icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kkac83
29. bře 2017

@tornadolu třeba to opravdu vyšlo, držím palec 😉

kkac83
29. bře 2017

Ženy, myslíte, že může mít druhé těhotenství jiné příznaky ? U toho prvního (dopadlo špatně) mě bolelo břicho a prsa, bylo mi špatně a motala se mi hlava. A teď mám podobné příznaky, jen to břicho bolí jinak a prsa vůbec.

misula29
29. bře 2017

@kkac83 každé těhotenství je jiné a lišit se můžou i příznaky

kkac83
29. bře 2017

@misula29 děkuji za odpověď, já mám právě pocit, že by to tentokrát mohlo vyjít, ale nechci se zbytečně těšit a MS mám dostat až za týden, tak musím jen čekat..

katka9184
29. bře 2017

Ahoj holky, trošku hloupý dotaz...mám takové divné brnění v podbřišku, spíš jako na "pipce" :D...tak nevím, zda se to mohlo tentokrát povést...na tt je brzo, jsme teprve 8 den po ovu...

lavender19xx
29. bře 2017

@tornadolu hormony s námi cvičí, někdy se nedá dělat nic jiného, než zalézt někam s knihou, neboj, to přejde 😉. S těmi chutěmi to je diskutabilní, kolikrát za moje chutě mohlo obyčejné pms 🙂, držím palec.

ixc
29. bře 2017

Ahoj holky, tak v nedeli to mam dostat, tak uvidime, jestli se podarilo.. Uz na mimi cekam od cervna a porad nic, ta uvidime,ale tento mesic jsem poprve uplne klidna a neresim jak to bude ci nebude 🙂 proste co se ma stat, tak se stane 🙂 JJinak drzim vsem pesti 🙂

lavender19xx
29. bře 2017

@katka9184 zajímavé, to jsem asi nikdy neměla, spíš to cukání v podbřišku. A ms "čekáš" kdy zhruba? Já jsem teprve cca 5DPO, takže... se učím skládat ozdobné taštičky a podobné vylomeniny, abych zabila čas 🙂.

lavender19xx
29. bře 2017

@ixc to jsme na tom stejně, taky doufám, že to bude do roka a do dne 😀, držím palec 😉.

ixc
29. bře 2017

@lavender19xx tak snad se konečně zadaří 🙂

katka9184
29. bře 2017

@lavender19xx ms by měla přijít v úterý :(... doufám, že ta potvora nedorazí.
Právě, je to divné to brnění... jestli to spíš není všechno po té operaci :(

lavender19xx
29. bře 2017

@katka9184 víš, to jsou právě ty 'symptomy'... kašlat na ně! 😉 Já zase teď po ovu nemám vůbec žádný výtok, ani hlen a předchozí cykly jsem měla vždycky takový hustý, ale.. kašlu na to, neberu to jako zvláštní znamení. Jenom piju ananasový džus (ovoce jsem nesehnala) a nechávám to osudu. Mně to má přijít o den později než tobě 🙂.

krisatko
29. bře 2017

Joop děvčata, o příznacích já bych mohla napsat knihu 😀 😀 ALE objevila jsem nový ukazatel ovulace. Už podruhé se mi stalo, že cca dva dny okolo přibližného dnu ovu mám bezespave noci. Prostě buď vůbec usnout nemůžu,nebo se neustále budím, převalují, vstávám třeba v pět. .. 😀

ange_de_la_morte
30. bře 2017

@lavender19xx : a na co je ten ananasový džus dobrý ?

ange_de_la_morte
30. bře 2017

@krisatko : já poslední dny pro jistotu nespím skoro vůbec, jsem furt nějak ve stresu ze všeho ( ani ne tak ze snažení jak ze všeho ostatního) a ještě mne vytočila slečna vedoucí rozpisem směn na duben takže bych se nejraději úplně zavřela před světem, odstřihla telefon, nechodila do práce a prostě úplně vypla

lavender19xx
30. bře 2017

@ange_de_la_morte ananas, popř. ananasový džus je dobré konzumovat v druhé polovině cyklu po ovulaci, údajně má pomoct k zahnízdění. Leze to dost do peněz, protože džusy jinak nepiju vůbec a před ovu se má pít grepový na kvalitní hlen 🙂, ale co bych pro to neudělala..
S tou prací to je taky náročné- kdyby člověk věděl, že už má zaděláno a za pár měsíců bude baj baj, hned by se pracovalo líp, co? 😉

