Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahojky holky jsem smutná dneska okres Svitavy v borinach vybuchli bomby a taťka mého přítele je na tom zle 😢 je v uměním spánku zlomený u ruky zápěstí a když to vybuchlo tak ty spony do hrudi tak snad nebude mít neco s spicemi....je mi smutno Ms očekávám ale zatím nic...
@tornadolu Ahojky, to mě mrzí...já o tom četla na netu. Snad se jeho stav zlepší a bude na tom brzo lépe
@ange_de_la_morte já teda počítaje od prvního dne poslední MŠ až po pozitivní test bez vyvolavacky celkem 66 dnů 😀
@kkac83 : je to nějak jednodušší když to člověk neřeší, ale copak to jde neřešit ? 😀 😀
@tornadolu : to mně mrzí ☹ doufám že se jeho zdravotní stav brzy zlepší
@krisatko : tyjo 66 dní je hodně ... a jaká pak byla MS jestli se můžu ptát ? Já měla vyvolávačku všehovšudy 2x a to vždy cca 40 DC ale vždycky to stálo za to - 3 dny jsem nevylezla z postele jak mně bolelo břicho a měla jsem to fakt dost silné, mám z toho hrůzu, protože v práci si nemůžu odběhnout kdykoliv se mi zachce
@ange_de_la_morte
@krisatko
@kkac83
@veronikav31 stále je v umělém spánku 😢 mam strasny strach 😢 zítra máme zavokat
@tornadolu : umělý spánek je to nejlepší co může být po větších úrazech ..... umělý spánek dává tělu prostor pro regeneraci a chrání hlubší nervové struktury ..... věřím že se zítra dozvíte pozitivní zprávy
@ange_de_la_morte no nebyla. Ten 66 den jsem zjistila že jsem těhotná. A první ms jsem měla až teď v šestinedělí po porodu (potratu) v 22 týdnu
@ange_de_la_morte no právě...nejde to neřešit..těžký to je.. já taky frajerka si pořád říkám, jak na to nebudu myslet a tak, ale pořád to mám v hlavě 😀
@krisatko : aha , jo já jsem to špatně pochopila, promiň ... já budu tedy čekat, teď tu máme zase na 2 dny tatínka/ manžela takže si ho užijem a na nic jiného myslet nebudu 🙂 no a v neděli se uvidí 🙂
@kkac83 : nejde 🙂 leda musí člověk zaměstnat mozek jinak .... včera jsem měla v práci fofry a byla jsem vpohodě, odpoledne ale jak už byl klid tak jsem furt přemýšlela jestli mám nějaké příznaky těhotenství nebo očekávané MS - už mi z toho asi hrabe.... teď tu máme zase 2 dny manžela tak to bude lepší 😀
@ange_de_la_morte jj, v práci se to dá, teda pokud zrovna nejsem na koníkovi, jako právě teď 😀 Zítra jdeme na ples, tak budu mít taky jiné myšlenky 🙂
@kkac83 : jůů na ples a na jaký ? my letos asi ples nedáme, měla jsem jít alespoň holkama, ale naše úžasná paní šéfová mi nedala ten víkend volno ( mám jen jeden volný víkend v měsíci)
@ange_de_la_morte tak to je blbý, to je dost málo jen jeden víkend.. já jsem mívala kdysi 2 volné a teď mám volné všechny.. no, ale zase jsem šla dost dolů s penězma, to si člověk nevybere... Je to školní ples. Se těším 🙂
@kkac83 : já tam nehodlám zůstat na vždy ... po mateřské se tam nechci už vrátit, ale celkem mi nic jiného nezbylo, VŠ nemám dodělanou ( kvůli rizikovému těhotenství s prvním) a nechci aby manžel všechno táhl jen ze své výplaty ... no co se dá dělat , ještě to chvíli vydržím a doufám že brzy budu mávat personalistce papírem s odchodem na mateřskou
@ange_de_la_morte aha.. no, člověk je rád, že nějakou práci má, bez ní by bylo mnohem hůř.. Tak doufám, že se ti to brzy podaří, já se taky těším, až půjdu na mateřskou, už aby to bylo..
@kkac83 : taky ti přeji aby jsi šla na mateřskou co nejdříve 🙂
Ahoj holky tak jsem byla na té kontrole. Ještě jsem dostala injekci vyvolávačky a čehosi na rychlejší zatažení dělohy, takže ještě jednou bude "teta" a pak už..... 🙂
Ahoj, tak jsem 13. den po IUI, test sněhobílý... Psala jsem do Car jaký je další postup, ještě zkusím testovat později ale vidím to bledě...

@ange_de_la_morte no, jsou to nervy..to čekání je nejhorší..