Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@digisek Děkuji 🙂 No já se chci v pondělí obědnat 🙂 K ní na konzulataci a kontrolu 🙂 S tím že mě bolí leve podbřížko něco jako tahaní píchaní nevím nepříjemná bolest
@janajens test jsem si nedělala jen ms byla jen spineni 3dny a uz konec beru prášky gynprodyl ale takle slabší MS jde neměla ani nepamatuji ani sliznice nešla.. Piju čaj kontryhel to tim nemůže byt ne? A ještě k tomu dobrala jsem prášky a hned druhý den MS vždy jsem to dostala az za tyden
@katka9184 taky se přidávám, měla bych být asi 1DPO, sichrovali jsme to celý víkend 😀 a díky maliníku a grepovému džusu jsem měla i pěkný hlen.
Jinak 2DPO hnízdění ještě probíhat nemůže, to až tak od pátého dne, do té doby se vajíčko dělí na další a další buňky a putuje do dělohy 😉.
Od různých lidí jsem ale slyšela o těchhle pooperačních bolestech, hodně často po žlučníku, tak možná se s tím tělo ještě srovnává..
Mohly by být v obchodě v akci ananasy, ty jsou dobré na zahnízdění 😉
@lavender19xx Ahoj, no já bych měla být 5 DPO, zatím nic necítím. Jen mám takové divné lochtani, vibrace...Těžko to popsat v pochvě nedokážu ani říct, zda spíš na povrchu nebo uvnitř, trvá to asi tři dny. Břicho mi bolí nejspíš po operaci.
Jinak ananas jsem si koupila a snedla ho úplně celý, je to dva dny, zítra si ho koupím znova.🙂
Jinak vůbec nic nového😕
@lavender19xx já jelikož vůbec nevím kdy ji mám tak podle jakychsi tabulek jsem buď den po nebo zrovna dneska probíhá 😀 tož sú zvědavá. Zítra mám jít na kontrolu tak by mi to mohla dr. Říct 😀
@katka9184 no joo, ještě je brzy 🙂, tahle část cyklu je nejnetrpělivější, jinak já se včera sekla, ovu proběhla z pátku na sobotu, takže už jen... týden do (ne)příchodu ms... 😉
Taky si dnes koupím ananas, snad bude šťavnatý.
@krisatko ty nevíš? Doktorka uvidí, jestli se ovu chystá, pokud jdeš dnes, budeš mít aspoň jistotu, kdy na to vlítnout 😉.
@tornadolu děkuju 🙂 čekali jsme deset měsíců, což bylo mých 12 cyklů..ty poslední dva jsem neužívala vůbec nic..po tom kontryhelu jsem rezignovala..ale mudr mi dělal hormonální profil a zjistil, že mám vysokou hladinu prolaktinu, což mi asi blokovalo ovulaci nebo uhnízdění, takže jsem dostala léky a hned první cyklus po dobrání to vyšlo..
@tornadolu to je těžké, vypadá to, že to je 50:50, polovině holek kontryhel cyklus srovnal, pomohl jim s nárůstem sliznice, zmírnil ms bolest.. pak tady píšou holky jako ty a upuska, že měly špinění i mimo ms. Já s ním mám zkušenosti dobré, ale to budeš muset potestovat ty, jestli se to časem spraví (nejlíp tak, že otěhotníš 😉), nebo jestli ho přestaneš pít.
@upuska stejně je fajn, že jsi měla tak akčního doktora a už máte "projekt listopad17" v provozu 😉, já jsem objednaná na 13. dubna, ale klidně bych brala variantu, že se přeobjednám na později kvůli pozitivnímu testu... 😀
To jo teda. Teď zase závidím já tobě...
Dneska na kontrole: sliznice ještě není úplně v "normalu" ale jinak to vypadá v pohodě. A na příští genetice mě asi čeká i odběr klků apod.... :-/
Ahoj holky jak se daří ? Já jsem se teď hezky odreagovala o víkendu - konečně jsme po dlouhé době na sebe měli s čas s manželem, takže jsme všichni jako rodina a dva psi vyrazili na výlet. Stavovali jsme se taky ke švagrové , čeká v červnu miminko a já ji tááák záviděla to krásné bříško .... jinak cyklus furt na prd ... dneska jsem už 19DC a podle BT to zatím nevypadá na ovulku, takže zas beztak budu mít šíleně dlouhý cyklus ☹
@lavender19xx přestanu ho pít a uvidíme.
@kkac83 jak dlouho jsi ten kontryhel pila? pokud se nepletu, měl by se pít jen do ovulace..
@lavender19xx teď už jen, aby byl projekt zdárně dokončen 😀
a fakt bych ti přála, abys šla k doktoru na potvrzení těhu 🍀
doktor je akční..kdybych se necukala, tak mi HO dělal už v listopadu a ještě by mě poslal na laparo..vůbec se se mnou nepáral..😎
@krisatko a o folíkách tedy nic nepadlo, jestli byly nebo ne?
@upuska právě nevím, kdy mám ovulaci, nějak to nehlídám, ale teď beru 3. měsíc gynprodyl a mám cykly 28 dní, tak jsem ten kontryhel pila tak do půlky cyklu.. ale přišlo mi, že kvůli němu jsem měla moc slabou MS nebo spíš žádnou, tak jsem ho pít přestala. Možná na to neměl vliv, ale když jsem ho přestala pít, tak mi začala normální MS jako dřív..
Ahojky holky jsem nějaká smutná dneska asi hormony.příde mi ze nějak jim veci které bych jen tak nejedla a to mam po MS divný.treba se povedlo a uchytlo se te byla bych rafa

@tornadolu já měla zase problém zpoždění týden MS jen dva dny a hodně slabá tělo si dělá co chce jak vidím a těhotenský test byl negativni tak taky nevím jak dlouho jsi měla ms co test