icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
20. únor 2017

Holky, mám trochu jiný dotaz...jste tady některá na nemocenské? Tento měsíc mi nepřišly dávky a já už jsem z toho na větvi :/

tornadolu
20. únor 2017

@kkac83 a uz se povedlo?

tornadolu
20. únor 2017

@kkac83 kolikrát dene ho pijes?skadis si ho?mam jen strach abych z neho nešpinila vis jak spinula jsi někdy kdyz ho pijes?

upuska
20. únor 2017

@tornadolu já ho pila ráno a večer prvních deset dní cyklu...třeba špinit nebudeš..mně prvně vůbec nenapadlo, že je to z toho..až když se mi to stalo po druhý, tak jsem narazila náhodou v nějaké diskuzi, že to po něm někdo měl..další cyklus už jsem ho nepila a ani jsem nepšinila..jo a nesladila jsem ho, chutnal mi i tak..

tornadolu
20. únor 2017

@upuska dobre děkuji mam jen strach to spineni no snad nebudu.

upuska
20. únor 2017

@tornadolu tak ono to třeba neni ničemu na závadu, jen je to spíš protivný, že člověk čeká, kdy se to rozjede..ale přišlo mi, že jsem po něm měla vydatnější ovu hlen..

tornadolu
20. únor 2017

@upuska kdyz jsem pila fertiponu tak jsem spinila ale to jsem brala utrogestan ted betu Gynprodyl tak uvidíme nu

tornadolu
20. únor 2017

@upuska dobre dekuji staci 14dni pít 2x dene?

upuska
20. únor 2017

@tornadolu víš kdy máš ovulaci? měl by se pít do ovulace..já jsem to s jistotou nevěděla, tak jsem si dala jen těch 10

katka9184
20. únor 2017

Děvčata mám to brát jako pozitivní ovulační test?

tornadolu
20. únor 2017

@upuska právě nevin

kkac83
20. únor 2017

@tornadolu piju půl litru ráno a půl litru večer a nesladím. A ani nešpiním po něm, možná když někdo po něm špiní, tak se třeba sliznice více prokrvuje..nevím. ale kdybych špinila, tak bych ho asi pít přestala.

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 řekla bych, že spíš ne.. čárky by měly být minimálně stejně silné, ne-li ta druhá silnější, pak je pozitivní.

jullli
20. únor 2017

@katka9184 nene jeste ji chybi...

tornadolu
20. únor 2017

@kkac83 oki dekuji

katka9184
20. únor 2017

@kkac83 Posílám jinou, je to lépe vidět 🙂

jullli
20. únor 2017

@katka9184 jeste ji opravu kousek chybi..zitra a nebo navecer zkus jeste jednou treba kolem 4-5 hod...tady je treba muj vcerejsi samozrejme kazde ma jinak barviva ale jde videt ze mam testovaci silnejsi nez kontrolni...

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 pořád mi přijde slabší, bohužel..

kkac83
20. únor 2017

@jullli jj, tak to má vypadat

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 zkus ještě zítra třeba 😉

luska__
20. únor 2017

holky, můjovulační test nebyl nikdy pozitvní.
testovala jsem denně ve stejnou dobu, někdy i 2x, když to vypadalo, nepila jsem a nic..
a přesto ovu zřejmě byla ❤ tak se s tím nenervujte, ja kvůli tomu i brečela..

katka9184
20. únor 2017

@kkac83 a @jullli ...Ona by měla ještě zesílit, podle mých výpočtů má být ovulace až za dva dny, ale testla jsem už dneska, beru gynex a hodně děvčat psalo, že měly ovulaci díky němu i dřív, tak jsem raději testla...můj doktor mi řekl před pár dny, že to vypadá, že bez hormonů nebudu moci mít děti, že mám smrsklé vaječníky, tak jsem jen chtěla vědět Váš názor, zda mi ovulace vůbec probíhá, protože kdyby neprobíhala, tak by tam asi ty dvě čárky nebyly...co myslíte?

luska__
20. únor 2017

@katka9184 to stejné mi doktor tvrdil,že jsem neplodná 7 měsíců hormónů, folikumetrie a v listopadu NA ZAČÁTKU mi řekl,že musím do CAR. Zašla jsem k psycholožce, začala plánovat dovču, přišly zásnuby a 6.1 pozitivní t.test! nenechte se doktorem vykolejit. užívejte gynex, nestresujte se tím,co Vám řekl a dřív nebo později to vyjde 🙂

upuska
20. únor 2017

@katka9184 jestli máš mít ovulaci za dva dny, tak by právě dneska měl být ovu test pozitivní..protože od pozitivního testu má ovu proběhnout do 48 hodin, někde uvádí i 72...ale jak píše @luska__ ty testy nejsou uplně spolehlivý..záleží na čase kdy testuješ, kolik jsi toho vypila apod... ta hladina se během dne mění..

luska__
20. únor 2017

@upuska to vím,ale za 7 měsíců nikdy? tento byl,když jsem myslela, že bude ovu a druhý den pozitivní TT

katka9184
20. únor 2017

Koukám, že každá to máme jinak....jen doufám, že ovulace u mě probíhá :(, moc bych si přála, kdyby to vyšlo bez jakéhokoliv zásahu lékaře :(.

upuska
20. únor 2017

@luska__ nevím, nerozumím tomu..proč to někomu vychází a někomu ne..já jsem sama testovala asi tři cykly.. čárky jsem stejně silný neměla ani jednou..a hned první cyklus, když to vypadalo, že zesílí do pozitiva, tak jsem byla u mudra na utz a ten se uplně rozcházel s testem..
a jinak gratuluju, je super, že se zadařilo 😉

luska__
20. únor 2017

@katka9184 a na folikumetrii Vám řekli, že máte scvrklé vaječníky? a nic víc? třeba, že je popožene clostíkem nb tak?

luska__
20. únor 2017

@upuska děkuju.. myslím si, že to způsobil ale clotstík 1-0-1 5dc-9dc v listopadu..🙂 nebránila bych se mu, a poradila bych ho každému, kdo má problémy

digisek
20. únor 2017

@katka9184 mě třeba doktor řekl, že ty ovu testy nejsou úplně směrodatné, protože se hladina LH mění v průběhu dne a když si zrovna neuděláš test resp. se netrefíš do okamžiku, kdy je ho v těle nejvíc, tak ti silnější čárku než kontrolní vůbec nemusí ukázat......tzn testuješ třeba ráno a je slabší než kontrolní a pak večer a pořád je slabší a ona mezitím mohla být silnější než kontrolní třeba v poledne .....snad mě chápeš............takže se tím nestresuj....ovu testama......je lepší si jich udělat víc za sebou abys je mohla porovnat protože jednotlivě se zdají výraznější než jsou ve skutečnost......když je pak porovnáš tak je většinou lépe vidět kdy byla testovací nejsilnější a jak začala slábnout...........

Strana