icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

maggie_
24. bře 2016

@maslicko_ to mi je líto holka :( ty to taky nemáš jednoduchý... Snad ti tam pomůžou a konečně se to někam hne....

@jajinka147_ tak jsem dnes dělala testík a sněhobílo, takže duch byl opravdu falešnej :(... Tak jsme v tom zase obě

drabkova_zuza
24. bře 2016

Ahoj holky, v které části cyklu se prosím pije drmek? od začátku MS piju kontryhel a to asi do dneška, protože zítra by mohla být ovu. Drmek mám koupený už mesíc ale nevím kdy ho pít..😉 Děkuji za radu
Jinak když to tento mesíc nedopadne, tak jdu taky na laparo. tak snad nám alespon ty cesty zprůchodní a povede se nám všem testík s //...😉

balaluku
24. bře 2016

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte některá třeba zkušenosti s tímhle typem ovulačních testů Ovulační tester DONNA pro opakované používání. Nikdy jsem o tom neslyšela a vypadá to zajímavě. Díky

byra
24. bře 2016

@drabkova_zuza komtryhel piju do 1-14DC 2x denně smíchaný s drmkem. Paní v bylinkářství říkala, že tyto bylinky se můžou míchat. Od 15DC piju jen drmek a to 1x denně- víc to nedám 🙂

drabkova_zuza
24. bře 2016

@byra super, děkuji.. takže bych ho mohla začít konzumovat.. a to že to víckrát nedáš, znamená že je to hnusný? 😀 já bylinky celkově moc nemusím, tak abych se nepo.. 😉

byra
24. bře 2016

Převař si pepř - chutná to stejně 😀 drmku se říká mnišský pepř. Já teda vařím čaje, ale v bylinkářství doporučili dělat domácí tinkturu, prý je silnější

drabkova_zuza
24. bře 2016

@byra ouu.. tak to nevím jestli zvládnu..:D pozoruješ na sobě nějaké změny od té doby co piješ bylinky..?

byra
24. bře 2016

@drabkova_zuza kontryhel piju druhy měsíc a MS přišla po 28 dnech, navíc trvala jen 4 dny ( krev byla jen 2 dny, jinak špíněni). Uvidime tento mesic. Drmek podporuje ovulaci a tu já po 2 měsících pití měla snad poprvé od vysazení HA. Navíc třeba kontryhel mi chutná, prý není špatný ani kotvičník, ten jsem šoupla příteli 🙂

drabkova_zuza
24. bře 2016

@byra no tak to je super, když ovu přišla.. já chodím vždy na ultrazvuk jestli se tělo k ovulaci chystá.. a ted mi asi poprve přijde že má folík tu správnou velikost (17mm - 11DC), to minulý měsíc jsem měla 12DC už 30mm takže to asi byla spíše cysta.. takže když piju první měsíc kontryhel tak bych to tom u taky dávala za zásluhu..😉 jinak přteli jsem taky šoupla nějaké bylinky..nějakou směs na energii pro spermíky.. jakpak dlouho se snažíte..?

aluska90
24. bře 2016

hojda holky..tak jsem dnes byla u Dr. protože ms stále nikde (dnes 54Dc) všechno je v pořádku, žádná cysta ani zánět prostě nic..těhu nepotvrdil(ještě chce počkat) a za týden mám přijít znova na ultrazvuk (pokud nedorazí mrška) a pak se rozhodne co dál, děs běs teda..

byra
24. bře 2016

@drabkova_zuza a to vyšetření ti dělá mudr.nebo chodis do centra? Mě udělal jednou vnitřní utz a včera jsem dostala rovnou poukázku do centra ☹ jinak snažíme se 7 měsíců, HA jsem brala 11 let

@aluska90 a to ti nic nepichl? Většinou píchá vyvolavacku a buď MS dorazi do 14 dnů nebo je to tehu

aluska90
24. bře 2016

@byra Nn nepíchnul, taky jsem se divila..

drabkova_zuza
24. bře 2016

@byra zatím můj doktor.. o doporučení do centra mi už taky říkal, ale s přítelem jsme si řekli že je ještě brzy na to jít do centra.. takže mi v dubnu doktor udělá laparoskopii a zjistíme víc.. přítel má totiž spermio dobrý, já reaguju na léky (clotilbegyt) taky dobře ale mimčo nikde.. tak se podívá zevnitř a uvidí se.. já jsem přesně rok od vysazení HA do 8 letech.. ale snažení na 100% bylo až od léta takže také cca 7-8 měsíců..

byra
24. bře 2016

@drabkova_zuza aha, no mě udělal jen při poslední prohlídce vnitřní UTZ když jsem mu řekla, že jsem vysadila v srpnu 2015. Prej dobrý, čisto 🙂 pak jsem šla za 14 dní na HP a taky dobrý, tak mi vypsal žádanku do centra, že tam udělají příteli SPMG a můžem tam rovnou konzultovat. Žádné léky nebo tak něco mi nenabídl, prej máme jít rovnou do centra když OVU u mě probíhá.

