Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Jsou nějaký čaje na podporu tehu tebo neco jiného?
@luciasek1987 to zvládneš... musíš, zkus třeba nějaký film, sport, nebo zkusit nějaký ruční práce
Drmek obecný je plod z bylinky 🙂 v lékárně asi nesezenete:/ ja pracuji v lékárně a určite jsme ho nikdy nemeli . Spis bych zkusila nejake bylinkarstvi . Nebo da se na netu apel poštovné je skoro stejne drahé 🙂)
@janina29k do fitka chodim denne na 2 hodiny 😄 zkusim spis vic odpocivat... film je dobry napad 🙂
@luciasek1987 aspoň něco
Zkusím pít kontryheloví čaj uvidíme 😃
@veronikav31 já dneska negativní tt... ale mám to dostat až v pondeli
@skripmart já dušík,termín MS mám zítra,tak uvidíme
@veronikav31 držím pěsti, aby duch sílil
já mám střevní chřipku... super a MS nikde
Dievcata mozte mi poradit... 25.1. Som mala krvavy vytok no taky len raz ked som bola na wc... teraz uz druhy den pocitujem v podbrusku take ako keby som mala dostat menstruaciu uz dnes ale ta ma dojst az 8.2..... strasne ma boli chrbat a som unavena... no ked si urobim test tak je negativny... neviete kedy si ho mozem skusit urobit a ci mozem byt v tom?
2. měsíce jsem to nedostala, což u mě opravdu není obvyklé. Test před týdnem vyšel negativní o dítě se snažíme, dr.mi našla krev v moči, jen stopu, obvoďačka při běžné kontrole, prohmatávala mi břicho, bolelo mě to v podbříšku, ale i výš, břicho mě teď bolí při větší fyzické námaze a občas při sexu, tupá bolest.. 8.jsem objednaná ke gynekologovi, ale i tak.. Nesetkal jste se někdo s tím? Někdo mi říkal, že i tak mohu být těhotná, ale bojím se horších scénářů.
@veronikav31 ahoj děvčata...Já budu dělat test až zítra ráno. Dneska jsem měla hrozný fofr...Asi tak když má dorazit nečekaná návštěva a vy se to dozvíte na poslední chvíli...
Takže zítra ráno podám informace...Jsem hrozně nervózní... Pořád žádné příznaky, takže asi je to beznadějné😢
@katka9184 proč by to mělo být beznadějné? říkám ti,že je na příznaky brzo!! u mě při 5.těhotenství,co jediné dopadlo dobře se objevily až v 8tt...
@veronikav31 No zítra se uvidí, je to i termín ms...Tak jsem zvědavá...Dala bych se klidně i na modlení🙏, když by se to povedlo.
Taky čekám na // dnes 24. Den cyklu v pondělí asi byla ovu .. tak nevim jestli čekat MS nebo přijde něco lepšího.. už tomu ani nevěřím krom tvrdého čípku a krémového výtoku nemám nic ☹
Ahoj holky taky mame pohnojeno tak snad se zadari. Snad 21.2 (ne)dorazi mrska jedna 🙂

@katka9184
@gnozka ja teprve byla 2dny po MS u ne to byla krev možná jak říkáte ještě možná tam něco málo zbylo jde se lekla