icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

denisa3101
11. dub 2017

Test dr max vidite tam.neco ? Dnes jsem cca 9-10 DPO ms čekám za týden

vjercik
11. dub 2017

@denisa3101 nooo neco se tam asi rysuje🙏

upuska
11. dub 2017

@krisatko jak píše @lavender19xx hormony..a myslim, že je to uplně pochopitelný..a taky si upřímně myslim, že ač se asi srovnání neubráníš, tak to dítko budeš mít o to radši, ať to bude holčička nebo chlapeček... 😉

amisk
11. dub 2017

A toto baby?1 den pred ms

krisatko
11. dub 2017

@upuska + lavender

Doufám že to přejde jinak mě jebne.... :-/

denisa3101
11. dub 2017

@amisk viifm hezký 😀

amisk
11. dub 2017

🙏 uz len nech siiiiili

kkac83
11. dub 2017

@krisatko přejde, neboj, až otěhotníš, tak tě zaplaví hormony štěstí a bude zase fajn.. jako nezapomeneš, to určitě ne, ale bude to zase lepší

kkac83
11. dub 2017

@lavender19xx jj, zase vše pěkně od začátku :( ale na druhou stranu lepší tak, než aby MS nedorazila, test byl negativní a byl zase problém někde..

janajens
11. dub 2017

Ahojky holky nikdy jsem nepoužívala ovulační testy ale ovulaci bych měla mít až 25coz se mi nějak nezdá dneska jsem zkusila první testik tak uvidíme kdy doopravdy ovulka je co myslíte vím že není positivni ale nemělo by tam v tuhle dobu být úplně bílo?

lavender19xx
11. dub 2017

@kkac83 přesně tak, člověk vždycky musí najít to pozitivní 😉.
@krisatko přejde, garantuju 😉. Ono to hodně ovlivní i počasí, trocha slunka a hned je jednomu líp 🙂.

denisa3101
11. dub 2017

@janajens ovulační test nikdy nebude čisté bílej 😉 mě se to ještě teda nepodařilo a to ať testuju před ovu po ovu a před ms během prostě pořád jsem tam tu druhou čárku měla slabou nebo silnou ale byla tam 😉 já mám takové včera a dnes a to mám 7 dní do ms cca u mě ovu proběhla 13DC

janajens
11. dub 2017

@denisa3101 já jsem dneska 5dc a nevyznám se v tom proto se ptám tak děkuji moc twda uvidíme kdy bude dálnice 😉

denisa3101
11. dub 2017

@janajens testovat by se mělo dle cyklu já jelikož mám 28 dní tak od 12 DC

janajens
11. dub 2017

@denisa3101 já mám 30-32 takže kdy mám začít

tornadolu
11. dub 2017

Ženy dneska ovuluji tak to budu muset na přítele skočit 😉

tea1909
11. dub 2017

@lavender19xx diky moc! Dnes rano byla carka zase o trochu silnejsi. Ale je to porad tak slabe, ze jsem to jeste ani nerekla priteli. Ale jsem na vazkach..jit k doktorovi ted ve ctvrtek (pozitri) mi prijde hrozne brzy - ale zase by se mi to hodilo, protoze jsou prazdniny (učím). Ale protoze je v pondeli st.svatek, tak bych se tam dostala az dalsi pondeli a to je skoro 14 dni a to nevim, jestli vydrzim 😀

tornadolu
11. dub 2017

@denisa3101 ano vidím tak at sili 😉 potichoučku gratuluji meskas MS?

lavender19xx
11. dub 2017

@tea1909 no právě, teď tam stejně houby uvidí.. Já bych spočítala 6-7 týdnů od poslední ms a pak teprve tam šla, to už bude aspoň pokoukáníčko 😉

tea1909
11. dub 2017

@lavender19xx no prave 😉 to uz by mohlo byt videt i srdicko 😍 . Asi jo..asi vydrzim. Doma to reknu zitra nebo pozitri..podle toho, jak zesili test a k doktorovi az za 14 dni. Kez by to tobe uz taky vyslo. My se taky snazime od cervna. Ale mam kratke cykly, takze neuspesnych cyklu asi 13 nebo 14. Myslim, ze v tom hodne byla psychika. Na konci minuleho cyklu jsme byli v Brne v CARu - ja na pravidelne pulrocni kontrole po konizaci a pri te prilezitosti na spermiu a konzultaci a odberech krve. Nemame ještě vsechny výsledky, ale ty predbezne nam rekla, ze spermio je fajn. Myslim, ze mne psychicky pomohl uz jen ten pocit, ze se to zacalo nejak resit a jemu ten pocit, ze je to ok (i kdyz samozrejme ve srande tvrdil, ze si to myslel 😀 ). ..proste psychika dela moc.

