Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Vrchni je dnesni spodni vcerejsi
Zdar ženy! Konečně hlásím první den cyklu!
Ahoj holky . Tak v pátek jdu k Dr. Sice to zkousime teprve druhy mesic ale jsem nervózní z toho ze ted spinim uz tyden po ovulaci a5 dni před ms . Což znamená ze je LF je na prd . A to Spineni asi taky neni ok :/ jsem 16 mes po porodu tak si rikam jestli jeste nemam splašené hormony . Před první dcerou jsem Max spinila jeden den před ms a cyklus byl 28 dni . Ted je cyklus 24-26 . Tak jsem zvědavá co mi Dr rekne :/ . Mate některá s takovým spinenim zkušenost ?
😀 Ahojky, prý jsem včera přítele opět zneužila nebezpecne 😀 mu rikam, proc ses nebranil...dlouhe ticho...kdyz to bylo tak hezky 😀
Uprimne neresim ovulku. Proste bud se trefime nebo ne 😀 vtipne bylo, ze mi dosla sms z gynekologie, objednejte se na preventivku 😀

Ahoj holky. Jsem 10Dpo a 26Dc. Vcera a predevcirem jsem mela nafouknute bricho a tlaky v podbrisku obcasne pichnuti. Cyklus mivam 29 dni. A dnes dopoledne me bolelo bricho jako na ms. Tak jsem se chodila kontrolovat jestli mrcha nahodou neprisla. Zacala jsem spinit. Ale na testu slabi dusik. Myslite ze bych mohla byt tehu?
@kacenka0705 já tam teda nic... hele počkej do toho 29DC, tyhle symptomy jsou běžné před ms, to už bychom tady byli všichni zasloužile pětkrát odrodilí 😉.
Špinění může být nidace vajíčka, ale jak píšu, zkus ještě ty tři dny vydržet, pak třeba na tom testu bude i něco vidět 😉.
@veronikav31 jako neco tam vidim 🙂 kolikaty jsi dc ?
@gnozka jsem 24dc, ale s ovulací to bylo složitější, 19.2. jsem měla pozitivní ovu test(ty mívám v den ovulace nebo když nastane druhý den), ale hned v pondělí 20.2. jsem šla na injekci Pregnylu-sledovala jsem tt zda z těla vyprchává a předevčírem byl tt čistý jako sníh a dnes toto...vzhledem k tomu, že beru Utrogestan tak jej v sobotu nevysadím, když je duch na tt.
Ahoj děvčata, dneska jsem byla na kontrole na gyndě a doktor mi dělal sono a viděl tam opravdu maličký černý flek a říkal, že by to mohlo být těhotenství, ale že je to opravdu malinké...dneska jsem 6tý den po ovu...ale já si myslím, že to nic není, protože nemám ani jeden příznak, vůbec žádny :/

Ahoj holky, tak dnes opět začínám s Gynprodylem, 6 dní, pak by měla dorazit MS, doufám, že tentokrát už pořádná a pak už šup na to, ať jsou co nejdříve // 😀