

janina29k
1. únor 2017

@luciasek1987 díky, kdyby aspoň přišla MS, aspoň by se to někam posunulo

luciasek1987
1. únor 2017

@janina29k a jak jsi na tom? kolik dc, dpo?

janina29k
1. únor 2017

@luciasek1987 ovulaci zkouším zjistit testama a ty mi ovulku neukázali, ale prostě jsme to zkoušeli každou chvilku, a jsem 34DC, pokud to do toho příštího týdne nepříjde tak si seženu hlídání a půjdu k dr. Vůbec jsem se rozhodla, že to začnu řešit s doktorem, jestli vůbec ovuluju

luciasek1987
1. únor 2017

@janina29k a meris si bt??? to je nejpresnejsi... uz i moje mamka to pouzivala k hlidani ovu... ja jsem si ted merila prvni cyklus a krasne mi to ukazalo.. vcetne ovu testu.. ale tim se nestresuj.. nekdo ma tu lh hladinu tak nizkou ze ovu testy nereaguji a presto ovulujes.. jak dlouho se snazite?

janina29k
1. únor 2017

Je teda fakt, že mám citlivý bradavky a něco mi z nich vytéká

luciasek1987
1. únor 2017

@janina29k hmm dobre znameni 🙂) zkus zitra ten tt

janina29k
1. únor 2017

@luciasek1987 no chtěli jsme se začít snažit před rokem, ale připletla se do toho štítná žláza. Půl roku jsem vůbec nemenstruovala a dokonce jsem to měla od dr zakázaný. Pak najednou v září přišla MS sama, tak jsem si začala myslet, že už jsou hladiny hormonů ok. Což mi v prosinci potvrdila i dr. A vlastně od toho září to zkoušíme

luciasek1987
1. únor 2017

@janina29k tak to je kratka doba 🙂 my se snazime uz 14. mesicu., a nebyla jsem tehotna jeste ani jednou

janina29k
1. únor 2017

@luciasek1987 momentálně jsme na štíru s penězi, manžel měl dovolenou, pak jsme platili plavání a pojistku a další měsíc to nebude o nic lepší, protože z dovolený přešel rovnou na nemocenskou, tak nechci předčasně dělat další test... ani jsem ho zatím nekoupila, chci vydržet do toho pondělka

gnozka
1. únor 2017

Tak jsem to dostala . Ale bylo by to asi trapný kdyby i druhe dite vyšlo na poprve 🙂 každopádně nasazuju malinik . Myslim ze mel trochu vliv u první dcery . Každopádně cyklus se mi zkracuje . První 28 pal 26 a ted 24 abych to za chvili nemela po 14 ti dnech 🙂)

janina29k
2. únor 2017

Dobré ráno, ženy!
U mě žádná změna, i když teda nemyslím, že bych byla těhotná. U prvního mi bylo v podstatě hned špatně od žaludku

krisatko
2. únor 2017

@janina29k a první je kluk nebo holka? Mě s andílkem taky vůbec neb,lo špatně a byl to kluk....

krisatko
2. únor 2017

@gnozka tím líp ne? Víc cyklu, víc ovulaci @ víc šancí 😀

katka9184
2. únor 2017

@janina29k
Dobré ráno 🙂...U mě taky žádná změna, břicho mi neboli, za tři dny by měla být ms, pořád se modlím, aby nedorazila a tt si budu dělat asi zítra ráno. Tak mi držte holky pěsti, protože žádné příznaky nemám :(

Strana