icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

lavender19xx
30. bře 2017

@peggy_5 aby ses zbytečně nerozhodila, tak radši den po obvyklém příchodu ms 😉, dřív asi ne.

@krisatko čínský lunární kalendář... věříme tomu?? 😀 Ty se mi zdá nějak moc gůglíš 😉

absintka19
30. bře 2017

@peggy_5 pro klid duse tyden po vynechane MS.

krisatko
30. bře 2017

@lavender19xx hej 😀 dominičkobi to vyšlo!! A nove kolegyni v práci u všech třech děti 😀

ange_de_la_morte
1. dub 2017

@krisatko : no já asi blbě počítám nebo co, ale náš Matyášek měl být teda holka ( no a nebo jsme ho počali o něco později než si myslím a než mi vycházelo podle UTZ) 😀 .... ale mi je to vlastně docela jedno, trošku bych si sice přála teď holčičku ale hlavně jak se zadaří a hlavně jak bude mimčo vpořádku.

terka228
2. dub 2017

@krisatko Ahoj,mně to taky bychází...😀 a snad i teď dotřetice😀

lavender19xx
2. dub 2017

@krisatko probudila jsi moji zvědavost 🙂, vygůglila jsem si nějakou čínskou těhotenskou kalkulačku 😀 a tam se ale počítá i s věkem maminky, takže pokud jsem to stihla v březnu, bude to holka a pokud počnu v dubnu, bude to kluk, namátkově jsem dávala další měsíce a střídalo se to pravidelně, takže... to je stejně jako kdybych si hodila korunou, co? 😉
A opravdu to odvádí myšlenky (!!!) od toho, že jsem 24DC, už jsem radši začala doma s jarním úklidem, ať je za mnou aspoň nějaký užitečný výsledek 🙂.

krisatko
2. dub 2017

@lavender19xx 😀 ja chlapovi říkala... Jestli chceš kluka, máš poslední dva dny, od dubna až do června už to bude jenom holka 😀

Jojo je to podle věku matky dle čínského lunárního a podle měsíce početí miminka. Nám právě vycházel únor březen kluk, duben - červenec holka a pak zase až do října kluk. 😀

Já jsem dneska 19dc... Přesně týden zbývá a manza dneska odjíždí až do čtvrtka pryč... Tak doufám že se povedlo pac teď to bude složitější. Až do konce června bude po-ct pryč a pa-ne doma....

janajens
2. dub 2017

Tak šest dní než přijde mrcha doufám že nepřijde a najdu dvě čárky na testu kdy by jste zkusili už testik?

krisatko
2. dub 2017

@janajens fakt až vynechá..... Nemá smysl dříve. Jsou to nervy zbytečný a aspoň pak budou znatelný //

lavender19xx
2. dub 2017

@krisatko pokud jsi mu to podala takhle, je div, že jsi tu pravidelně psala příspěvky 😉.
Odpoledne jsem se krutě přecpala sladkými mini větrníčky, nemohla jsem si pomoct... tak čekám, kde se mi to vymstí, jestli na pokožce, nebo v podobě křečí při ms (která už by ale vážně nemusela dorazit, mně by to nevadilo!! 😀)

janajens
2. dub 2017

@krisatko děkuji tak počkám šest dní možná zkusím ve čtvrtek testik 🙂

krisatko
2. dub 2017

@lavender19xx 😂 😂

To sedlo. Ale u nás jsem teď zatím stále já ten, kdo by furt vyráběl potomstvo 😂

tornadolu
2. dub 2017

Ahojky holky chtěla bych se optat dneska jsme si koupili lubrikant v testu chlap jo vzal a koukl na me a usmál se 😉 vadí to dávám foto skrz orehitneni

luciasek1987
2. dub 2017

ahoj holky... jsem 5 dpo po IUI... tak strasne se to vlece :( byla jsem i cvicit... na bruslich apod... ale porad to neutika... a jeste ke vsemu na me neco leze :(

lavender19xx
2. dub 2017

@krisatko a pak že ženské nejsou aktivní... houby! 😀 😉

@tornadolu tak vadit by to nemuselo, jen já bych to třeba brala tak, že když se snažíme o mimi, tak se zároveň snažím dodržovat některé věci a tohle je chemie... ale každého věc 🙂

@luciasek1987 vow, držím pěsti 🍀 a věřím, že každý den musí trvat dlouho.

krisatko
3. dub 2017

Tak abychom odvedly myšlenky od odpočítávání dnů a hodin do příjezdu nenáviděné tety.... 😀 jak jste na tom s přiznáním daní? Já letím podávat za spolek na poslední chvíli teď. Už se těším na tu frontu na finančáku 😀

tornadolu
3. dub 2017

Ahojky ženy jak se mame dneska?dneska jsem 12dc jde unavená poslední dobou hrůza děs cítím šimrání v prsou tak uvidíme jesli se ujalo poslední dobou na tom praczjeme

janina29k
3. dub 2017

@tornadolu ahoj, taky pracujeme usilovně na miminku momentálně 22dc a ovulace zatím nebyla, takže to bude asi zas delší

tornadolu
3. dub 2017

@janina29k no uvidíme ted budeme delat střechu a já od 1.5 jdu do jiné prace

janina29k
3. dub 2017

@tornadolu tak ti přeju stejný štěstí jako měla švagrová, změnila práci a za 11 měsíců byl synovec na světě

tornadolu
3. dub 2017

@janina29k prave ty 12ky me uz štvou...

lavender19xx
3. dub 2017

@krisatko tak to mě moc neodvede pozornost, za mě to dělá zaměstnavatel, takže každý rok jen něco podepíšu a je to 🙂. Kdybych byla živnostník, tak buďto rychle zkrachuju, nebo se octnu na šikmé ploše se zákonem 😀, už to vidím...
Ale v práci je toho docela dost, takže se zabavuju zatím úspěšně, nu a do středy už není daleko, pořád je to 50:50 (nic necítím).

krisatko
3. dub 2017

@lavender19xx já až do pondělí ... Grrr... Ale podle minulého cyklu mi chybí jeden projev bůhví čeho, takže nevím co to značí, každopádně nic si nemaluju. A jak jsme si řekly, platí stop sledování příznaků 😀

lavender19xx
3. dub 2017

@krisatko správně, stop! 🙂

Teď jsem myslela, že se zblázním... přišel mi tu člověk, který nevýslovně páchl!!! A bohužel jsem s ním jednala několik minut, než jsme to vyřešili, no děs, všechna okna jsem musela otevřít! (kdyby to byl symptom, že smrady a tak... já vím, stop 😅)

krisatko
3. dub 2017

😂

luciasek1987
3. dub 2017

Ahoj holky... jsem 6 den po IUI... bude nekdo testovat v sobotu?

janajens
3. dub 2017

@luciasek1987 ja pokud to nedostanu mám 5dni do MS

katka9184
3. dub 2017

Ahoj děvčata, dneska jsem byla u nového gynekologa a dělal mi utz a říkal mi, že mám sliznici 22mm a že bych mohla být těhotná, že tak normálně je to od 12-20mm. Ale já mám už od včera bolení břicha na ms, dneska jsem 29DC, co myslíte?😀

krisatko
3. dub 2017

@katka9184 těžko říct pokud tě neviděl vícekrát a neví, jak je "v normalu" tvoje sliznice.... Mě třeba s andílkem říkala dr. Že to vypadá spíš na menstruaci a za tři dny už byl gestscni váček.

vercach
3. dub 2017

@katka9184 test jsi nedělala?

Strana