Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Cauky ženy preji pěkný večer taky bych rada už miminko s přítelem ted musim říct ze na tom pracujeme az se divím někdy 😍 ovuku nehlídám právě tak by jsme se mohli trefit kdyz ob den se snazime.bylo by to moc krásný přítel by byl unášen tak uvidíme jesli MS dorazí nemusela by
@katka9184 Zkusila bych test a uvidíš 🙂 Držím palce 🙂
@veronikav31 pokud to zítra nedostanu, tak ho koupím, ale břicho bolí jako na ms, dneska jsem 29DC, ta sliznice mě zaskočila, ale může to být a nemusí, je to i před ms...Takže nic nevím 😀
7....6..... 😀
@katka9184 na druhou stranu, i kdyby teď tetka přišla, tak máš zaručené, že ti sliznice roste krásně, což je povzbuzující 😉
No... Mě dneska trochu poboliva podbřišek a ráno bylo něco jako narůžovělý výtok ... Je to brzo na MS, má dojít až v pondělí ale taky mi nepřijde že by to bylo něco jako uhnízdění.... Tak nevím ☹
Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám... snažíme se už od června a zatím stále nic, v prosinci jsem začala brát clostil a po tom se hned zadařilo, ale bohužel jen na chvíli a hned jsem potratila.. od té doby jsem se zařekla, že už na to tlačit nebudeme a necháváme to zatím na přírodě... Teď to byl první měsíc, kdy jsme měli celkem klid a pohodu, manžel dokončil VŠ a užíváme si našeho nového domečku... Tento týden očekávám MS a každý den se modlím, aby už nedorazila.. S příznaky je to šílené, pořád se sleduju a říkám si co je jinak, ale přijde mi, že si vše už jen namlouvám :D Taky jsem si řekla, že už to přestanu řešit, ale je to tak těžké :D
@krisatko No právě a já MS očekávám každým dnem... přesně bych ji měla mít zítra, ale nemám to vždy úplně přesně na den, tak si právě říkám, že už je tu, pak jdu na wc a nic, tak si říkám, že to třeba už klaplo a tak pořád dokola.. Bohužel mi teď nejde moc myslet na něco jiného.. To čekání je nekonečné!
Ahoj ženy, tak se k Vám rada přidáván,menstruace ma přijít 12.4 a já doufám,ze se zadarilo 😉 ,mám doma 14 měsíční slečnu 🙂
@krisatko Sice taky chodím do práce, ale myšlenky mám pořád ty samé :D Mám strach si udělat test, tak pořád přemýšlím, jestli do něj mám jít nebo ne... Párkrát jsem si jej udělala den před očekávanou MS a nic a druhý den to bylo.. tak si říkám, že teď raději počkám do pátku.
@lavender19xx Tak to jsme na tom stejně, taky očekávám zítra.. Tak snad se zadaří a nedočkáme se ;) Taky držím pěsti ;) Kdy plánuješ testovat?
@branida jsme na tom úplně stejně, taky se snažíme od června 😉. Pokud nedorazí, tak asi testnu... ale asi až v pátek, do té doby to pořád může v pohodě přijít...
@lavender19xx čím zaměstnat hlavu 😀
@lavender19xx Může přijít kdykoliv, ale pořád si nejsem jistá, jestli zvládnu čekat až do pátku 🙂
Ahojky zeny dneska mam noční a je mi zle od žaludku vo sním jde mi zpět 😜 unavena jsem poslední dobou jak hrom furt bych spala... A to jsem 14dc není to brzo na to aby me mylo zle... A ještě k tomu si myslim ze ovuluku
@krisatko
@lavender19xx
Tak jsem to nevydržela a ráno testovala... a nic.. bílo, ale MS zatím taky nikde, tak uvidíme, ale moc šancí tomu už nedávám..
Bože,ještě týden do termínu MS :/ posuňte čas ženy😀😀
@branida proto už tohle fakt nedělám 🙂, pohled na sněhobílý test mě fakt zabíjí...
@lavender19xx jj, je to to nejhorší zklamání, co znám.. mám dostat MS zítra a pokud nepřijde, tak mám v plánu testovat nejdříve v pondělí
Já zkusila dneska mám to normálně po 28dnech dneska je to 30den minulý měsíc týden zpoždění a dva dny slabé krvácení a dneska na testu buď je to lehký duch jelikož to není ranní moc nebo ryska

@vercach Nn, test jsem nedělala, protože to vidím spíš na mrchu. Tak uvidíme zítra, ale břicho bolí od včera víc a víc.