Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky, v které části cyklu se prosím pije drmek? od začátku MS piju kontryhel a to asi do dneška, protože zítra by mohla být ovu. Drmek mám koupený už mesíc ale nevím kdy ho pít..😉 Děkuji za radu
Jinak když to tento mesíc nedopadne, tak jdu taky na laparo. tak snad nám alespon ty cesty zprůchodní a povede se nám všem testík s //...😉
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte některá třeba zkušenosti s tímhle typem ovulačních testů Ovulační tester DONNA pro opakované používání. Nikdy jsem o tom neslyšela a vypadá to zajímavě. Díky
@drabkova_zuza komtryhel piju do 1-14DC 2x denně smíchaný s drmkem. Paní v bylinkářství říkala, že tyto bylinky se můžou míchat. Od 15DC piju jen drmek a to 1x denně- víc to nedám 🙂
@byra super, děkuji.. takže bych ho mohla začít konzumovat.. a to že to víckrát nedáš, znamená že je to hnusný? 😀 já bylinky celkově moc nemusím, tak abych se nepo.. 😉
Převař si pepř - chutná to stejně 😀 drmku se říká mnišský pepř. Já teda vařím čaje, ale v bylinkářství doporučili dělat domácí tinkturu, prý je silnější
@byra ouu.. tak to nevím jestli zvládnu..:D pozoruješ na sobě nějaké změny od té doby co piješ bylinky..?
@drabkova_zuza kontryhel piju druhy měsíc a MS přišla po 28 dnech, navíc trvala jen 4 dny ( krev byla jen 2 dny, jinak špíněni). Uvidime tento mesic. Drmek podporuje ovulaci a tu já po 2 měsících pití měla snad poprvé od vysazení HA. Navíc třeba kontryhel mi chutná, prý není špatný ani kotvičník, ten jsem šoupla příteli 🙂
@byra no tak to je super, když ovu přišla.. já chodím vždy na ultrazvuk jestli se tělo k ovulaci chystá.. a ted mi asi poprve přijde že má folík tu správnou velikost (17mm - 11DC), to minulý měsíc jsem měla 12DC už 30mm takže to asi byla spíše cysta.. takže když piju první měsíc kontryhel tak bych to tom u taky dávala za zásluhu..😉 jinak přteli jsem taky šoupla nějaké bylinky..nějakou směs na energii pro spermíky.. jakpak dlouho se snažíte..?
hojda holky..tak jsem dnes byla u Dr. protože ms stále nikde (dnes 54Dc) všechno je v pořádku, žádná cysta ani zánět prostě nic..těhu nepotvrdil(ještě chce počkat) a za týden mám přijít znova na ultrazvuk (pokud nedorazí mrška) a pak se rozhodne co dál, děs běs teda..
@drabkova_zuza a to vyšetření ti dělá mudr.nebo chodis do centra? Mě udělal jednou vnitřní utz a včera jsem dostala rovnou poukázku do centra ☹ jinak snažíme se 7 měsíců, HA jsem brala 11 let
@aluska90 a to ti nic nepichl? Většinou píchá vyvolavacku a buď MS dorazi do 14 dnů nebo je to tehu
@byra zatím můj doktor.. o doporučení do centra mi už taky říkal, ale s přítelem jsme si řekli že je ještě brzy na to jít do centra.. takže mi v dubnu doktor udělá laparoskopii a zjistíme víc.. přítel má totiž spermio dobrý, já reaguju na léky (clotilbegyt) taky dobře ale mimčo nikde.. tak se podívá zevnitř a uvidí se.. já jsem přesně rok od vysazení HA do 8 letech.. ale snažení na 100% bylo až od léta takže také cca 7-8 měsíců..
@drabkova_zuza aha, no mě udělal jen při poslední prohlídce vnitřní UTZ když jsem mu řekla, že jsem vysadila v srpnu 2015. Prej dobrý, čisto 🙂 pak jsem šla za 14 dní na HP a taky dobrý, tak mi vypsal žádanku do centra, že tam udělají příteli SPMG a můžem tam rovnou konzultovat. Žádné léky nebo tak něco mi nenabídl, prej máme jít rovnou do centra když OVU u mě probíhá.
