icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

krisatko
13. dub 2017

@gnozka to už tu psalo více holek myslím....Nebo to bylo k něčemu jinymu? Už nefim.... 🙂

tornadolu
13. dub 2017

Ahojik zeny dneska jsem si koupila testik tak az budu meškat tak udělám.dneska jsem dostala dáreček od kámošky dudlík pro štěstí vlítli me do hned slzi do očí. Tak jsem si ho dala na klíče pro štěstí 😉

gnozka
13. dub 2017

@krisatko hmmm ted myslíš co přesně 🙂 asi jsem to přehledla nebo jsem natvrdla:/

krisatko
14. dub 2017

@gnozka o tom špinění když se bere ten gyno cosi 😀

kkac83
14. dub 2017

@gnozka a tobě ho napsal dr. proč ?Aby ti zmizely ty problémy se špiněním před MS ? A které DC ho máš brát ? Já beru 20.-25. DC a pak do 3 dnů by měla dorazit MS. Po 2 krát to tak bylo, ale tenhle měsíc nic, tak už jsem se těšila..ale nakonec zbytecně, MS měla jen zpoždění :( Ještě mi zbývá ten Gynprodyl na 1 cyklus a pak jdu na kontrolu k dr., tak uvidím, co mi řekne. Ale nejraději už bych nebrala nic a prostě to vše nechala jen tak plynout..ať se příroda postará 🙂

gnozka
14. dub 2017

@krisatko jen tak to jsem nebyla ja 🙂 ja ho mam prave abych nespinila 🙂)
@kkac83 před první dcerou jsem mela cyklus jak hodinky 28 dni a 14 den ovu . A ted po porodu je dost kratší 24 dni ale ted se mi prave stava to ze mam ovulaci a po ni tak 5 den ruzova skvrna na kalhotkách pak začnu špinit a za tyden ms:/ tak mu ho Dr dal he to vypada na rozhozeny hormony .

gnozka
14. dub 2017

@kkac83 a beru ho od 17 dne cyklu na 10 dni .

kkac83
14. dub 2017

@gnozka no, on by měl cyklus srovnat. Ale u mne to asi nějak nefunguje :(

upuska
14. dub 2017

@krisatko Zdárek, ještě jsi netestovala? Kolik myslíš, že jsi DPO?
@lavender19xx já jsem měla chuť ti napsat, ať ohledně té doby snažení trochu mlžíš..ale pak jsem tě nechtěla navádět 😇😎 ale tak hlavně, že se mu jinak jeví všechno v pořádku...👍

lavender19xx
14. dub 2017

@upuska já chtěla, ale byla jsem u něj na preventivce loni taky v dubnu a nezmiňovala jsem nic, tak... no jo, to je ta má blbá pravdomluvnost.. 🙂

upuska
14. dub 2017

@lavender19xx no, jo no..jeden by hned kuchal a druhý má času dost...kdy jdeš k tomu kolegovi??

gnozka
14. dub 2017

@kkac83 no ja ho beru zatim první tri dny tak uvidim . Zitra jdu poprve k novému Dr .

krisatko
14. dub 2017

@upuska ještě ne.... Čistě teoreticky bych mohla být tak 12-14 dpo... Ale vím, že Domča byl pozitivní až 3,5 Týdne po takže testovat budu až v neděli nejdřív asi....

Každopádně dneska jsem byla dopoledne na zahradě a trošku mě ofouklo a hned mě začlo píchat v podbřišku... Takže si začínám dělat naděje 🙂

denisa3101
14. dub 2017

Můžete prosím napsat svůj názor popřípadě zkušenost s testem dr. max ?

tornadolu
14. dub 2017

@denisa3101 bohužel nic nevidim

lavender19xx
15. dub 2017

@upuska jdu k němu za dva týdny, 26.4. 😲 🙂
A co ty, všechno oukej? 😉

krisatko
16. dub 2017

Ahoj holky. Tak co, jak prozivate velikonoční víkend? Já se před chlapem prokecla, že mám zpoždění, tak do mě furt reje ať jdu "pocurat papírek" 😀 jenže já mám strach. Co když bude negativní a já z toho budu smutná.... Dilema! Pro jistotu jsem dnes v krámě jeden koupila... Ale... Jeeeeje...

