Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@zlatickon nechci ti kazit radost, ale uvnitř clearblue jde o ten druhý papírek - na něm musí být dobře viditelná čárka. Ale držím palečky, třeba je hodnota hcg ještě příliš nízká, než aby se to projevilo =)🍀
viz: http://farm5.static.flickr.com/4011/4410226419_...
Na těch obrázcích to sice nejde vidět, ale ta druhá čárka tam bývá dost často, já ji tam teda měla opravdu pokaždé a těhu jsem nebyla nikdy.
@buchtabuchtova co by to nešlo ? Ja brala antikoncepci 13 let a vyšlo nám to na první pokus. Tak neboj a hurá na to 😉
@zlatickon ano, ale musíš mít hlavně pozitivní ten druhý papírek, jinak je to neplatný výsledek :/ ten druhý papírek ti ukazuje co?🙂 právě pokud na něm nic není, tak takto ty dvě čárky jsem měla vždycky a na tom druhém jen slaboulinkou..ale těhu jsem nebyla. Ty digitály se nemají pitvat, protože lidským okem nerozeznáme ten malinký rozdíl, který znamená pozitivní a negativní test
@zlatickon to bývá no 🙂 tak držím palec, aby se tam za pár dní něco ukázalo! kolikátý jsi DPO? já někde dávala ty moje clearbluečka, co byly negativní a pak i ty pozitivní, ten rozdíl tam byl minimální u toho 1-2 tt. To je právě u těch digitálů ten problém, že člověk nevydrží to nepitvat:D
Ahojky holky kdyz budu pít ten kontrihel 2x dene tak staci do hrnicku bo víc třeba litr?

@buchtabuchtova ideální je snažení obden 😉 Neboj, ono to půjde, dřív nebo později ano.Tak se vrhni na shazování kil a užívej si sex 😀