drabkova_zuza
24. bře 2016

@byra když ti ovu probíhá tak asi léky potřeba nejsou.. mě ovu vubec neprobíhala a kolikrát i MS nepřišla.. takže jsem brala na MS duphaston už od asi srpna a od ledna mám ještě clostilbegyt aby se mi nějaký folíci vytvořili..🙂 ty se mu tvoří od začátku braní pěkně, ovu taky už probíhá ale kde nic tu nic.. v centru si vás oba pěkně překontrolují a uvidíš že to vyjde..😉

byra
25. bře 2016

@drabkova_zuza @aluska @maslicko holky co podnikáte? My jsme měli jet dnes na výlet, ale vzhledem k tomu že přítel přišel z oslavy nad ránem jsme nikam nešli a mame válecí náladu

Jinak hrozně se mi nelíbí termin "snažení" to je jako na příkaz. Podle mě se má sex brát jako příjemná součást vztahu 😀 a ne jako "tak a teď si uděláme dítě" chlapi to pak odpuzuje a jak spousta píše, připadají si jako býci

petulibiii
25. bře 2016

@byra to máš pravdu..ale uprimne..když vis,ze máš zřejmě den D..uzivas si ten sex naplno??ja třeba ne vždycky :(..protoze myslím na to..ze to dnes musi vyjit :(

byra
25. bře 2016

@petulibiii snažím si to spíš užít a kdyby to vyšlo tak je to bonus nad bonusy 🙂

maslicko
26. bře 2016

@byra jojo všechno sen zkoušela :(

maslicko
26. bře 2016

@byra jak si psala o tom snazeni 😀 po roce uz tomu jinak nerikame 😀

byra
26. bře 2016

@maslicko i kotvičnik? Ten teď varim svému chlapovi jakoze na svaly 😀 a kontryhel a drmek jsi brala jak dlouho?
Kotvičník přemýšlím že budu pít i já, má stimulovat estrogen

drabkova_zuza
26. bře 2016

@byra Ahojky 😉 válecí nálada je u nás zase dnes..
Holky je možné že kolem 12 hodiny jsem neměla čárku na testu pro ovu skoro žádnou a teď kolem te 4 byla o hodně znatelnejsi? 😉 podle ultrazvuku mi doktor v úterý řekl ze by měla přijít patek - neděle.. Tak testuji jako dívá abychom to nepropasli 🙂 krásné pohodové svátky vám přeji

drabkova_zuza
26. bře 2016

@byra jo a už jsem ochutnala ten drmek a nic hnusnejsiho jsem nepila 😀 víckrát už to asi nedám 😉

byra
26. bře 2016

@drabkova_zuza zuzi chuťovka, co? 😀 ale kvůli Mimi vydrží člověk hodně
Zkus to vydržet. Podle pocitů jsem měla poprvé po 8mi měsících ovu, ta bolest byla hrozná - pnutí, tlak, jako při MS, bodání ve.vaječnících jsem moc necítila

byra
26. bře 2016

@drabkova_zuza je možné, že ovj bude zítra, zkus testovat hitrat. Já měla pozitivní test ve středu, ale břicho bolelo až včera a hrozně

drabkova_zuza
26. bře 2016

@byra dam tomu ještě šanci.. Musím asi nějak přerazit tu chuť.. Třeba med a citron pomůže 😉
No doufám ze zítra dorazí.. Testovat budu ale ještě někde musím přikoupit testy. Mam už jen jeden.. To bolení, pnutí i píchání na vaječníku chvílemi pociťuju tak snad se dočkám. Takže u vás už se teď čeká na výsledek po ovu co? Držím palce 🙂

byra
26. bře 2016

@drabkova_zuza ano,myslím že ovu proběhla středa-patek některý z těch dní, uvidíme. Ta bolest byla jako při MS. Paní v bylinkářství mi doporučila prerazit tu chuť citronovou trávou, ale tu nemam. Každopádně medem nic nepokazis

byra
27. bře 2016

Holky taky.na vás ta změna času působí? Já jsem dnes nepoužitelná

petulibiii
27. bře 2016

@byra celkem to vnímám v poho..ale mám divne pocity v podbřišku za 8dni ma prijit MS tak přemýšlím a doufám,zda to třeba nevyšlo...

marla86
28. bře 2016

Ahoj holky, byla jsem týden na horáh a ted mi trvalo půlhodiny než jsem všechno přečetla 😀

@maslicko panejo, tak aspon se nějak hnete kupředu, mně snad přijde, že je i lepší, když se zjistí nějaký řešitelný problém, než když holky píšou, že je vše ok a nedaří se jim

@drabkova_zuza ahoj, jj, já mám odzkoušeno, že během dne se to mění, já jsem jeden den dělala tři testy, první v 10 dopo slabá čárka, ve 2 silnější, ve 4 uplný bílo... proto taky ny ovu testy kašlu a začala jsem první měsíc měřit BT, myslela jsem, že na to jsem líná a že to bude opruz, ale je to v pohodě ;)

Jinak já čekám každým dnem ms, měla už přijít, ale nikde nic, kdybych 100% nevěděla, že jsme se tento měsíc bohužel vůbec nesnažili, tak už asi vyšilju, že jsem těhotná 😀 Já už jsem z toho "čekání pořád na něco" už fakt vyčerpaná. Ovu byla 30dc a dneska Jsem 44dc!! Je to na palici...:(

Strana