upuska
16. dub 2017

@krisatko ráno ho pocurej, myslim ma tebe 🍀

krisatko
17. dub 2017

@upuska tak jak sem si myslela.. nic... Ještě je brzo. Teprv mě dneska začly pobolivat prsa, takže fakt ještě musím počkat. Nicméně sem si říkala že bych zašla za dr. Jestli to třeba není cysta nebo tak něco....

janajens
17. dub 2017

@krisatko Treba se ukáže později držím palečky 🍀

lenik93
17. dub 2017

@denisa3101 Me se zda ze tam neco je... ale jen jakoby obrys... kdyz sem byla těhotná, tak me DR. MAX ukazal slabou čárku uz asi 6dni pred MS - asi sem dřívější ovulaci, těžko říct.. Ja mela radsi Mamatest a test od Pepina... ame vite jak to je.. Kazdej ma zkušenost s necim jinym no..
Kazdopadne drzim palecky 🙂

krisatko
17. dub 2017

@janajens no Dominicek byl "pozitivní" 3,5 Týdne od ovulace. Takže mi zbývá ještě skoro týden.

janajens
17. dub 2017

@krisatko tak ti moc držím palečky

kkac83
17. dub 2017

Ahoj holky, prosím, co si o tom myslíte ? Před týdnem v pondělí jsme dostala MS, přišla opoždeně skoro o týden (beru gynprodyl, tak to počítám podle toho). V pátek skončila, ale včera večer mě začalo pobolívat břicho a ráno zase červená :( a nejen špinění, ale normální i s kousky sražené krve. Jsem od čtvrtka dost nachlazená a ta MS byla docela bolestivá, hlavně mě pořád píchalo v pravém boku, že jsem někdy vůbec nemohla chodit. Myslíte, že to nachlazení může mít vliv ? A nebo to jsou hormony ? Tak si říkám, že už ten gynprodyl brát nebudu, nevidím, že by mi nějak pomáhal :(

krisatko
17. dub 2017

@kkac83 To s těmi kousky a šíleným pícháním v boku, neschopnost chůze, jsem měla s tou minulou MS taky ☹ zůstala jsem dokonce dva dny doma, to se nedalo, každý krok mě bolel. Těžko říct, čím to je..... Možná ještě nějaké dočišťování?

kkac83
17. dub 2017

@krisatko snad jo, snad to nebudu mít zase celý týden znovu.. :( Takhle moc mě to ještě nikdy nebolelo..jako minulá MS byl taky zážitek, jsem myslela, že mi praskne břicho občas, ale tohle byla vážně síla..

lavender19xx
18. dub 2017

Ahojte holky, ale že ty Velikonoce utekly, co?? 😀
Jsem dnes 11DC, od rána mě bolí děsně levý vaječník a napravo pro změnu slepák, life's really good!! 🙂 Poslední tulení jsme měli včera, pak přítel odjel, tak jsem zvědavá, jestli spermoušové dožijí ovulky, nebo hrdinně padnou v boji za lepší zítřky...
@krisatko drž se, jsi náš vítězný koník 😉

kkac83
18. dub 2017

Ahojky, jj, utekly, vůbec nevím, že bylo nějaké volno 😀 To se pozná, jací jsou/nejsou spermoušové bojovníci.. 😉 já teď doufám, že už mi skončila MS, abychom jim taky mohli dát šanci 😀
@krisatko taky na tebe myslím, drž se 😉

tornadolu
18. dub 2017

Ahojky chtěla bych se optat včera jsem dostala MS teda jesli se tomu da říct MS jedna velká kapka a a nic ani bříško mě neboli nic vždy boli a teď ne jen jsem ukrutně unavena.co by to mohlo byt s tou kapkou?zavrtáváni?jennse ptam kdyby někdo vedel dekuji 😉

kkac83
18. dub 2017

@tornadolu Ahojky.. těžko říct.. a kolikátý DC jsi ? U mně probíhalo uhnízďování, že jsem měla narůžovělý výtok a bolelo mě břicho jako na MS.. ale u každého je to jinak..

Strana