Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@mmili : přesně... já nechala školu půl roku před státnicemi kvůli rizikovému těhotenství, a jestli vybrat zda titul a nebo zdravé dítko tak není co řešit 🙂 třeba ještě jednou k tomu dojde, že bude i ten titul
@ange_de_la_morte urcite dojde neboj. Clovek si ma plnit sve cile 😉 a jednou to zvladnes.
@mmili : máš pravdu, člověk by měl jít za svými sny, i když někdy prostě trošku oklikou
@ange_de_la_morte presne tak.
Ahoj holky, na netu jsem o BT načetla dost, ale prosím o radu zkušenější 🙂 . Ovulace ukazkove proběhla 12 DC (mám kratší cykly). Dnes došlo k prudkému poklesu (z 36,9 na 36,7). Ale je to teprve 5 DPO. To je asi příliš brzy na implantační pokles, že? ..vím, že to výjimečně MŮŽE být a je mi jasné, že je na soudy brzy - vše zjistím dalším měřením teploty. Jde mi ale o názor zkušenějších měřitelek a těch, co mají těhotenské BT křivky. Děkuju moc, holky moje 🙂 😉. Pokud bude potřeba, vložím graf.
Holky, některá jste tu psala o "bolesti" potažmo citlivosti vedoucí od podbřišku k pohlavnímu hrbolku.... Co to teda bylo? Ovulka? Nebo přicházející MS?
@krisatko to si vůbec nevybavuju... a to to tu čtu pečlivě!! 😀
Tak já zatím nic, 28DC, druhý den zpoždění, ale spíš očekávám, že se opakuje lednová situace 5 dní zpoždění, než že by z toho káply //...
@lavender19xx já sem na prášky..... Zvětšený dvorce, podbřišek se hlásí, bílý výtok... A ještě týden přede mnou 😨
@krisatko já jsem z tebe na prášky, dvorce nesleduju!! 😉 😀
Dej se na to cvičení, radím ti.. 🙂
@lavender19xx to já taky ne, ale když sem se ráno oblikala tak sem si toho všimla. 😂 momentálně šíju mašle na závody, tak se to celkem dá. Mám jich dělat 200, mám jich 70
@lavender19xx Zdárek, to vypadá slibně..ale zatím tedy testovat nechceš?
@krisatko a ty jsi pani koukám, ještě o level dál 😀 ke dvorcům jsem se taky nedostala..
@vercach Ahojda tak jak si dopadla?
@upuska asi nee, podbřišek mě bolí, takže to spíš během dne dorazí.. Ale kdyby to do zítřka nepřišlo, tak testnu 😉
@dolezalovalucie Ahojky,byla jsem mile překvapena paní doktorkou.prohlidla,udělala utz.říkala že mám krasnou dělohu na 150% ale že nevidí u vaječníků žádnou akci...že prý to může být anovulak....ale podle Bt se mi ovulka ukázala.tak nevím.domluvily jsme se že uděláme hormonální profil a manželovi napsala žádanku na spermio.
Mám radost že se konečně něco děje a řeší se to😉
@upuska tak je to vždycky.. napíšu tu, že 'zatím nic' a ona mrcha dojde, a tak nenápadně! 😈 😀
Takže 1DC, dokolečka dokola.
@vercach No to je skvela zprava,v tyhle době natrefit na dobrou doktorku je zazrak,je super,ze to zacla resit okamzite.Moc ti to preju,snad se brzo zadari
@lavender19xx nooo a já jsem si řikala, že když píšeš, že během dneška dorazí, tak že určitě nedorazí...tak to mě mrzí..ale když už madam nedala jinak, je dobře, že se nikde neflákala a zbytečně tě nenapínala..

@dolezalovalucie děkuji🙂 doufám že nám všem se zadaři co nejdřív
@upuska taky si myslím 🙂. Co ty, všechno v pohodě? Tento cyklus bych mohla dát 'vánoční dárek' 🙂
@lavender19xx já jsem dneska hrozně unavená, vstávala jsem v půl9 a po obědě jsem dala na hodinu chrupku, ani jsem nevěděla jak...naštěstí byl při pátku v práci klid..teď se přemlouvám k tomu vyrazit na nákup a alespoň trochu se provětrat..ale taaaaak se mi nechce 😖 ale asi je to i počasím..do teď jsem se cítila oká, tak doufám, že se to nebude opakovat a budu schopná normálně fungovat..
a vánoční dárek v peřince, to by bylo to nej ❤
piješ ještě kontryhel nebo nějaký jiný bylinky?
@upuska teď jsem si uvařila kontryhel a budu pít i maliník tu první polovinu cyklu. A snažím se říkat si- duben je za rohem, doktor mi pak řekne 🙂.
Jaj, únava? tak to budeš muset poslat do bříška něco dobrého, když se tam tvoří new life 😉.
@krisatko : není ani možné kolik ty máš všech možných příznaků 🙂 jestli ty nebudeš těhotná tak už nevím fakt 🙂
@lavender19xx : to jsme na tom podobně, já si ve středu volala doktorce že mám dlouho zpoždění že se objednám a druhý den jí volám že to riuším, že jsem to teda už dostala ( dnes 2DC), tak budem na konci měsíce napnuté spolu
@upuska : odpočívej co to jde, práce nepráce pokud to jen trošku jde 🙂 já si pamatuju s malým jsem první měsíce doslova prospala ... a kdy že jsi objednaná k dr?
@ange_de_la_morte nestraš 😀, já doufám, že to byl jen momentální stav ...ale sestřenice řikala, že taky jen spala... k doktoru jsem objednaná na příští pátek, to bych dle mých výpočtů měla být 6+1..sestřička mi navrhovala už dnešek nebo pondělí, ale myslím, že by ještě nebylo srdíčko..
@lavender19xx a poslat něco dobrého jo..snídala jsem chlebánek se šunkou, k obědu jsem měla brokolicovou polivku, pak jsem si dala jako dezert ovesnou kaši s banánem a mandarinku...páč mé tělo chtělo něco sladkého..no,jenže to asi bylo málo, tak jsem se teď neovládla a vycucla jsem půlku jesenky..teď bych si pro změnu dala slaný 😇
@upuska : taky myslím že je lepší počkat rovnou na srdíčko 🙂 no já nestraším, fakt to tak bylo 🙂 já v té době chodila do školy a na praxi na 12tky ( zdrav.sestra) a fakt jakože jsem padala na hubu, a jak jsem si někde sedla tak jsem v minutě spala 😀 ale myslím že kdybych se tenkrát stravovala jako dnes bylo by to asi lepší 🙂
@ange_de_la_morte no, jo ale tak to bych padala na hubu i normálně 😀 to se ti vůbec nedivim...😉 a tebe nehnali na rizikový, když jsi sestra?
@upuska : neměla jsem to povinně, já jsem chtěla vydržet co to šlo, abych dodělala školu - nakonec jsem šla stejně na rizikové ve 22tt a školu nechala kousek přes státnicemi .... měla jsem nárok na úlevy - volbu oddělení, nedělat noční ( i když pro mne byly noční větším odpočinkem) , jít si posvačit/napít/sednout kdykoliv jsem chtěla a od poloviny těhotenství jsem měla domluvenou jen praxi u praktické lékařky ( tam jsem nakonec byla jen 2 týdny)

@ange_de_la_morte slava. Take stale cekam a doufam,ze se taky dockam.