icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

jullli
20. únor 2017

Holky ha mela vzdy carky jen stejne silne tohle bylo poprve co testovaci byla silnejsi, kazdopadne u me probehla ovu od pozitivniho testu za cca 16hod ted uz mam bt nahore tudiz probehla v noci... Jinak tezko rict proc nekdo nema testovaci silnejsi muze to delat hladiba lh u kazdeho je jina.. Taky ovu testy jsou kazde jine.. Kazdopadne znam hodne pripadu co nemeli ovu nikdy pozitivni a tehu byly nebo jsou 🙂

katka9184
20. únor 2017

@digisek Jj, rozumím ti 🙂, zkusím si ho udělat ještě během odpoledne. Snažila jsem se opravdu dvě hodiny před testováním nepít, aby to nebylo moc naředěné, tak uvidíme odpoledne.

kkac83
20. únor 2017

@jullli přesně, já bych na ty testy taky moc nevsázela.. Taky jsem je zkoušela a ta druhá čárka tam byla vždy, tak jsem se radovala, než jsem si přečetla, že musí být alespoň tak silná jak ta první, lépe silnější.

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 a podle něčeho jiného ovulaci nepoznáš ? Třeba bříško tě nebolí ? Nebo tě v něm nepíchá ? Nebo trošku nešpiníš ?

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 ono to půjde i bez doktorů, neboj 😉

luska__
20. únor 2017

@katka9184 když už jsem testovala, nejsilěnjší čárky byly během 17-18h.

upuska
20. únor 2017

@luska__ jojo, taky jsem to tak měla..ty jsi otěhotněla hned při prvním užívání toho clostíku?

katka9184
20. únor 2017

@kkac83 Minulý měsíc jsem měla bolesti v pravém boku, hlava bolela jako při ms...dneska mi jen od rána bolí hlava, ale jestli je to blížící se ovulací nevím...jinak mám trošku bílý výtok, ale to jsem měla za to, že jsem o víkendu trošku nastydla :/...takže nevím, nevím...

luska__
20. únor 2017

@upuska ne, v listopadu po užívání mi řekl, že nic, že folikul 14dc nb 13dc 12mm, a že to už brát nemám.. a že ten car..jenže já jsem hrozná a jelikož mi doma zbyla krabička, tak jsem si v prosinci dala 0-0-1 a asi to klaplo (žádný pregnyl nic) neměřila jsem, ale asi to bylo tím,že jsem začala myslet na svatbu a dovolenou a hlava to "zapomněla" a vyšlo to! určitě bych to po 1x nevzdávala..

kkac83
20. únor 2017

@katka9184 zkus ještě navečer test a uvidíš.

luska__
20. únor 2017

jako nemělo by se to, ale mám doma 4ks clostiku jako tabletky, kdyby nekdo chtěl věnuji.. 1 nevím kam zmizela, podle mě tam nebylo 10ks :D

digisek
20. únor 2017

@katka9184 když si nejsi jistá tak jich zkus víc těch testů......klidně 3x za den.....a pak je třeba po 3 dnech porovnej......aspoń uvidíš jak se to mění.......

zlatickon
20. únor 2017

Muzu se poptat? Menzu jsem mela 28.1.a 9.2. Jsem zacala docela hodne krvácet tak jsem jela k doktorovi,rekl mi ze je to brutální ovulace,folikul 23km a sliznice 4,9mm.neni to moc nízká sliznice?ten den jsem byla 12dc.s přítelem jsme se i pres neprijemnosti tulili 10,11 a 12.2.ted netrpělivě čekáme co a jak,povolává me podbřišku a v kříži,v prsou me chvilkama jako ze brni a pne.

krisatko
20. únor 2017

Holky toz chcete vědět, co to stojí pojišťovnu, když se to "nepovede"? Teď jsem mrkla na kartu života...

Odběr plodovky - 700
Rozbor plodovky - 95000

Masakr. A to dělali rozbor jen na nějaké základní chromozomy.

Celkem to "kostovalo" necelých 114 litrů.... Chjo ☹ a to teď ještě řeším s pojišťovnou registraci Andilka aby mohli proplatit všechno co se s ním dělo po "porodu" .... Tohle fakt nepřeju vůbec nikomu.... nebýt papírování tak už koukáme jen dopředu. Takhle vždycky musím vytahnout Dominičkovu složku a prohrabovat se všema těma zpravama .... ☹

zlatickon
20. únor 2017

@krisatko to je vážně hrozný jak cena tak to ze te v tom nechávají pořád hrabat a vracet se k tomu.to nemůžou vyřídit z nemocnice i pojišťovnu atd?neberou vubec ohledy

ange_de_la_morte
20. únor 2017

Ahoj holky, můžu se k vám přidat ? Máme 4-letého syna a od října loňského roku se pokoušíme o druhátko. Hledala jsem skupinu kde bych našla někoho ko to má podobně jako já, a kde se diskutuje 🙂

jullli
20. únor 2017

@ange_de_la_morte ahojky mame taky 4leteho syna a pokousime se o druhe pred dvemi lety to nevyslo a pak jsme na mimi zanevreli a loni jsme se zacali snazit zatim se tedy nepovedlo...

upuska
20. únor 2017
sticker
krisatko
20. únor 2017

@zlatickon netuším.... Ale aspoň za nás zařídili pohreb apod.

ange_de_la_morte
20. únor 2017

@jullli : my jsme kvůli financím a rekonstrukci odkládali ale syn by už chtěl sourozence a my s manželem bychom taky už rádi. Zatím jsme druhé moc neřešili ( nechráníme se ale ovu jsem nesledovala), od nového cyklu bych chtěla zkusit měřit BT, protože posledního skoro 3/4 roku mám neskutečně ,,rozbordelený,, cyklus, takže to asi nebude taková sranda jen tak otěhotnět

upuska
20. únor 2017

@krisatko je ty objimacci byli pro tebe

sticker
zlatickon
20. únor 2017

Holky nedalo mi to a těšila jsem ted,co toto?

nadrinka
20. únor 2017

@zlatickon pokud mě zrak nesali tak vidím ducha... Držím palečky 🙏

zlatickon
20. únor 2017

@nadrinka dekuji moc,ja ho vidím taky 🙂 v realu je videt lepe 😉 22.2.mam jit k doktorovi a rikal at si udělám test 20-21.2 a ze čeká ze uz přijdu s pozitivním vysledkem.Ako rad nevím proc tak brzy,myslim ze jeste nic neuvidí,vychazi to ze jsem 3+2

krisatko
21. únor 2017

@zlatickon to teda fakt neuvidí. Já když měla pozitivní test, tak sem byla objednaná na prevenci. V den předtím jsem si ještě udělala test (měla sem to takové divné, dva měsíce bez tety i bez pozitivního testu) a dvě čárky byly. Nicméně na utz byla vidět jen prokrvená sliznice. Až o tři dny později byl gestscni váček.

janina29k
21. únor 2017

Čau ženy, tak dneska jdu k dr. Držte mi palce, aby ty moje hormony nebyli moc rozhašený.

krisatko
21. únor 2017

@janina29k držíme 🙂 já jdu v pátek 🙂

upuska
21. únor 2017

@krisatko rozjela si ta MS?

lory303
21. únor 2017

@zlatickon ahojky, kolikaty den DPO jsi testovala?

zlatickon
21. únor 2017

@lory303 10dpo by to melo byt nevim kdy presne folik prasknul

Strana