@byra když ti ovu probíhá tak asi léky potřeba nejsou.. mě ovu vubec neprobíhala a kolikrát i MS nepřišla.. takže jsem brala na MS duphaston už od asi srpna a od ledna mám ještě clostilbegyt aby se mi nějaký folíci vytvořili..🙂 ty se mu tvoří od začátku braní pěkně, ovu taky už probíhá ale kde nic tu nic.. v centru si vás oba pěkně překontrolují a uvidíš že to vyjde..😉
@drabkova_zuza @aluska @maslicko holky co podnikáte? My jsme měli jet dnes na výlet, ale vzhledem k tomu že přítel přišel z oslavy nad ránem jsme nikam nešli a mame válecí náladu
Jinak hrozně se mi nelíbí termin "snažení" to je jako na příkaz. Podle mě se má sex brát jako příjemná součást vztahu 😀 a ne jako "tak a teď si uděláme dítě" chlapi to pak odpuzuje a jak spousta píše, připadají si jako býci
@byra to máš pravdu..ale uprimne..když vis,ze máš zřejmě den D..uzivas si ten sex naplno??ja třeba ne vždycky :(..protoze myslím na to..ze to dnes musi vyjit :(
@petulibiii snažím si to spíš užít a kdyby to vyšlo tak je to bonus nad bonusy 🙂
@byra Ahojky 😉 válecí nálada je u nás zase dnes..
Holky je možné že kolem 12 hodiny jsem neměla čárku na testu pro ovu skoro žádnou a teď kolem te 4 byla o hodně znatelnejsi? 😉 podle ultrazvuku mi doktor v úterý řekl ze by měla přijít patek - neděle.. Tak testuji jako dívá abychom to nepropasli 🙂 krásné pohodové svátky vám přeji
@byra jo a už jsem ochutnala ten drmek a nic hnusnejsiho jsem nepila 😀 víckrát už to asi nedám 😉
@drabkova_zuza zuzi chuťovka, co? 😀 ale kvůli Mimi vydrží člověk hodně
Zkus to vydržet. Podle pocitů jsem měla poprvé po 8mi měsících ovu, ta bolest byla hrozná - pnutí, tlak, jako při MS, bodání ve.vaječnících jsem moc necítila
@drabkova_zuza je možné, že ovj bude zítra, zkus testovat hitrat. Já měla pozitivní test ve středu, ale břicho bolelo až včera a hrozně
@byra dam tomu ještě šanci.. Musím asi nějak přerazit tu chuť.. Třeba med a citron pomůže 😉
No doufám ze zítra dorazí.. Testovat budu ale ještě někde musím přikoupit testy. Mam už jen jeden.. To bolení, pnutí i píchání na vaječníku chvílemi pociťuju tak snad se dočkám. Takže u vás už se teď čeká na výsledek po ovu co? Držím palce 🙂
@drabkova_zuza ano,myslím že ovu proběhla středa-patek některý z těch dní, uvidíme. Ta bolest byla jako při MS. Paní v bylinkářství mi doporučila prerazit tu chuť citronovou trávou, ale tu nemam. Každopádně medem nic nepokazis
Holky taky.na vás ta změna času působí? Já jsem dnes nepoužitelná
@byra celkem to vnímám v poho..ale mám divne pocity v podbřišku za 8dni ma prijit MS tak přemýšlím a doufám,zda to třeba nevyšlo...
Ahoj holky, byla jsem týden na horáh a ted mi trvalo půlhodiny než jsem všechno přečetla 😀
@maslicko panejo, tak aspon se nějak hnete kupředu, mně snad přijde, že je i lepší, když se zjistí nějaký řešitelný problém, než když holky píšou, že je vše ok a nedaří se jim
@drabkova_zuza ahoj, jj, já mám odzkoušeno, že během dne se to mění, já jsem jeden den dělala tři testy, první v 10 dopo slabá čárka, ve 2 silnější, ve 4 uplný bílo... proto taky ny ovu testy kašlu a začala jsem první měsíc měřit BT, myslela jsem, že na to jsem líná a že to bude opruz, ale je to v pohodě ;)
Jinak já čekám každým dnem ms, měla už přijít, ale nikde nic, kdybych 100% nevěděla, že jsme se tento měsíc bohužel vůbec nesnažili, tak už asi vyšilju, že jsem těhotná 😀 Já už jsem z toho "čekání pořád na něco" už fakt vyčerpaná. Ovu byla 30dc a dneska Jsem 44dc!! Je to na palici...:(

@maslicko_ to mi je líto holka :( ty to taky nemáš jednoduchý... Snad ti tam pomůžou a konečně se to někam hne....
@jajinka147_ tak jsem dnes dělala testík a sněhobílo, takže duch byl opravdu falešnej :(... Tak jsme v tom zase obě