Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Tak jsem dorazila od dr. Dostala jsem vyvolávačku a pokud nepřijde do 14dnů, tak mám znovu přijít. Pokud ano tak za 2měsíce.
Holky tak já dneska už 35DC a jako nic ... MS nikde, včera těhotenský test negativní ... se bojím, že zas pojedu k doktorce na vyvolávačku. Ani to na MS nic nenasvědčuje ( většinou mně 2-3 dny předem bolí břicho nebo v zádech). Vždycky jsem měla cyklus jak hodinky a od září v tom mám pěkný borčus, doktorka i říkal že by mi nasadila na pár měsíců HA na upravení cyklu, ach jo to se mi zas nechce :(
@ange_de_la_morte do HA bych taky nešla, sice to cyklus upraví, ale je to vše jen uměle a pak vysadíš a může to být stejné.. taky jsem byla u dr. na vyvolávačce, skoro po 2 měsících bez MS a test negativní a za 14 dní po vyvolávačce MS pořád nikde a to už jsem byla těhotná. Ale břicho mě bolelo pořád jako kdyby měla MS přijít a prsa taky. Zkus třeba ještě pár dní počkat a udělat si test znovu..
@kkac83 : se z toho čekání zblázním 😀 , ani nevím kdy byla ovulka ( jestli byla), teď čekám na MS abych začla měřít BT, ať aspoň vím, jestli vůbec ovuluju .... no já brala HA asi jen rok, před HA cyklus jak hodinky, s HA ok a po roce HA začal ten ,,bordel,, ... se biju do hlavy že jsem kdy na to kývla ☹ .... a s tou vyvolávačkou je to jak když bych náhodou byla těhotná ? to by miminko jak to říct ,,neodplavilo,, ? moc se v tomhle nevyznám
@ange_de_la_morte okud jsi těhotná tak vyvolávačka nic neodplaví, prostě nebude fungovat 😂
@kolibricek36 : aha tak to su klidná 😀 děkuji
@ange_de_la_morte
@krisatko
@kolibricek36 taky jsem chodívala na vyvolavačky hak jsem vysadila HN tak cca po roce problémy MS nechodívala rok jsem chodívala na vyvolavačky,kdyz jsem změnila gynekologa zjistil ze me pomalu roste sliznice a nechápal ze to můj byvali gynekolog neviděl a proč do me cpal vyvolavačky... Ted beru Gynprodyl a MS chodí jak hodinky tak uvidíme jedu se zadari
@tornadolu : to je taky super no .... , já jsem nebyla na vyvolávačce cca půl roku takže snad to nebude můj případ, ale stejně mně to štve, nejen kvůli miminku, ale i tak je to na houby , dřív jsem byla zvyklá vědět kdy mám MS čekat, teď čekám a nic nebo přijde naopak po 14 dnech cyklu
Dobré ráno holky.... musím se vypovídat 🙂
Dnes je to měsíc, co jsme zamávali našemu andílkovi, když odletěl do nebíčka... Zároveň je to dnes první den, kdy jsem vstávala se snem o jiném miminku, než o něm.... Pokud se vyplní, jako ty předchozí těhu sny, tak nám Dominiček pošle holčičku 🙂 ale až v létě.... Tak uvidíme....
❤
@ange_de_la_morte ohledně vyvolávačky mi dr. říkala, že pokud bych byla těhotná, tak injekce to těhotenství podpoří..
@upuska ahoj jojo byla jsem u doktora a mel zaskok,byl tam nejaky 70lety docent a delal mi ultrazvuk pres brucho i kdyz jsem rikala ze je jeste brzo ze teprve menzu cekam a ze to asi urcite timhle ut neuvidi.pak me vysetril tak ze jsem zacala spinit a krev pry brat nebude at si pockam na menzes a sveho doktora at se s nim pak domluvim.delala jsem zase test pac mi to proste neda a kdyz jsem ho delala nabehla nejdriv testovaci carka pal kontrolni a z testovaci zustal duch,to se mi stalo uz po druhe.tak nevim asi vadny testy nebo co

@upuska druhy měsíc 🙂