denisa3101
11. dub 2017

@tornadolu no nemešká ještě jsem 8-9 DPO a ms čekám do 7 dnů max dneska jsem 24 DC a vždy přijde 28 max 29 DC

tornadolu
11. dub 2017

@denisa3101 hezky pěkně tak uvidíš jsou bude silit 😉

gnozka
11. dub 2017

Ahoj holky dlouho jsem tady nebyla tak vas vsechny zdravím . U me na prd . Byla jsem u sveho bývalého Dr kde jsem driv bydlela s tim ze par dni po ovulaci mam posledních par měsíců lehce krvavou skvrnu . Pak nic pak začnu špinit . Zanedbatelné a po 5 dnech se rozjede ms . Cykly mam ted kolem 26 dnu ale 10 z toho spinim nebo krvacim :/ delal mi stery na ty potvory chlamydie a pod a to je v poradku . Napsal mi Gynprodyl s tim ze mam vyměnit Dr v míste kde ted bydlím . Což jsem udelala . Jdu tam ted v sobotu poprve . Akorat dneska :( 4 dny po ovu a zase rano světle červena skvrna , poboliva me podbrisek . Me jebne :( uz ani ne z toho ze chci byt tehu ale sakra co to je???? Vložka zase cely den čistá . Jen vevnitř je proste lehce růžový výtok a takhle je to uz tri mesice . Jsem 17 den cyklu . Dnes mam zacit brát ten Gynprodyl . Ale prijde mi ze bude k ničemu kdyz uz začínám špinit :(

lavender19xx
11. dub 2017

@tea1909 a cítíš teď v podbřišku nějakou akci, nebo je klid? Uvidíš, že to bude lepší jít k doktorovi až za ty dva týdny 😉.
Já to budu řešit u Dr. pozítří, tak jsem zvědavá, jaký přístup bude mít, doteď jsem tam chodila jen na prevenci. Spíš se bojím, abych ze sebe vysoukala kloudnou větu- když jsem na alergologii před týdnem řekla, že teď antihistaminika na sezónu nasadit nechci, že se snažíme o dítě, musela jsem se dvakrát nadechnout 😀. Prostě mám u bílých plášťů blok.

kolibricek36
11. dub 2017

@lavender19xx no, já zatím na alergii nic nepotřebuji - no, ale taky se děsím jak se bude moje dr. tvářit
ale mám taký dojem že minule mi cosi psala a gynekoložka na to řekla není problém to můžete... tak fakt ted nevím

gnozka
11. dub 2017

@kolibricek36
@lavender19xx byla bych úplne v klidu 🙂 ja jako alergik jsem brala klasicky xyzal před i během tehu kdyz bylo potreba a v pohode . Nijak to nevadi . Spis je horší alergicka reakce pro mimi nez tabletka .

kolibricek36
11. dub 2017

@gnozka aha - já mám celoročně Ventolín - spouštěče mám cigaretový kouř, prach, některé kvítka(Hyacinty především) to se fakt dusím - a sezonně sennou rýmu - a to beru většinou dva měsíce ten xyzal

gnozka
11. dub 2017

@kolibricek36 ja mam taky ventolin. Nemusím ho brát tedy porad ale občas je potreba . A v tehu jsem si ho taky parkrat dala . Jak rikam pro mimco je to fakt lepsi nez dusici se mamka 🙂 ale samozřejme všechno proberte s Dr . Každy organismus je jiny . Ale všeobecné tyto léky nevadi ani před ani během 🙂

amisk
12. dub 2017

Kočky dnes termin ms a ja mam toto na testoch...

kkac83
12. dub 2017

@lavender19xx ten blok mám taky..vždycky si říkám, na co všechno se zeptám, mám milion otázek, ale když přijde na věc, tak ze sebe pomalu nic nedostanu. Jen mi stačí vejít do ordinace..vždy když mi sestřička měřila tlak, tak musela vícekrát, protože poprvé to vždy bylo něco kolem 170..pak to trochu klesalo.. a když jsem byla na revizi, tak jsem myslela, že strachy umřu, bála jsem se, že na mně nebude působit narkóza , jak mi napíchli tep, tak to začalo hrozně pískat, tak jsem se otáčela, co to jako dělá, a to jsem byla já :D tak mi dr. ještě musela něco píchnout, abych se prý tolik nebála.. tak je fakt, že jsem byla v nemocnici vůbec poprvé, teď už bych tak velký strach neměla..ale snad už mě tohle nepotká..

Strana