icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

veronikav31
21. únor 2017

@buchtabuchtova ideální je snažení obden 😉 Neboj, ono to půjde, dřív nebo později ano.Tak se vrhni na shazování kil a užívej si sex 😀

vanea
21. únor 2017

@zlatickon nechci ti kazit radost, ale uvnitř clearblue jde o ten druhý papírek - na něm musí být dobře viditelná čárka. Ale držím palečky, třeba je hodnota hcg ještě příliš nízká, než aby se to projevilo =)🍀

viz: http://farm5.static.flickr.com/4011/4410226419_...

Na těch obrázcích to sice nejde vidět, ale ta druhá čárka tam bývá dost často, já ji tam teda měla opravdu pokaždé a těhu jsem nebyla nikdy.

kkac83
21. únor 2017

@buchtabuchtova co by to nešlo ? Ja brala antikoncepci 13 let a vyšlo nám to na první pokus. Tak neboj a hurá na to 😉

kkac83
21. únor 2017

@katka9184 tak vidíš, nic není ztraceno 😉 držím palec

zlatickon
21. únor 2017

@vanea dekuji,tak podle tech obrázků to mam stejne jako u 2-3 týdny

vanea
21. únor 2017

@zlatickon ano, ale musíš mít hlavně pozitivní ten druhý papírek, jinak je to neplatný výsledek :/ ten druhý papírek ti ukazuje co?🙂 právě pokud na něm nic není, tak takto ty dvě čárky jsem měla vždycky a na tom druhém jen slaboulinkou..ale těhu jsem nebyla. Ty digitály se nemají pitvat, protože lidským okem nerozeznáme ten malinký rozdíl, který znamená pozitivní a negativní test

zlatickon
21. únor 2017

@vanea sla jsem lovit do koše 😉 ale je to uz světlejší nez predtim

upuska
21. únor 2017

@zlatickon no, myslim, že uplně nejlepší bude, když počkáš až zítra na tu krev, protože tohle jsou jen spekulace a kouzlení, které není o ničem..sama jsi psala, že jsi teprve 10. dpo, takže pokud se vám zadařilo, tak hladina hcg by byla fakt nízká...

vanea
21. únor 2017

@zlatickon to bývá no 🙂 tak držím palec, aby se tam za pár dní něco ukázalo! kolikátý jsi DPO? já někde dávala ty moje clearbluečka, co byly negativní a pak i ty pozitivní, ten rozdíl tam byl minimální u toho 1-2 tt. To je právě u těch digitálů ten problém, že člověk nevydrží to nepitvat:D

zlatickon
21. únor 2017

@vanea no ja presne nevim pac 9.2 jsem mela folik 23mm a nevim kdy praskl a tuleni bylo 10,11 a 12.2. Tak muzu byt ,10-11 dpo.zitra jdu k doktorovi tak si nechám vzit krev

upuska
21. únor 2017

@zlatickon toho 9. nebo 8. tulení nebylo?

zlatickon
21. únor 2017

@upuska ne ne nebylo.pac me bolelo břicho a zacala jsem spinit proto jsem jela k doktorovi,rikal prave ze mam brutální ovulku a ze folik je 23mm a sliznice 5mm a za dva dny jsem zacala krvacet tak bych rekla ze praskl toho 11.2.

misula29
21. únor 2017

@zlatickon digital se nemá rozebírat, je tam VŽDYCKY druhá čárka 😉

zlatickon
21. únor 2017

@misula29 jo ji prý je důležitý ten prvni tam musi být čárka,jedna a tu tam mam take 😉

digisek
21. únor 2017

@zlatickon prosím tě co je to "brutální ovulace" ?? to je nějakej termínus technikus?

misula29
21. únor 2017

@zlatickon sjela jsem to zpět, myslíš ten mamatest? Nevím, s nima nemám dobrý zkušenosti, zkus od maxa , jsou spolehlivý a neduchaří😉

tornadolu
21. únor 2017

Ahojky holky kdyz budu pít ten kontrihel 2x dene tak staci do hrnicku bo víc třeba litr?

upuska
21. únor 2017

@tornadolu ahoj, stačí čtvrt litru ráno a čtvrt večer..nesmí se to zase přehánět, aby ses nepředávkovala..

lory303
21. únor 2017

@tornadolu Ahoj já ho pila taky, vyvolal mi MS o 4 dny dříve a dr. mi pak rekla, ze nema s nim dobre zkusenosti, vyvolava potraty... tak jsem ho prestala pit a byl mi doporučen čaj Ludmily Mojžíšove.

vanea
21. únor 2017

@zlatickon tak držím palce, ať jsou výsledky dle představ 🙂 !

zlatickon
21. únor 2017

@digisek taky jsem zirala 🙂 je ti ze mas bolesti a krvacis

zlatickon
21. únor 2017

@misula29 ne ne ty dva jak jsou po sebou teď moje posledni fotka,to jsou testy z digitalu,rozebrala jsem ho 😉

digisek
21. únor 2017

@zlatickon aha....no každopádně používá tvůj doktor zajímavá hodnocení 😂

upuska
21. únor 2017

@zlatickon jak dlouho se snažíte o mimčo?

kkac83
21. únor 2017

@tornadolu piju půl litru ráno a půl litru navečer, mám takové ty větší sáčky, co jsou na půllitr vody, ten sypaný je prý lepší, je silnější, tak jsem si ho teď objednala. Moje dr. tomu moc nevěří, že by pomáhal, ale říkala, že mi prý neublíží.

tornadolu
21. únor 2017

@upuska dobře dekuji budu ho pít poprvé tak snad bude vše ok včera jsem pobrala Gynprodyl tak cca ta tyden by mela přijít MS tak uvidine

upuska
21. únor 2017

@tornadolu třeba už ho nebudeš potřebovat..jo a já jsem měla ten čaj sypaný

kkac83
21. únor 2017

@digisek no, "brutální ovulace" to fakt teda zní teda..😖 jsem ještě neslyšela 😂

tornadolu
21. únor 2017

@kkac83 dekuji

tornadolu
21. únor 2017

@upuska třeba ale moc tomu nevěřím porad chodila a tak holky říkají ze ten kontryhel pomáhá tak uvudome

Strana