ange_de_la_morte
30. bře 2017

@lavender19xx : jojo to bych se do té práce možná i těšila 😀 .... grepový džus piju celkem často, ten mi chutná, ale ananas nevím no, dost mně dráždí žaludek , tak to asi vynechám

kkac83
30. bře 2017

Tak holky nevím.. od víkendu mě bolí břicho, občas se mi motá hlava a je mi šatně od žaludku (hlavně po ránu). Tak jsem si říkala...že by ?? No a dnes jsem si vzala gynprodyl (beru 20. - 25. DC) a začal mě teď bolet levý vaječník, tak jako při ovulaci.. MS mám dostat ta týden (cyklus je právě řízený tím gynprodylem) Myslíte, že bych mohla mít ovulaci až teď ? Jestli jo, tak je to na nic, jelikož přítel dnes odjel pracovně a vrátí se až v neděli.. 🙄 A nebo může být příznakem těhotenství i bolest vaječníku ?

katka9184
30. bře 2017

@kkac83 ahoj, tak to jsme na tom hodně podobně. Ja měla ovulaci 21.3. a včera horko a bolest na pravé straně jako při ovulaci, pořád se mi motá hlava, včera když jsem vystoupila z mhd, tak jsem myslela, že omdlim, nevím co to je...Možná jen zmena tlaku.

krisatko
30. bře 2017

@kkac83 já ti nevím... Já už se po tom minulém cyklu fakt na příznaky vyprdla. Ale s andílkem jsem měla píchání a bolesti v levém podbřišku skoro celý první trimestr.

kkac83
30. bře 2017

@katka9184 to je fakt na hlavu všechno..proč to musí být tak složitý.. 😵 no, přítel taky včera říkal, že je asi nějaký špatný tlak, že je mu nějak divně..

kkac83
30. bře 2017

@krisatko asi už taky příznaky řešit nebudu.. no, jsem zvědavá, jak mi to půjde a jak dlouho.. 😀 minulé těhotenství mě taky bolelo v podbřišku, ale jinak než teď a hlavně mě hodně bolely prsa, což teď teda vúbec. Ale ráno mi bývá špatně, až mě to vzbudí..

kkac83
30. bře 2017

Kdybych si, až přijdu domů, udělala ovulační test, ukáže to něco ? Nebo je vždy pozitivní před ovulací a pak už ne.. ? Někdo tady psal, že když je pozitivní, tak ovulace bude do 48 hodin.. tak to už asi nic nezjistím, co ?

krisatko
30. bře 2017

@kkac83 no, to já měla pár dnů zpět. Budila sem se třeba ve 4 s pocitem hladu a nevolnosti právě z toho..... Jako mazec 😀 já myslím že je to prostě tak.... Tělo během cyklu pořád něco dělá... Nejdřív se chystá na ovulaci, pak probíhá, pak je po ovulaci, chystá se na menstruaci a zas na novo. Každá fáze sebou nese hormony a každá fáze se prostě nějak musí projevit. Takže fakt příznaky už neresim.

lavender19xx
30. bře 2017

@krisatko fantastické... vševypovídající... tohle pustit chlapům, tak to označí jako horor 😀

@kkac83 mě od ovulace pořád nějak popichuje podbřišek celkem pravidelně až do ms, mění se to teda v průběhu, ale druhou polovinu cyklu se tam de facto pořád něco děje, takže si z toho nic nedělej, třeba jste to stihli pěkně 😉.

Takže závazek- kašlat na příznaky? 🙂 Jdu do toho, protože jsem 21DC a za chvilku už bych zase měla roupy 😉

kkac83
30. bře 2017

@lavender19xx a já se připojuji, kašlu na příznaky ! 🙂

peggy_5
30. bře 2017

Ženy kdy nejdřív má podle vás alespon trochu smysl testovat?

krisatko
30. bře 2017

@lavender19xx
@kkac83

Já taky... :D sice si je pořád zapisuji, abych kdyztak pro příště věděla třeba podle akné na tlamě, že probíhá ovulace, ale jinak neřeším jestli náhodou tohle píchnutí neznamená že už se zadařilo 😀

krisatko
30. bře 2017

Jo ženy ale dneska sem kukla na čínský lunární kalendář a pohlaví děti. Takže kdyby se zadařilo v tomto cyklu, měl by to být zase kluk a když v příštích třech tak holka 😀

Strana