Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@katka9184 já měla díky Clostíku ovulace 2, od první jsem 6 dnů, od druhé 2 dny, tak uvidíme. V úterý mi Dr. píchla Pregnyl, dnes je na tt slabá čárka, tak snad už v neděli zmizí 🙂
Já se nepozoruji, jen mě dnes pobolívá břicho a jsem unavená,ale to je po Pregnylu normální
@veronikav31 a ten clostyk předepisuje doktor viď?
Já jdu začátkem dubna k novému. Pokud se nám nebude dařit, tak mu řeknu, ať mi něco předepíše, že nevím, zda vůbec tu ovulaci mám :(.
V boku mě bolelo, ale ten bílkový hlen nebyl, přišlo mi, že trochu výtok.
Ty máš ten hlen pokaždé?:(
Cha cha ... 😀 a já jsem před ovulací. :-P 😀
@katka9184 Jj, Clostík předepisuje jedině Dr.
Hlen mám jak kdy, teď,naposledy jsem jej neměla,ale vím že ovulace proběhla
@veronikav31 já už neměla doma testy, takže já to nevím 100%☹
@katka9184 Po Pregnylu chodí ovulace pravidelně, test jsem si nedělala, protože Pregnyl obsahuje Hcg a to jak víme způsobuje pozitivitu na tt a ovu testu
@veronikav31 pravda...
No já uvidím tento cyklus, budu doufat, že laparoskopie dopomohla k úspěšnému početí miminka, kdyby ne, tak musíme řešit ovulaci a případně partnera.:/
@katka9184 Neboj,dopadne to dobře 🙂
@veronikav31 to se ti řekne😀
Já jsem den před ovulaci a to brnění jsem měla taky včera a dneska trošku ale co to je nevím 😵
@katka9184 😀
Tak jsem to už " naštěstí" dostala, akorát mám takové ms bolesti, že už od půl 3 nespím..
Dobre ranko ženy 😉 mam otázečku uz 3den jen špiním žádná krev MS jsem dostala dřív než normálně teda jesli se tomu da říct MS.brusko me neboli nic jen jsem ukrutně unavená.tak nevím co to muze byt divny je furt spinim vždy jsem mela MS bez spineni hned no uvidime

@veronikav31 vítej😀...Já se to snažím neřešit, moc se nepozorovat, ale to brnění je zvláštní...Jinak vůbec nic a ty?🙂