Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@zlatickon : super doktor když ani nenabere krev na hcg :( ale když ten test něco ukazuje tak to asi nebude samo sebou
@ange_de_la_morte prubni citlivost 10 a nebo ten digi ale ten je snad taky 25ka.ja asi pujdu jako samoplatce na krev a pak az tam bude muj doktor tak mu to reknu ze jsem si ho musela zaplatit ze mi to doktor nenapsal a cekat kdo vi jak dlou jsem proste nechtela.
@zlatickon : taky možnost, kolik to stojí ? cca 200-300Kč myslím ? ... zkusím teda zítra ráno zase 10 ( dnes jsem v Maxovi koupila rovnou 2 krabičky)
@ange_de_la_morte ja ho kupovala za 179 kc v maxu, 🙂 tak jsem zvedava jak ti to dopadne ja testnu az v patek a uvidim
@zlatickon : jakože domácí test z krve ? nebo nechápu
@ange_de_la_morte ne domaci,dojdes si na odberove centrum a tam ti to udelaji je to snad v kazde nemocnici
@zlatickon : jo tak to vím, jsem se do toho nějak zamotala, jsem začla přemýšlet jestli se to už nedělá jako třeba když si doma měříš cukr, to by pro mne byla naprostá novinka 🙂🙂
Jinak u mne i ten citlivější test naprosto bílý dneska, takže příští týden se asi fakt zastavím na tu vyvolávačku .... dál už netestuju, akorát mně to stresuje, přestávám to tenhle cyklus naprosto řešit
@ange_de_la_morte třeba ještě do příštího týdne MS dorazí...
@ange_de_la_morte 🙂 já s andílkem testovala dva měsíce, než se ukázal. MS nebyla, čárky na testu taky ne. A přesně po dvou měsících od konce poslední MS byl test pozitivní. Ovulace hold byla později... Dělala sem si test jednou týdně a nic neřešila... Ani na vyvolávačce sem nebyla....
@krisatko měla jsem to podobně.. poslední MS 8.10., v průběhu listopadu jsem testovala a pořád negativní.. 1.12. jsem byla u dr., na UTZ nic neviděla, tak jsem dostala vyvolávačku. MS nepřišla ani po 14 dnech, tak jsem šla k dr. 19.12. a to mi oznámila, že jsem těhotná, prý tak 4.tt... na kontrole 5.1. mi řekla, že už by mělo být srdíčko, tak jsme počkali a na další kontrole 9.1. srdíčko pořád nebylo, tak mě poslala na revizi. Všichni to pořád brali podle poslední MS, takže mi počítali 11.tt, ale to je podle mě blbost, když toho 1.12. na UTZ nebylo nic vidět, ne ? Pořád si říkám, že už se v tom nebudu pitvat, ale někdy mi to nedá a říkám si, že jsem s revizí neměla souhlasit a ještě počkat, že bylo těhotenství mladší a srdíčko by se třeba ještě ukázalo.. ach jo.. ☹
Holky tak ted babo rad . Poslední ms zacala 1.2 poslední cyklus jsem mela 24 dni . Ovulacni test pozitivni minule pondeli 13.2 odpovídaly by i bolesti na prave straně . Bt jsem zacala měřit az 14.2 poprve . Myslim ze to aplikace i zvláštně pak spočítala kdyz jsem zacala měřit az v půlce cyklu . Dneska rano teplota 37.00 jako posledních par dni . A co mi ted jde . Ted jsem si všimla ze jsem zacala špinit :/ obavám se ze přichází ms . To by pravděpodobně znamenalo ze mam krátkou lutealni fazy. V podstate kdyz nad tim přemýšlím tak minuly cyklus jsem ms taky dostala celkem brzy po ovu . Tento mesic jsem ani nepočítala s tehu . Manžel byl pryc ale co s tim kdyz LF je pravdě podobne krátká :( před první dcerou jsem to mela 28 dni . Jak hodinky .
@gnozka podle grafu se nedá vyčíst jestli byla ovulace 15.2. nebo až 17.2. protože chybí ty teploty předtím......každopádně ta LF je moc krátká na to aby se případné těhotenství mělo vůbec čas uchytit. Tzn budeš asi muset zapracovat na prodloužení cyklu a jeho srovnání.......zkus bylinky, kontryhelový čaj, gynex kapky, případně se poraď se svým gynekologem jak cyklus prodloužit
@gnozka kontryhelový čaj je fakt síla- nejlíp koupit ne sáčkový čaj, ale usušené bylinky. Tento cyklus jsem pila pouze první tři dny cyklu (kvůli bolestem) a ovu mi přišla už snad 8DC.. minulý cyklus jsem ho nepila a to byla ovu až v půlce cyklu, takže kdyby ti to fungovalo jak mně... máš vyhráno 😉
@lavender19xx no tak uvidíme 🙂 ja mam zatim sackovy . Nechám to jeste jeden cyklus a uvidim . Pak uz bych sla na gynekologii se poradit .
@krisatko : a jak dlouho je to prosím ok, než je ta vyvolávačka fakt na místě ? Já nikdy neměla cyklus delší než 40 dní
@ange_de_la_morte já jsem čekala skoro 2 měsíce a pak už mi to nedalo a šla jsem k dr. pro vyvolávačku
@kkac83 : dobře, děkuji moc, vydržím tedy ještě, třeba MS přijde, kdyžtak zkusím test příští týden ( jestli to vydržím)

Holky tak dneska jsem ráno zkusila opět test ( dnes 36DC) a stále čistěbílý , ale měla jsem už jen citlivost 25. Sice nevím kdy byla ovulka ale sex byl od začátku cyklu 16DC, 24DC a 30DC , tak to snad už bych musela něco na testu vidět ne , kdyby se zadařilo ? Já to už fakt nechápu, počkám do pátku a pak se objednám na příští týden k dr. na vyvolávačku