icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janajens
18. dub 2017

Tak první měsíc hlídám ovulku dneska 12"DC a do ovulky podle kalendáře zbývá týden tak jsem zvědava jestli tomu tak je dneska mě Teda šíleně bolí podbrisek

tornadolu
18. dub 2017

@kkac83 27dc.15.4.jsem vysadila gynpridyl a do 3dne nela dojit MS ale jak pisam včera jen velká kapka krve a teď jen spineni lehké skorem nic třeba se to rizjede

luzca11
18. dub 2017

Tak holky 15.4 jsem si dělala ovulační test, čárka druhá byla vyraznější, ale nebyla stejně silná .. 16.4 mě začal hrozně bolet podbříšek a záda čípek jsem měla měkký vzadu a dost otevřený 17.4 jsem měla čípek otevřený na špičku prstu, bohužel jsem už u sebe neměla testy 😀 myslíte, že by to mohla být ovulace? Tulili jsme se každý den. První dcera nebyla plánovaná, tak se snažíme poprve 😀 vysadila jsem po skoro 3 letech antikoncepci a toto je první měsíc po menstruaci..Myslela jsem, že se mi zbláznily hormony a že dostanu menstruaci, takhle mě to vždy bolelo při ní, ale nic .

krisatko
18. dub 2017

@kkac83
@lavender19xx Dík děvčata. Stále nic, další testování plánuju na zítřek. Teď jsem 35 z 26 DC.

lavender19xx
18. dub 2017

@kkac83 musí být! 🙂 Už jsem zabředla do práce a do pátku toho mám docela dost, tak se zabavím..
@tornadolu každá rada drahá, když bereš ty prášky.. nezbývá než čekat a třeba se dočkat 😉

lavender19xx
18. dub 2017

@luzca11 pokud jste se tulili každý den, máte natuleno (tedy zaděláno) 😉
Jinak po porodu už ten čípek bude asi vždycky trochu pootevřený, ale můžeš to zase vyhmátnout podle délky, tvrdosti, podle hlenu.

vjercik
18. dub 2017

@janajens to neni pozitivni ovu test, testuj dale.

tornadolu
18. dub 2017

@lavender19xx třeba se dockam 😉

janajens
18. dub 2017

@vjercik já vím ale už sílí

vjercik
18. dub 2017

@janajens jj sili 🙂 tak za 3-4dny by mohla byt 🙂

janajens
18. dub 2017

@vjercik děkuji radši budu hlídat každý den jelikož podle kalendáře má být až za týden 🙂

krisatko
19. dub 2017

Začínám ztrácet naději. Od včerejšího večera lehce spinim, jen na papíře, ale přesto.... Raději netestuju, počkám dva dny jestli se rozjede ☹

kkac83
19. dub 2017

@krisatko Ať se nerozjede ! To by mě moc mrzelo.

krisatko
19. dub 2017

☹ a je tu... 😢

lavender19xx
19. dub 2017

@krisatko ale ne... to mě mrzí, holka 🍀.

krisatko
19. dub 2017

@lavender19xx nenadělám nic ☹ ale na druhou stranu teď už by to mohlo vyjít. Všichni říkali že první mimco mám mít holku a ta teď vychází podle čínského kalendáře na duben, květen, červen.

krisatko
19. dub 2017

A aspoň nebudu rodit na Vánoce 😂

kkac83
19. dub 2017

@krisatko Znám to zklamání.. ach jo.. 😢 Ale vždy je dobré najít na všem to pozitivní 😉

kkac83
19. dub 2017

@krisatko To mě taky právě napadlo s těma Vánocema, nejraději bych měla jarňátko, jako jsem já 🙂 takže to mám klidně ještě dva, tři měsíce čas 😀

janajens
19. dub 2017

Dnešní

lavender19xx
19. dub 2017

@krisatko ano, vždycky se musí najít něco pozitivního! 😉

tea1909
19. dub 2017

@lavender19xx Ahojky, tak ti jdu jen říct, že už se také neraduju. Malá fazolky odešla. Naštěstí hned takhle brzy, že trápení nebylo větší. Tobě přeju, ať se brzy zadaři. A co na té alergologii?

lavender19xx
19. dub 2017

@tea1909 ale nee, dneska fakt není dobrý den... mrzí mě to, myslela jsme, že aspoň jinde se zadařilo, drž se ❤.
Děkuji, já tento cyklus asi prokaučuju, poslední tulení jsme měli předevčírem- 10DC a pak přítel musel odjet. To by ti ocáskové museli vydržet hodně dlouho (ale ovulku už cítím podle bolesti fest).
Na alergologii v pohodě, ono i teď to šílené počasí napomáhá tomu, že mi prášky nechybí, na gyndu jdu za týden, tak se uvidí, jestli kolega doktor doporučí laparku, nebo mi lapidárně řekne, že to není akutní... 🙂

lenik93
19. dub 2017

Jsem po kontrole.. Vše je ok, takže ted budu s vama znovu čekat na // 🙂 Počkáme po 3 mestruacich - dle doporučení dr a pak znovu...zatím si tu s vama budu krátit čas...
Všem Vám přeju at vidite // co nejdříve a ať vše dotáhnete do konce ❤

tornadolu
19. dub 2017

Ahojky holky tak MS moc nechápu v pondělí velká kapka krve a pak už jen spineni malinko ubec nevim co to je 😡 mam jen intymku celi den a to kdyz mam MS tak se přebaluji každý 3h avted nemam jen spineni a uz jen malinko skorem nic.. No jsem zvedáva co z toho bude

lavender19xx
19. dub 2017

@lenik93 hlavní je, že je vše ok 😉, tělo se srovná a pak budou i // 🙂.
@tornadolu a máš u toho gynprodylu i častější kontroly u doktora? Třeba ti to nesedlo a rozhodilo ti to cyklus..

tornadolu
19. dub 2017

@lavender19xx mam ho už 5 mecic a vše bylo ok vždy az teď tento cyklus uvidíme nu jen me to překvapilo 😉 divila bych se kdyby se nam to povedlo a mimisek by byl 😉

krisatko
19. dub 2017

@lenik93 já potratila vysoko, musela jsem fakt porodit a říkala jsem si že prdím na doporučení (ani jeden z nás nemáme rádi "ochranu" a prášky na ty tři měsíce se mi nechtělo brát) a nechám to přírodě... Tělo přece musí vědět, kdy je na nové tehu připravené... A asi fakt jo... To moje zatím není :(

@lavender19xx na druhou stranu, mrzí mě že to nevyšlo ale asi je dobře, že jsem se přehoupla do čínského holciciho období. Kdyby to vyšlo a byla to holčička, tak bych aspoň nemusela řešit, jak už jsem tu psala... Že ten kluk už by nebyl Dominicek a tak...

@tornadolu za to já si to od odpoledne "užívám" na plno... Křeče v břiše, bolesti zad, každou chvilku na záchodě.... Naaadhera. 😂

renula5
19. dub 2017

Ahoj holky, chci se zeptat je tu někdo po IUI? Chci se zeptat zda je možné po iui mít druhou ovu? Dnes jsem 6ty den po mém 3tim iui. A občas mi píchá v pidbrisku jako před ovu.

levana33
19. dub 2017

@renula5 ze by hnizdeni? ;)

Strana