icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka9184
3. dub 2017

@vercach Nn, test jsem nedělala, protože to vidím spíš na mrchu. Tak uvidíme zítra, ale břicho bolí od včera víc a víc.

tornadolu
3. dub 2017

Cauky ženy preji pěkný večer taky bych rada už miminko s přítelem ted musim říct ze na tom pracujeme az se divím někdy 😍 ovuku nehlídám právě tak by jsme se mohli trefit kdyz ob den se snazime.bylo by to moc krásný přítel by byl unášen tak uvidíme jesli MS dorazí nemusela by

veronikav31
3. dub 2017

@katka9184 Zkusila bych test a uvidíš 🙂 Držím palce 🙂

katka9184
3. dub 2017

@veronikav31 pokud to zítra nedostanu, tak ho koupím, ale břicho bolí jako na ms, dneska jsem 29DC, ta sliznice mě zaskočila, ale může to být a nemusí, je to i před ms...Takže nic nevím 😀

krisatko
3. dub 2017

7....6..... 😀

janina29k
3. dub 2017

@katka9184 držím pěsti, aby dorazily // a nic jinýho!!!

katka9184
3. dub 2017

@janina29k Děkuji moc, ale teď podle velké bolesti je vše ztraceno :(

lavender19xx
4. dub 2017

@katka9184 na druhou stranu, i kdyby teď tetka přišla, tak máš zaručené, že ti sliznice roste krásně, což je povzbuzující 😉

krisatko
4. dub 2017

No... Mě dneska trochu poboliva podbřišek a ráno bylo něco jako narůžovělý výtok ... Je to brzo na MS, má dojít až v pondělí ale taky mi nepřijde že by to bylo něco jako uhnízdění.... Tak nevím ☹

kkac83
4. dub 2017

@krisatko měla jsem to podobně, růžový výtok 1 den a bolesti podbřišku asi týden a na MS bylo ještě brzy. Teď by (NE)měla dorazit ve čtvrtek, tak čekám..

branida
4. dub 2017

Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám... snažíme se už od června a zatím stále nic, v prosinci jsem začala brát clostil a po tom se hned zadařilo, ale bohužel jen na chvíli a hned jsem potratila.. od té doby jsem se zařekla, že už na to tlačit nebudeme a necháváme to zatím na přírodě... Teď to byl první měsíc, kdy jsme měli celkem klid a pohodu, manžel dokončil VŠ a užíváme si našeho nového domečku... Tento týden očekávám MS a každý den se modlím, aby už nedorazila.. S příznaky je to šílené, pořád se sleduju a říkám si co je jinak, ale přijde mi, že si vše už jen namlouvám :D Taky jsem si řekla, že už to přestanu řešit, ale je to tak těžké :D

krisatko
4. dub 2017

@branida no a nejhorší na tom je, že ranné příznaky tehu jsou naprosto stejně jako PMS 😂

branida
4. dub 2017

@krisatko No právě a já MS očekávám každým dnem... přesně bych ji měla mít zítra, ale nemám to vždy úplně přesně na den, tak si právě říkám, že už je tu, pak jdu na wc a nic, tak si říkám, že to třeba už klaplo a tak pořád dokola.. Bohužel mi teď nejde moc myslet na něco jiného.. To čekání je nekonečné!

krisatko
4. dub 2017

@branida to by ti poradila lavender... Já taky odpočítávám... 😀 navíc sem teď sama doma takže už mám půlku baráku uloženou a zítra asi pojedu od začátku 😀 ještě že chodím do práce, aspoň přes den to moc neřeším

lavender19xx
4. dub 2017

@krisatko v čem bych poradila?? 😀
Já tu mršku čekám zítra a jako ta škála různých píchnutích a bolístek, co postihla mé břicho... nevím... 🙂

@branida držím palec, aby nepřišla 😉

hanny1994
4. dub 2017

Ahoj ženy, tak se k Vám rada přidáván,menstruace ma přijít 12.4 a já doufám,ze se zadarilo 😉 ,mám doma 14 měsíční slečnu 🙂

janajens
4. dub 2017

@hanny1994 ahojky mě má přijit 8.4,a mám doma 11mesicnj skoro rocni princeznu

branida
4. dub 2017

@krisatko Sice taky chodím do práce, ale myšlenky mám pořád ty samé :D Mám strach si udělat test, tak pořád přemýšlím, jestli do něj mám jít nebo ne... Párkrát jsem si jej udělala den před očekávanou MS a nic a druhý den to bylo.. tak si říkám, že teď raději počkám do pátku.
@lavender19xx Tak to jsme na tom stejně, taky očekávám zítra.. Tak snad se zadaří a nedočkáme se ;) Taky držím pěsti ;) Kdy plánuješ testovat?

hanny1994
4. dub 2017

@janajens tak to držím palce!!!🙂 taky chcete mít brzo od sebe děti?🙂

lavender19xx
4. dub 2017

@branida jsme na tom úplně stejně, taky se snažíme od června 😉. Pokud nedorazí, tak asi testnu... ale asi až v pátek, do té doby to pořád může v pohodě přijít...

janajens
4. dub 2017

@hanny1994 ano chceme max dva roky tak uvidíme jestli to stihneme

krisatko
4. dub 2017

@lavender19xx čím zaměstnat hlavu 😀

branida
4. dub 2017

@lavender19xx Může přijít kdykoliv, ale pořád si nejsem jistá, jestli zvládnu čekat až do pátku 🙂

tornadolu
5. dub 2017

Ahojky zeny dneska mam noční a je mi zle od žaludku vo sním jde mi zpět 😜 unavena jsem poslední dobou jak hrom furt bych spala... A to jsem 14dc není to brzo na to aby me mylo zle... A ještě k tomu si myslim ze ovuluku

branida
5. dub 2017

@krisatko
@lavender19xx
Tak jsem to nevydržela a ráno testovala... a nic.. bílo, ale MS zatím taky nikde, tak uvidíme, ale moc šancí tomu už nedávám..

hanny1994
5. dub 2017

Bože,ještě týden do termínu MS :/ posuňte čas ženy😀😀

lavender19xx
5. dub 2017

@branida proto už tohle fakt nedělám 🙂, pohled na sněhobílý test mě fakt zabíjí...

kkac83
5. dub 2017

@lavender19xx jj, je to to nejhorší zklamání, co znám.. mám dostat MS zítra a pokud nepřijde, tak mám v plánu testovat nejdříve v pondělí

janajens
5. dub 2017

Já zkusila dneska mám to normálně po 28dnech dneska je to 30den minulý měsíc týden zpoždění a dva dny slabé krvácení a dneska na testu buď je to lehký duch jelikož to není ranní moc nebo ryska

hanny1994
5. dub 2017

@janajens vyfot nám ho, mrknem 🙂

Strana