icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
24. bře 2017

@veronikav31 vítej😀...Já se to snažím neřešit, moc se nepozorovat, ale to brnění je zvláštní...Jinak vůbec nic a ty?🙂

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 já měla díky Clostíku ovulace 2, od první jsem 6 dnů, od druhé 2 dny, tak uvidíme. V úterý mi Dr. píchla Pregnyl, dnes je na tt slabá čárka, tak snad už v neděli zmizí 🙂
Já se nepozoruji, jen mě dnes pobolívá břicho a jsem unavená,ale to je po Pregnylu normální

vjercik
24. bře 2017

@katka9184 no tak to sem mela taky, vubec sem to nechapala. Takove jako by vibrovani na stydke kosti. Mela jsem to asi 5,6den od ovulace. Ale jen chvilkama, ne porad. Asi to bylo uhnizdeni,jinak nechapu.

katka9184
24. bře 2017

@vjercik aha, taky zajímavé, to já to m výš...Jako by na poštěváčku...Nevím, co to mělo být.
Já jen doufám, tě u mě ta ovulace probíhá, abych vždy tajně nedoufala, že se mohlo zadarit a přitom třeba ani neovoluji :(

katka9184
24. bře 2017

@veronikav31 a ten clostyk předepisuje doktor viď?
Já jdu začátkem dubna k novému. Pokud se nám nebude dařit, tak mu řeknu, ať mi něco předepíše, že nevím, zda vůbec tu ovulaci mám :(.
V boku mě bolelo, ale ten bílkový hlen nebyl, přišlo mi, že trochu výtok.
Ty máš ten hlen pokaždé?:(

krisatko
24. bře 2017

Cha cha ... 😀 a já jsem před ovulací. :-P 😀

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 Jj, Clostík předepisuje jedině Dr.
Hlen mám jak kdy, teď,naposledy jsem jej neměla,ale vím že ovulace proběhla

katka9184
24. bře 2017

@veronikav31 já už neměla doma testy, takže já to nevím 100%☹

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 Po Pregnylu chodí ovulace pravidelně, test jsem si nedělala, protože Pregnyl obsahuje Hcg a to jak víme způsobuje pozitivitu na tt a ovu testu

katka9184
24. bře 2017

@veronikav31 pravda...
No já uvidím tento cyklus, budu doufat, že laparoskopie dopomohla k úspěšnému početí miminka, kdyby ne, tak musíme řešit ovulaci a případně partnera.:/

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 Neboj,dopadne to dobře 🙂

katka9184
24. bře 2017

@veronikav31 to se ti řekne😀

janajens
24. bře 2017

Já jsem den před ovulaci a to brnění jsem měla taky včera a dneska trošku ale co to je nevím 😵

katka9184
24. bře 2017

@janajens Opravdu? Tak já nevím co to je😀.
Ale já bych řekla, ze já uz ovulaci měla... Nestraš, ze ji mám teď a prosvihneme to :(

veronikav31
24. bře 2017

@katka9184 😀

janajens
24. bře 2017

@katka9184 hele fakt nevím to neporadím já to poznám podle bolesti v podbřišku a hlenu že se blíží ovulace to brnění jsem zažila poprvé

katka9184
24. bře 2017

@janajens jo, ja to myslím taky poznám, vždy mi bolí hodně vaječník, mám velkou chuť na sex a jsem, jak bych to napsala "víc mokrá než jindy"😀

janajens
24. bře 2017

@katka9184 jo tak to mám taky mi to pojistili včera dneska nic a zase zítra tak snad se zadari já mám právě hned táhly jako bílek to nejde přehlédnout

katka9184
24. bře 2017

@janajens ja ho měla takový naposledy v lednu :(, to bylo hned po vysazení HA

janajens
24. bře 2017

@katka9184 já nic neberu mám malou princeznu které. Bude 15.4 rok tak by jsme chtěli parťáka aby měla tak snad se brzy zadari

katka9184
24. bře 2017

@janajens Určitě se brzy zadari, kord, když už máte jednu berusku doma a víš, že to jde, takze to je jen otázka času.
U mě to bude moje první a nevím, zda nám to půjde přírodní cestou, doufám, že ano :(

janajens
24. bře 2017

@katka9184 taky jsem na berušku čekala skoro tři roky než jsem se dočkala tak ti budu držet palečky ať se ti brzy zadari 😉

elenes
25. bře 2017

Tak jsem to už " naštěstí" dostala, akorát mám takové ms bolesti, že už od půl 3 nespím..

katka9184
25. bře 2017

@janajens jej, to si čekala pěknou dobu, ale hlavní je, že si se dočkala 🙂.
Me k ránu braly docela bolesti na pravé straně, kdyby mi neodstranili před 14 dny slepák, tak bych řekla, že mě snad chytl... Nevím, zda takhle může bolet zahnízdění?😝

janajens
25. bře 2017

@katka9184 jo tak to já nevím jak bolí zahnizdeni já ani nepoznala že jsem těhotná jen mi v práci pak bylo špatně a motala se mi hlava

katka9184
25. bře 2017

@janajens No necháme se překvapit no, kéž by to vyšlo 🙂

janajens
25. bře 2017

@katka9184 tak to ti držím palečky já otěhotněla až po konizaci čípku nesměla jsem otěhotnět a malá se chytla měla jsem problémy pořád cysta a nakonec mi odstranili 1cm z čípku

katka9184
25. bře 2017

@janajens Jejda a proč se ta konizace musela dělat, nebo jak se to projevuje, nemám s tímhle vůbec žádné zkušenosti, ani z okolí :/

tornadolu
25. bře 2017

Dobre ranko ženy 😉 mam otázečku uz 3den jen špiním žádná krev MS jsem dostala dřív než normálně teda jesli se tomu da říct MS.brusko me neboli nic jen jsem ukrutně unavená.tak nevím co to muze byt divny je furt spinim vždy jsem mela MS bez spineni hned no uvidime

janajens
25. bře 2017

@katka9184 vycházeli mi špatně testy měli podezření na rakovinu děložního čípku ale nebyla to naštěstí tak mě teď každý půl roku kontroluji

Strana