Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska ne, v listopadu po užívání mi řekl, že nic, že folikul 14dc nb 13dc 12mm, a že to už brát nemám.. a že ten car..jenže já jsem hrozná a jelikož mi doma zbyla krabička, tak jsem si v prosinci dala 0-0-1 a asi to klaplo (žádný pregnyl nic) neměřila jsem, ale asi to bylo tím,že jsem začala myslet na svatbu a dovolenou a hlava to "zapomněla" a vyšlo to! určitě bych to po 1x nevzdávala..
jako nemělo by se to, ale mám doma 4ks clostiku jako tabletky, kdyby nekdo chtěl věnuji.. 1 nevím kam zmizela, podle mě tam nebylo 10ks :D
Muzu se poptat? Menzu jsem mela 28.1.a 9.2. Jsem zacala docela hodne krvácet tak jsem jela k doktorovi,rekl mi ze je to brutální ovulace,folikul 23km a sliznice 4,9mm.neni to moc nízká sliznice?ten den jsem byla 12dc.s přítelem jsme se i pres neprijemnosti tulili 10,11 a 12.2.ted netrpělivě čekáme co a jak,povolává me podbřišku a v kříži,v prsou me chvilkama jako ze brni a pne.
Holky toz chcete vědět, co to stojí pojišťovnu, když se to "nepovede"? Teď jsem mrkla na kartu života...
Odběr plodovky - 700
Rozbor plodovky - 95000
Masakr. A to dělali rozbor jen na nějaké základní chromozomy.
Celkem to "kostovalo" necelých 114 litrů.... Chjo ☹ a to teď ještě řeším s pojišťovnou registraci Andilka aby mohli proplatit všechno co se s ním dělo po "porodu" .... Tohle fakt nepřeju vůbec nikomu.... nebýt papírování tak už koukáme jen dopředu. Takhle vždycky musím vytahnout Dominičkovu složku a prohrabovat se všema těma zpravama .... ☹
Ahoj holky, můžu se k vám přidat ? Máme 4-letého syna a od října loňského roku se pokoušíme o druhátko. Hledala jsem skupinu kde bych našla někoho ko to má podobně jako já, a kde se diskutuje 🙂
@ange_de_la_morte ahojky mame taky 4leteho syna a pokousime se o druhe pred dvemi lety to nevyslo a pak jsme na mimi zanevreli a loni jsme se zacali snazit zatim se tedy nepovedlo...

@jullli : my jsme kvůli financím a rekonstrukci odkládali ale syn by už chtěl sourozence a my s manželem bychom taky už rádi. Zatím jsme druhé moc neřešili ( nechráníme se ale ovu jsem nesledovala), od nového cyklu bych chtěla zkusit měřit BT, protože posledního skoro 3/4 roku mám neskutečně ,,rozbordelený,, cyklus, takže to asi nebude taková sranda jen tak otěhotnět
@zlatickon to teda fakt neuvidí. Já když měla pozitivní test, tak sem byla objednaná na prevenci. V den předtím jsem si ještě udělala test (měla sem to takové divné, dva měsíce bez tety i bez pozitivního testu) a dvě čárky byly. Nicméně na utz byla vidět jen prokrvená sliznice. Až o tři dny později byl gestscni váček.
Čau ženy, tak dneska jdu k dr. Držte mi palce, aby ty moje hormony nebyli moc rozhašený.

Holky ha mela vzdy carky jen stejne silne tohle bylo poprve co testovaci byla silnejsi, kazdopadne u me probehla ovu od pozitivniho testu za cca 16hod ted uz mam bt nahore tudiz probehla v noci... Jinak tezko rict proc nekdo nema testovaci silnejsi muze to delat hladiba lh u kazdeho je jina.. Taky ovu testy jsou kazde jine.. Kazdopadne znam hodne pripadu co nemeli ovu nikdy pozitivni a tehu byly nebo jsou 🙂