Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahojky, tak dneska porad nic, ale boli me obcas bricho jako ze bych to uz dostala a nic... test vcera bily jak snih...belejsi barvu jsem nikdy nevidela 😀😀 drzim vam palecky, kolik dni meskate?
Ahoj . Tak bolesti uz nejsou tak hrozne . Ms bych mela dostat o víkendu a spineni uz neni . Uz jsem použila vsechny testy vo jsem mela doma 🙂)) negativni . No novy si nekoupím a budu čekat . Pac jak je budu mít doma tak to nevydrzim 🙂
Holky jsem 2 dpo je to nekonecne.... 14 mesic snazenii
No já jsem podle kalendáře 11 dní po ovulaci. Ale fakt nevím, kdy jsem ji měla, nejdřív bolesti a pak až po pár dnech ten výtok...tak nevím, ani jak to mám počítat :(
@luciasek1987 14. měsíc? Tak snad se ti brzo zadaří a uvidíš // 🙂
@katka9184 jojo je to tak., uz jsme byli i v Caru a jsme oba ok. Takze je to na prirode. Jinak tento cyklus jsme fakt naplanovali luxusne. Mame pojisteno presne v den ovu a den pred... vysledek uvidim zza za 10 dni
@luciasek1987 držím ti pěsti, aby ti to konečně vyšlo!
Já jsem tak napjatá! Strašně mooc bych chtěla, aby v pondělí ten test byl pozitivní
@janina29k dekujuu 🙂 nechame se prekvapit.. a tobe take preji // v pondeli.. maximalne v utery 🙂)
Jsem rada ze nejsem sama 🙂)) uz si taky připadám jako magor 🙂
@luciasek1987 díky, kdyby aspoň přišla MS, aspoň by se to někam posunulo
@janina29k a jak jsi na tom? kolik dc, dpo?
@luciasek1987 ovulaci zkouším zjistit testama a ty mi ovulku neukázali, ale prostě jsme to zkoušeli každou chvilku, a jsem 34DC, pokud to do toho příštího týdne nepříjde tak si seženu hlídání a půjdu k dr. Vůbec jsem se rozhodla, že to začnu řešit s doktorem, jestli vůbec ovuluju
@janina29k a meris si bt??? to je nejpresnejsi... uz i moje mamka to pouzivala k hlidani ovu... ja jsem si ted merila prvni cyklus a krasne mi to ukazalo.. vcetne ovu testu.. ale tim se nestresuj.. nekdo ma tu lh hladinu tak nizkou ze ovu testy nereaguji a presto ovulujes.. jak dlouho se snazite?
Je teda fakt, že mám citlivý bradavky a něco mi z nich vytéká
@janina29k hmm dobre znameni 🙂) zkus zitra ten tt
@luciasek1987 no chtěli jsme se začít snažit před rokem, ale připletla se do toho štítná žláza. Půl roku jsem vůbec nemenstruovala a dokonce jsem to měla od dr zakázaný. Pak najednou v září přišla MS sama, tak jsem si začala myslet, že už jsou hladiny hormonů ok. Což mi v prosinci potvrdila i dr. A vlastně od toho září to zkoušíme
@janina29k tak to je kratka doba 🙂 my se snazime uz 14. mesicu., a nebyla jsem tehotna jeste ani jednou
@luciasek1987 momentálně jsme na štíru s penězi, manžel měl dovolenou, pak jsme platili plavání a pojistku a další měsíc to nebude o nic lepší, protože z dovolený přešel rovnou na nemocenskou, tak nechci předčasně dělat další test... ani jsem ho zatím nekoupila, chci vydržet do toho pondělka
Tak jsem to dostala . Ale bylo by to asi trapný kdyby i druhe dite vyšlo na poprve 🙂 každopádně nasazuju malinik . Myslim ze mel trochu vliv u první dcery . Každopádně cyklus se mi zkracuje . První 28 pal 26 a ted 24 abych to za chvili nemela po 14 ti dnech 🙂)
Dobré ráno, ženy!
U mě žádná změna, i když teda nemyslím, že bych byla těhotná. U prvního mi bylo v podstatě hned špatně od žaludku

@janina29k No my jsme chtěli stavět bungalov, zatím se asi nic na plánech nezměnilo, ale teď jak projíždím ty stránky, tak se mi tu pár starších baráčků líbí, mají kouzelnou krajinu kolem...ukážu to večer příteli a uvidíme...vím, že nový je prostě nový...🙂