Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@veronikav31 me to bolí v tom boku právě a doktorka hned, že to jsou střeva.
Taky jsem četla, že to brání těhotenství, tak nevím, uvidím co mi řekne zítra doktorka, třeba to není na vyndání.
@katka9184 : možná že by skutečně bylo nejlepší to vyndat .... je možné že ten chornický zánět ovlivňuje i otěhotnění ( možná), já vím že máš strach ale ber to pozitivně - alespoň si odpočineš doma vklidu
@ange_de_la_morte Já vím no...Snažím se to brát pozitivně, že to třeba brání tomu, aby přišlo miminko a ze můžu mít ty problémy pořád a nechci, aby mi to chytlo třeba v horách na dovolené.
Uvidíme co řekne zítra doktorka, jdu tam s výsledky.
@katka9184 : taky jsem zvědavá co ti řekne .... jo určitě aŤ to bude jak to bude, bude to pozitivní
@ange_de_la_morte mě ano 🙂 piju ho. Gynekolozka mi dala jakési 3 měsíční prášky na srovnání MS. Ale mezi vedlejšími účinky ač nemusí byt u každé tak bylo pribrani na vaze a ja v te dobe zhubla 8 kg tak jsem měla obavy a kolegyně mi poradila bylinné čaje sypané přímo v bylinkách co jsou primo na MS a kortyhel pomohl 🙂
@carodejkasnu : děkuji za zkušenost, tak já zkusím po netu popátrat a něco objednat, mamka právě taky říkala, že pila nějaké bylinkové směsi, ale už si nepamatuje jaké bylinky zam byly a taky mluvila o řebříčkovici, ale tou se prolívat asi nehci 😀
@carodejkasnu : děkuji, objednáno, a spousta dalšího k tomu, když už platím poštovné 😀
Holky, tak jdu pod kudlu😢, chronický zánět slepaku ještě s nějakým nálezem...
Dneska si jdu pro termín. Třeba i to je teda ten důvod, proč se nám nedařilo počít...No každopádně jsem na prášky🤒
@katka9184 : to bude vpohodě 🙂 třeba to skutečně bránilo tomu miminku, vyřeší se tenhle problém, tělo bude bez zánětu a pak bude určitě otěhotnění snazší
Krasny MDZ 🌹
Dneska je MDZ jo ? 🙂 tak to taky přeji všem krásný den
@ange_de_la_morte ano dnes 😉
@mmili : já sleduju kalendář jen když jsem v práci - teď jsem s malým na paragafu tak pomalu ani nevím co je za den v týdnu 😀
@ange_de_la_morte to ja taky ne 😀 take jsem na ocr s klukama meli nestovice. Kdyby mi nenapsala sestra tak ani nevim 😀
@katka9184 neboj, to bude dobré 😉, držím palec.
@mmili tak to máš doma taky veselo 😀 malý měl neštovice loni v létě - pěkná otrava to byla, tentokrát má zase zánět středního ucha ( letos už po 3.)
@ange_de_la_morte veselo to je 🙂 prinesl to jeden a mezi tim mensi mel prudusky a po tydnu nesrovice. Ty blaho. Tak hlavne at je malicky co nejdrive fit. To mi rikej. Uz se tesim do prace aspon na chvilku.
@mmili : tak mi se až tak hrozně moc do práce nechce 😀 vrátila se nám po dlouhé nemocenské slečna vedoucí a je to zábava
@ange_de_la_morte jo taak. No ja jsem rada,ze pokecam s nekym. Manzel jezdi na sluzebky 😉 ale zatim to vypada,ze brzy budu bez tak doma.
@zlatickon Trochu vidim 😉
@mmili : můj chlap je voják, takže jsem taky často doma sama , ale holt nevyšlo mi v životě všechno tak jak bych chtěla a nemám dodělanou VŠ takže místo abych dělala práci která mne baví, tak dělám práci, kterou musím ... no to je na jiné téma 🙂
Dobré ráno všem, tak dnes začínám po 50 dnech opět 1DC - volejte sláva, fakt už jsem dlouho z MS neměla takovou radost 🙂 Tento cyklus začínám měřit BT a objednány mám už bylinky na srovnání cyklu, tak uvidíme.
@ange_de_la_morte tak s tou praci to mame hodne podobne.. 😉 hlavne,ze je zdravicko :-*

@katka9184 nebolelo mě nic,neměla jsem žádné příznaky