Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Tak u Dr dobry . Sice mam pry hrbolatou dělohu ale pry to ničemu nevadi . Jinak nález na jedničku takže pokud se bude Spineni opakovat i dalsi cyklus mam znova přijít a bude se to řešit . Jinak na pravem vaječníku plno vajíček tak snad se jedno pustí a uvidíme 🙂
@tornadolu uvidíme no . Rikam si ze tim hak jsem 16 mes po porodu tak muzu mít jeste rozházené hormony . Ovulace mam Zatim v pohode . Vetsinou je cítím . Ale jsem klidnější ten kdyz budu zase špinit brzy po ovu ze muzu přijít a bude se to řešit 🙂 kontryhel radsi pit nebudu . Pila jsem ho jen první 3 dny ms .
@gnozka : já jsem to s tím špiněním měla podobně něka říjen - prosinec . Já jsem prakticky polovinu cyklu lehce špinila , teď zase pro změnu nešpením ale ani nechce dorazit MS, dneska jsem 46DC
@ange_de_la_morte a test jsi dělala?
@tornadolu : no asi 7 nebo 8 testů už, poslední teď v úterý , a všechny čisté jak list papíru
@veronikav31 Nic nevim nejde to ani priblizit
@veronikav31 nevidno nic, kolikátý jsi DC?
Holky vy mě zase lámete s tím testováním, jsem dneska 22DC s tím, že ovulka teoreticky proběhla hned po ukončení ms, takže bych mohla zkusit testík.. říkala jsem si, že ještě počkám, protože tetku "čekám" až ve čtvrtek, na druhou stranu vy tady... 😀
@ange_de_la_morte aha to je divny
@lavender19xx ve skutečnosti jde vidět krásně,na jiných stránkách taky,tak nechápu proč to tady nejde...jsem 26dc
@lavender19xx mrkni teď
@ange_de_la_morte tak to
Jsem zatim jeste nemela . U kdyz jsem přestala brát ha tak vždycky ms dorazila celkem v normálním čase . Ted me štve jen to Spineni . Tak snad to
Bude ok . A byla jsi u Dr ?
@ange_de_la_morte no, to znám... Nakonec jsem 66 dc zajistila že jsem tehu.
@lavender19xx hej ne no... A nejhorší je, že s dominickem sem si psala deníček, kde jsem si od posledního prášku HAK psala symptomy... Takže teď furt chodím a porovnávám a počítám dny cyklu a tak... 😀 třeba dneska jo... Sem kontrolovala, kolikátého den po (zřejmě) početí mě začlo "bolet' břicho 😀 samozřejmě mi to vychází tak že bych jako mohla být že 😀 ale to je takový to jak za každým píchnutím vidíš hnízdící vajíčko 😀
@veronikav31 to je ten problém s vloženými fotkami- věřím, že 'naživo' tam duch vidět je.. 🙂
@krisatko no právě... a u mě proběhlo tolik píchnutí a popíchávání, že na to teď kašlu. A nejhorší je, že kdykoli v průběhu měsíce si řeknu, že na to kašlu, tak mě tělo začne provokovat- už dva dny mě bolí prsa, obsypala jsem se akném, ale jako neskutečně, takhle jsem nerašila snad už od puberty 😲 😀, takže babo raď 😉.
Prostě do deníčku bych si mohla psát- tenhle cyklus se mnou tělo vykývalo takhle, ten další takhle... 😉
@veronikav31 já na PC vidím ducha na tvých testech - ale v mobilu to fakt nejde rozeznat -. a to jen na té poslední fotce
@kolibricek36 díky moc 🙂
@veronikav31 radši se moc neraduj - stát se může cokoli - MS může dojít - proto mi dr. doporučila testovat až v den očekáváne MS

@tornadolu bohužel
Nejsem . Po 5 dnech přišla klasická ms . A tak uz je to druhy mesic . V 17 hod tam jdu jsem nervózní jak pes . Kontryhel jsem ted pila poprve az jak mi zacala klasická ms