icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

tornadolu
2. bře 2017

@kkac83 ja už ho piju tak uvidím jsem poslední dobou smutna

kacenka0705
2. bře 2017

@kkac83 drzim palce 🙂 taky jsem ho brala 🙂 hele a myslis ze i kdyz by zenska otehotnela tak diky tomu by to i tak dostala i kdyz bude v tom?

lavender19xx
2. bře 2017

@katka9184 jestli jsi šestý den po ovu, tak to vajíčko sotva stihlo doputovat do dělohy a hledá si uhnízdění ale vidět nejde. Jsi v té fázi jak já- nezbývá než čekat a učit se čínsky 😉.

Jednou se mi stalo (to jsem se ještě nesnažila), že doktor na sonu viděl nějaký flíček, blesklo mu v oku a pozval si mě, ať za týden přijdu znovu (nevěděla jsem, která bije), ale mezitím přišla ms a on už tam pak nic neviděl.. stát se mi to teď, když už dítě chci, tak bych ho asi něčím klepla po hlavě.

gnozka
2. bře 2017

@veronikav31 ja se přiznám ze v tomhle se moc nevyznám , myslim jak to probíhá kdyz chodíš na injekce a tak :/ ale tak doufam ze test bude sílit a ze to tak ma byt 🙂 i kdyz možna me to nemine :/ zitra jdu k Dr . Začínám
Ted uz druhy cyklus vždycky špinit uz 5 dni před ms :/ uvidim co mi rekne .

veronikav31
2. bře 2017

@gnozka Díky moc. Uvidíme, jsem ráda, ale zároveň mám strach, mám dost sam.potratů za sebou, poslední byl minulý cyklus, tak uvidíme, snad bude tentokrát vše v pořádku 🙂

gnozka
2. bře 2017

@veronikav31 tak to me moc mrzi :( a rekli ti Dr proc se tak děje ?? Moc budu držet palce !!!!

upuska
2. bře 2017

@gnozka cetla jsem jen konec o spineni, ale tak me napada..nepijes kontryhel nebo neuzivas nějaké bylinky? Mně se to dělo právě po kontryhelu

kkac83
3. bře 2017

@kacenka0705 děkuji a nápodobně 😉 Myslíš ten kontryhel ? No, v těhotenství by se pít neměl, tak jak bych zjistila, že jsem v tom, tak bych ho pít přestala.. i když jsem četla, že některé holky ho pily celé těhotenství a v pohodě... tak si pak vyber.. 🙂

kkac83
3. bře 2017

@tornadolu snad bude brzy zase líp 😉

katka9184
3. bře 2017

@lavender19xx Aha, tak v tom případě nevím, co to bylo, ale já tu malou černou bublinku viděla taky :(

lavender19xx
3. bře 2017

@katka9184 hele mohla to být předzvěst, nevěš hlavu 😉. Blbé je, že já taky nevím, co dělat ten skoro týden do ms, už jsem začala i chodit na bazén, abych se zabavila 😀.

krisatko
3. bře 2017

@lavender19xx já sem teď na tom stejně. .. čekám co bude, jestli to byla ovulka, nebo nebyla, jestli se ještě bude děloha zatahovat, nebo jestli už nemusí protože už bude obydlená.... Hruuuuuza už chápu jak vám je každý cyklus . . 😀

kkac83
3. bře 2017

@krisatko já taky pořád jen čekám a čekám.. 😀

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 no snad jo už by mohlo byt mimi

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 uz se tesim na to snažení o Mimi.mohlo by to vyjít dřív jsme brali ochranu farmatex přítel mel strach ale ja už ho nechci brat a oba jsme řekli dobre už ho brat nebudeš.beru jen Gynprodyl a piju čaj kontryhel tak uvidime

gnozka
3. bře 2017

@upuska prave ze nic :/ jako ja spinila vždycky ale jen ten jeden den ale ted je to 5 a jeste se mi zkrátil cyklus takže LF dost krátká . Kontryhel
Jsem Pula ted poprve kdyz jsem to dostala ale jen tri dny . Prave si rikam aby se to jeste nezhorsilo . Dneska jdu k Dr tak uvidim co mi rekne .

kacenka0705
3. bře 2017

@kkac83 nene myslim Gynprodyl 😊

tornadolu
3. bře 2017

@gnozka myslíš ze je to kontryhelem?třeba jsi tehu a je zavrtáváni mimiska dej vědět

tornadolu
3. bře 2017

@kacenka0705 taky ho beru jak ho snášíš nějaký změny na sobě pozorujes?

kkac83
3. bře 2017

@tornadolu já teď čekám na MS příští týden, doufám, že bude taková jako dřív..doteď jsme si s ještě dávali pozor, jen jednou nám to ujelo, ale po MS už se do toho chceme pustit naplno 😀 taky se už těším na to snažení a doufám, že zanedlouho už z nás budou nastávající maminky 😘

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 no byla bych rada kdyby to dopadlo 😉 snad jo

kkac83
3. bře 2017

@kacenka0705 aha.. 🙂 někde jsem četla, že prý je gynprodyl to stejné jako utrogestan, takže by měl pomáhat těhotenství udržet..toho bych se nebála a brala bych ho dál.. 🙂

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 bereš nějaký prášky Gynprodyl třeba?

kkac83
3. bře 2017

@tornadolu jj, gynprodyl beru

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 jak dlouho ho bereš ja začínám 4mesic taky nan to ujelo minulý měsíc 2x a MS dorazika

kkac83
3. bře 2017

@tornadolu teď beru druhý měsíc a MS právě čekám příští týden.. a polykáš ty tabletky nebo si je zavádíš ?

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 zavadim je gynekolog me řekl ze je to lepší tak zavadim a když to vysadis za jak dlouho ti prijde MS?snad nevadí ze se ptám ty taky zavadis bo polikas?

kkac83
3. bře 2017

@tornadolu jasně, že nevadí 😉 mi taky řekla dr. ,že mám zavádět, že je to lepší, beru 1 ráno a 1 večer, ale večer tabletku většinou spolknu, protože se chceme s přítelem ještě potulit a kdybych si ji měla zavést až potom, tak bych na to určitě zapomněla.. beru to 6 dní a pak za 2 dny by měla přijít MS.. minule to tak bylo, ale byla strašně slabá a jen 1 den, tak jsem zvědavá, co bude tentokrát.. A jak to máš ty s gynprodylem ?

tornadolu
3. bře 2017

@kkac83 ja beru 1dene.od prvního dne MS si pocitam 15dni a pak beru 10dni prášky.vysadim a vždy az do týdne ne přijde MS.

alex022
3. bře 2017

Ahoj maminky, nastávající maminky, nebo snažící se o to býti maminky.
Potřebovala bych radu. Mám 21 let, 4 roky stálého přítele, pravidelný pohlavní styk, užívám antikoncepci. V posledních 14 dnech jsem ale začala pociťovat jisté změny. Začalo to slabou chřipkou, ranními nevolnostmi, častou potřebou močení a únavou. Teď je období, kdy bych měla mít menstruaci, ale zatím se dostavuje jen slabé špinění. V úterý mám začít užívat další platíčko antikoncepce. Mám si předtím udělat těhotenský test, aby užívání antikoncepce neohrozilo případné těhotenství? Nebo co navrhujete?

Strana