icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

tornadolu
3. únor 2017

@katka9184
@gnozka ja teprve byla 2dny po MS u ne to byla krev možná jak říkáte ještě možná tam něco málo zbylo jde se lekla

tornadolu
3. únor 2017

Jsou nějaký čaje na podporu tehu tebo neco jiného?

janina29k
3. únor 2017

@luciasek1987 to zvládneš... musíš, zkus třeba nějaký film, sport, nebo zkusit nějaký ruční práce

gnozka
3. únor 2017

@tornadolu ja ted piju malinik . Da se i kontryhel ale ted jsem cetla ze na podporu ovulace je dobry drmek obecný caj .

janina29k
3. únor 2017

@gnozka drmek obecný asi vyrazím do lékárny

tornadolu
3. únor 2017

@gnozka obecný čaj?co to je?

gnozka
3. únor 2017

Drmek obecný je plod z bylinky 🙂 v lékárně asi nesezenete:/ ja pracuji v lékárně a určite jsme ho nikdy nemeli . Spis bych zkusila nejake bylinkarstvi . Nebo da se na netu apel poštovné je skoro stejne drahé 🙂)

gnozka
3. únor 2017

@tornadolu jsem to napsala spatne . Caj z drnku obecného 🙂

tornadolu
3. únor 2017

@gnozka a to pomáhá na otěhotnění?ja beru Gynprodyl od první MS pocitam 15 dni a pak začnu brat 10dni prášky a pak čekám na MS,MS dojde vždy po 7-8dni. Přítel ma strach kdybych byla tehu ze by to nezvládl ale zas někdy rika ze by chtěl Mimi myslim si ze by byl rad a on to vi

tornadolu
3. únor 2017

@gnozka neco takového?

gnozka
3. únor 2017

@tornadolu Jj to je ono . Co jsem cetla tak to pomáhá k ovulaci . A celkove se doporučuje pri plánovaném tehu . Ja s tom osobni zkušenost zatim nemam . Manželovi by taky asi stačilo jedno ale ja bych rada dve tak řekl ze fajn . Oni to ty chlapi tak neprozivaji🙂

luciasek1987
3. únor 2017

@janina29k do fitka chodim denne na 2 hodiny 😄 zkusim spis vic odpocivat... film je dobry napad 🙂

janina29k
3. únor 2017

@luciasek1987 aspoň něco

tornadolu
4. únor 2017

Zkusím pít kontryheloví čaj uvidíme 😃

skripmart
4. únor 2017

@katka9184 tak zkoušela si test?

veronikav31
4. únor 2017

@skripmart taky se na to chci zeptat 😀 tak co @katka9184?

skripmart
4. únor 2017

@veronikav31 já dneska negativní tt... ale mám to dostat až v pondeli

veronikav31
4. únor 2017

@skripmart já dušík,termín MS mám zítra,tak uvidíme

janina29k
4. únor 2017

@veronikav31 držím pěsti, aby duch sílil
já mám střevní chřipku... super a MS nikde

kacena94
4. únor 2017

Dievcata mozte mi poradit... 25.1. Som mala krvavy vytok no taky len raz ked som bola na wc... teraz uz druhy den pocitujem v podbrusku take ako keby som mala dostat menstruaciu uz dnes ale ta ma dojst az 8.2..... strasne ma boli chrbat a som unavena... no ked si urobim test tak je negativny... neviete kedy si ho mozem skusit urobit a ci mozem byt v tom?

veronikav31
4. únor 2017

@janina29k díky moc 🙂 a kdy jsi měla termín MS?

@kacena94 může to být uhnizďování a to by pak na tt bylo moc brzo...počkej do data MS a zopakuj jej.držím moc pěsti

elenes
4. únor 2017

2. měsíce jsem to nedostala, což u mě opravdu není obvyklé. Test před týdnem vyšel negativní o dítě se snažíme, dr.mi našla krev v moči, jen stopu, obvoďačka při běžné kontrole, prohmatávala mi břicho, bolelo mě to v podbříšku, ale i výš, břicho mě teď bolí při větší fyzické námaze a občas při sexu, tupá bolest.. 8.jsem objednaná ke gynekologovi, ale i tak.. Nesetkal jste se někdo s tím? Někdo mi říkal, že i tak mohu být těhotná, ale bojím se horších scénářů.

katka9184
4. únor 2017

@veronikav31 ahoj děvčata...Já budu dělat test až zítra ráno. Dneska jsem měla hrozný fofr...Asi tak když má dorazit nečekaná návštěva a vy se to dozvíte na poslední chvíli...
Takže zítra ráno podám informace...Jsem hrozně nervózní... Pořád žádné příznaky, takže asi je to beznadějné😢

veronikav31
4. únor 2017

@katka9184 proč by to mělo být beznadějné? říkám ti,že je na příznaky brzo!! u mě při 5.těhotenství,co jediné dopadlo dobře se objevily až v 8tt...

katka9184
4. únor 2017

@veronikav31 No zítra se uvidí, je to i termín ms...Tak jsem zvědavá...Dala bych se klidně i na modlení🙏, když by se to povedlo.

leniiid
4. únor 2017

Taky čekám na // dnes 24. Den cyklu v pondělí asi byla ovu .. tak nevim jestli čekat MS nebo přijde něco lepšího.. už tomu ani nevěřím krom tvrdého čípku a krémového výtoku nemám nic ☹

katka9184
4. únor 2017

@leniiid Buď ráda aspoň něco, ja nemám ani jeden, ms má přijít zítra... Modlím se, aby tam ty dvě čárky zítra ráno byly!😍

leniiid
4. únor 2017

@katka9184 no nevím jestli to je zrovna pozitivní příznak

sarkakl
4. únor 2017

Ahoj holky taky mame pohnojeno tak snad se zadari. Snad 21.2 (ne)dorazi mrska jedna 🙂

katka9184
4. únor 2017

@leniiid Uvidíš no🙂... Všichni mi říkají, že musim věřit, tak doporučuji to samé i tobě😀

Strana