Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@martina16horysek_ no a to na tý fotce je vidět hůř než v reálu.. Tak jaktože byl negativní ten druhej...Mě to snad přivede do blázince toto :(
@maggie_ to netuším ☹ tak zkus zítra ještě jinou značku třeba a nebo je pak možné že je toto vadný test ☹ což by mě mrzelo za tebe. každopádně držím palce
@matina16horysek_ zkusím, ale děkuju :/
@pindruse16 sice mimo téma, ale hrozně mě pobavila tvoje přezdívka - to je podle pindruší? 😀
@byra jojo, přesně tak 😀 začal mi tak říkat brácha, když jsme byli malí... nevim, jestli viděl nějakou podobu 😀 ... já to teda nikdy neviděla, ale od tý doby mi tak doma říkají 😎
@maggie_ tak počkej 2dny a zkus z nova.. říkají, že se to zdvojnásobí 🙂 já tam nic moc nevidím, ale určitě mnohem lepší to je vidět naživo. Tak držím palce.. Přijde mi že každý test reaguje úplně jinak co tu všichni píšou.. To by jsi musela otěhotnět ještě před tím než jsi začala špinit aby bylo něco vidět ne?
@pindruse16 teda tak to nám pak musíš povyprávět co ti řekla, poradila, co dělat/nedělat 🙂 Třeba ti dá nějakou radu, mají jiné techniky než doktoři.
@maikiepoint to je pravda.. třeba to má teď pozitivní vliv, jaro je tady :D tak uvidíme, kdy čekáš MS?
@pindruse16 já tu pohádku miluju ještě dnes 😀 jakmile je v TV, tak ji musím vidět 😀
@jajinka147 _ taky mi to přijde, že by to odpovídalo, já ti nevím.. Tyhle stresy :D kašlu na to...zítra to zkusím a uvidím 🙂
@byra_ jsi hodná děkuju, taky mě to napadlo, ale akorát pak budu zklamaná..nejspíš to bude planej poplach no ;)
holky dnes jsem 14DC, teoreticky bych měla být uprostřed cyklu - jak jsem psala včera o "suchu dole" tak teď je to úplně jiné - omlouvám se za nechutnost, ale přijde mi to jako bezbarvý sopel. Myslíte, že je to ovu? Pokud ano, tak dnes i kdybych měla přítele znásilnit 😀
@byra ovu bohužel nepoznám (já mám dole vlhko snad celej měsíc...), ale co jsem kde četla, tak by tohle mohl být příznak..
jinak co se týká znásilnění přítele, tak držím palce 😠 Já bych přítele znásilnila jen kdybych ho přiopila :D
@maggie_ mně přijde, že člověk pak vidí a cítí vše.. v lednu mě strašně píchalo na levým vaječníku.. nic z toho nebylo, min.měsíc nic, a tenhle měsíc zase. V pondělí píchání po celý den (hlavně při dosednutí) včera jen dopoledne a dneska ráno už skoro nic.. tak nevím co to je.. MS má přijít od pondělí příštího týdne 🙂 určitě zkus test ještě třeba za 2dny, hodně si ženský stěžují na mamatest, že dělá duchy, tak zkus jiný 🙂
@jajinka147 Právě, že jsem někde četla, že přes zimu je menší šance - ale co je na tom pravdy, to nevím :-/ Já čekám MS v pátek, ale moc nadějí si radši nedělám... spíš je horší, že v pátek jedeme s manželem na dovču, tak mám strach, abych až to dostanu nebyla takovej labil jako naposledy - to jsem půl dne probrečela... A co ty? Jak dlouho se vlastně snažíte?
ahoj holky..rak me zitra dopo ceka vysetreni..dnes 53dc a ms nikde..tehu test jsem delala naposledy v nedeli a byl negativni, tak jsem zvedava co mi Dr.rekne
@byra a předtím jsi testovala jiným testem? mně min.měsíc prenatal taky hezky ukázal a tenhle měsíc jsem měla testy z Dr. Max a ani jeden.
@maikiepoint prostě se na to vykašli a řekni si, že na jednu stranu lepší když MS přijde, než aby nechodila vůbec jako jinejm holkám. 🙂 a nenech si zkazit dovču, my razíme už zítra na dovču a mám to dostat v pondělí 🙂 ale jelikož si myslím, že jsem ovu neměla tak čekám, že přijde příští týden určitě 🙂 Jinak se snažíme od začátku ledna. a vy? určitě jaro/léto bude úspěšnější. Ještě si říkám, že sice to nebude pod stromeček dárek, ale když se to narodí, až bude tepleji, tak to bude lepší na procházky atd 🙂
@jajinka147 minulý měsíc jsem měla dr.max, ze 6ti testů byl 1x duch jinak nic. Tento měsíc mám prenatal a výsledek vidíš na fotce (ten první - zelený - je dr.max., modré prenatal) a čárka naběhla hned
@jajinka147 _ to píchání znám, to jsem měla taky a Dr. mi řekl, že můžu cítit ovulaci :D no nevím... Mamatest dělá duchy to vím, ten jsem měla ráno bílej, ta čárka je z jiného testu s citlivostí 10 tak nevím ;) jo Jaji měli jsme to vysadit tak před rokem aspoň...
@jajinka147 No, ono si v tý chvíli nervy prostě dělají, co chtějí - takže budu doufat... ale snad těch šest volných dnů přede mnou bude samo o sobě dost uklidňujících 🙂 V pondělí Ti budu držet palce!! My se snažíme od října 2014... předtím jsem bývala neskutečně netrpělivá ve všem - tato zkušenost mě docela naučila 🙂 Užijte si dovču!!!
@byra
@jajinka147
čauky holky, tak po dnešní návštěvě gyndy je mi tak nějak nanic :( jsem 12DC folikul by měl být tak 16mm já mám jen 9 takže ovu nebude a asi ani nebyla :( takže nasazen Clostík, pkkračování s Utrošem a manžel bude muset pěkně odevzdat vzorek. No a pokud budou spermijky v pořádku a já do 3 měsíců nezapadnu (což je docela krátká doba :() tak jdu na diagnostickou laparoskopii vzhledem k tomu, že jsem byla před 6ti lety na laparo pro endometriozu v Douglesově prostoru, tak jestli nejsou někde nějaké srůsty nebo něco jiného. Ptala sem se jí jestli se průchodnost zjišťuje ještě i tím nástřikem kontrastní látky a řekla mi, že je to již spíše zastaralá metoda, že raději udělají LSK a popřípadě hned odstraní daný problém :( ACHJO.....ted čekám na mužíka abych mu to sdělila, tak sem zvědavá jak se vyjádří..

@byra Jo, tak do Tunisu by mě taky nikdo nedostal, to Tě plně chápu!