Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@tea1909 poznám ducha a takového jsem nikdy neměla 😉. My se snažíme od června, takže s náladou je to jak kdy, ale většinou jsem optimistka.
@krisatko no myslím na tebe, drž se!! 🙂
@upuska jdu ve čtvrtek... v hlavě si přeříkávám, co mám na srdci, obávám se, aby ze mě nevypadla slova Polednice "dej sem dítě!" 😀
Ale zlobí mě ms, trvala jen v podstatě den a půl a teď jaksi nic krom špinění, tak nevím. To jsou radosti, co? 🙂
@lavender19xx 😀 no co víš, třeba to ani nebyla MS 🙂
@krisatko já ti nevím, bolesti byly silné celý první den (2x jsem si musela vzít prášek) a dost to ze mě všechno šlo. Ale je pravda, že když jsem měla někdy zpoždění, tak pak ta ms byla silnější-delší a teď teda ne, spíš naopak.
@lavender19xx zajímavé, zajímavé 😎
@krisatko a s tebou teda taky..😉
@lavender19xx já měla to samé první den nic druhý den silné a této den špinění a dnes už nic
@lavender19xx doufám, že bude Mudr. akční a nebude chtít dál zbytečně vyčkávat a začne s tebou něco dělat..
Ahojky holky japak se máme co jste dělaly dneska jdyz bylo tak krásně ha jsem rano jela nakupovat a pak jsem dělala zahradu a přesadila jsem rajčátka a zasadila papričky tak uvidíme.jsem unavená 😫 dneska nějaká udála jsem si k večeři nastrouhanou červenou řepu hlavu a dala jsem do toho balkánských sýr a zalila citrónonem a mňamka zvláštní chut 😁 snědla jsem 2 misky a mňamka 😉
@lavender19xx nevím je to jen divné podbrisek pořád bolí jako prsa a MS se ztratila
@janajens mě to pořád cuká na té pravé straně, obávám se, abych neměla to samé co Katka (+ jakési čtyřciferné číslo), jak musela na laparku se slepákem, na druhou stranu kdyby laparka zabrala, tak tam nakráčím 🙂.
@lavender19xx vím kterou myslíš ta co je teď tehu mě nic necuka jen podbrisek bolí fest
@lavender19xx no taky na to koukám a chutná me to i kdyz nikdy jsem Balkán nemusela a červenou řepu taky ne a teď jo 😁
@lavender19xx necukalo ti takhle už někdy na podzim nebo v létě?
@lavender19xx no 😁 uvidíš ja si myslím ze tehu nejsem uvidím netuším 😉
@upuska mě ten slepák občas popíchne, ale od nového roku mám dojem, že se to rapidně zhoršuje, teda když mám ovu z pravého vaječníku ☹. No nic, všechno mu to namelduju a uvidíme 😉
Holky možná blbá otázka ale nedá mi to 😁 vy které jste byli už těhulky měli.jste tepla prsa ? Jako jestli vám nějak moc hřály ? 😉 Je to divný dotaz ale druhý den sem si všimla že mám dost teplé prsa to že se plní a žilky vylezly může bejt z blížící se ms čekám ji za týden dnes jsem cca 8-9 DPO ....
Ženy zrovna nám tu brutálně blýská.... Co u Vás?
Ahoj holky, tak mám po těšení, MS dorazila o 3 dny později.. ještě, že jsem netestovala, fakt je lepší počkat.. v pátek večer mě bolel vaječník, ale fakt moc, jako ještě nikdy a pak v neděli v noci mě začalo bolet břicho, jakoby až u pupíku..no a ráno už byla červená :( Tak třeba příště..
Jinak @katka1984 moc gratuluji a ať je vše v pořádku.
@kkac83 upřímně... Poslední dobou mám spíš pocit, že ani nechci, aby to vyšlo ☹ přemohl mě nějakej zvláštní pocit... Pořád si říkám, co když to bude zase kluk a já ho nebudu moct mít tolik ráda, jako Domču. Co když budu muset pořád přemýšlet, jaký by on byl, kdyby tu s námi byl. Navíc se mi moc nechce na odběr klků, jakože mě Mudra strašila tím že kvůli tomu co se stalo asi budu muset.... Nikdo nebral krev manželovi kvůli té genetice... Tak nevím. Mám chmurné období

@upuska dneska 27 😉