Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Tak holky 15.4 jsem si dělala ovulační test, čárka druhá byla vyraznější, ale nebyla stejně silná .. 16.4 mě začal hrozně bolet podbříšek a záda čípek jsem měla měkký vzadu a dost otevřený 17.4 jsem měla čípek otevřený na špičku prstu, bohužel jsem už u sebe neměla testy 😀 myslíte, že by to mohla být ovulace? Tulili jsme se každý den. První dcera nebyla plánovaná, tak se snažíme poprve 😀 vysadila jsem po skoro 3 letech antikoncepci a toto je první měsíc po menstruaci..Myslela jsem, že se mi zbláznily hormony a že dostanu menstruaci, takhle mě to vždy bolelo při ní, ale nic .
@kkac83
@lavender19xx Dík děvčata. Stále nic, další testování plánuju na zítřek. Teď jsem 35 z 26 DC.
@luzca11 pokud jste se tulili každý den, máte natuleno (tedy zaděláno) 😉
Jinak po porodu už ten čípek bude asi vždycky trochu pootevřený, ale můžeš to zase vyhmátnout podle délky, tvrdosti, podle hlenu.
@lavender19xx třeba se dockam 😉
Začínám ztrácet naději. Od včerejšího večera lehce spinim, jen na papíře, ale přesto.... Raději netestuju, počkám dva dny jestli se rozjede ☹
☹ a je tu... 😢
@krisatko ale ne... to mě mrzí, holka 🍀.
@lavender19xx nenadělám nic ☹ ale na druhou stranu teď už by to mohlo vyjít. Všichni říkali že první mimco mám mít holku a ta teď vychází podle čínského kalendáře na duben, květen, červen.
A aspoň nebudu rodit na Vánoce 😂
@krisatko ano, vždycky se musí najít něco pozitivního! 😉
@lavender19xx Ahojky, tak ti jdu jen říct, že už se také neraduju. Malá fazolky odešla. Naštěstí hned takhle brzy, že trápení nebylo větší. Tobě přeju, ať se brzy zadaři. A co na té alergologii?
@tea1909 ale nee, dneska fakt není dobrý den... mrzí mě to, myslela jsme, že aspoň jinde se zadařilo, drž se ❤.
Děkuji, já tento cyklus asi prokaučuju, poslední tulení jsme měli předevčírem- 10DC a pak přítel musel odjet. To by ti ocáskové museli vydržet hodně dlouho (ale ovulku už cítím podle bolesti fest).
Na alergologii v pohodě, ono i teď to šílené počasí napomáhá tomu, že mi prášky nechybí, na gyndu jdu za týden, tak se uvidí, jestli kolega doktor doporučí laparku, nebo mi lapidárně řekne, že to není akutní... 🙂
Jsem po kontrole.. Vše je ok, takže ted budu s vama znovu čekat na // 🙂 Počkáme po 3 mestruacich - dle doporučení dr a pak znovu...zatím si tu s vama budu krátit čas...
Všem Vám přeju at vidite // co nejdříve a ať vše dotáhnete do konce ❤
Ahojky holky tak MS moc nechápu v pondělí velká kapka krve a pak už jen spineni malinko ubec nevim co to je 😡 mam jen intymku celi den a to kdyz mam MS tak se přebaluji každý 3h avted nemam jen spineni a uz jen malinko skorem nic.. No jsem zvedáva co z toho bude
@lavender19xx mam ho už 5 mecic a vše bylo ok vždy az teď tento cyklus uvidíme nu jen me to překvapilo 😉 divila bych se kdyby se nam to povedlo a mimisek by byl 😉
@lenik93 já potratila vysoko, musela jsem fakt porodit a říkala jsem si že prdím na doporučení (ani jeden z nás nemáme rádi "ochranu" a prášky na ty tři měsíce se mi nechtělo brát) a nechám to přírodě... Tělo přece musí vědět, kdy je na nové tehu připravené... A asi fakt jo... To moje zatím není :(
@lavender19xx na druhou stranu, mrzí mě že to nevyšlo ale asi je dobře, že jsem se přehoupla do čínského holciciho období. Kdyby to vyšlo a byla to holčička, tak bych aspoň nemusela řešit, jak už jsem tu psala... Že ten kluk už by nebyl Dominicek a tak...
@tornadolu za to já si to od odpoledne "užívám" na plno... Křeče v břiše, bolesti zad, každou chvilku na záchodě.... Naaadhera. 😂
Ahoj holky, chci se zeptat je tu někdo po IUI? Chci se zeptat zda je možné po iui mít druhou ovu? Dnes jsem 6ty den po mém 3tim iui. A občas mi píchá v pidbrisku jako před ovu.

Tak první měsíc hlídám ovulku dneska 12"DC a do ovulky podle kalendáře zbývá týden tak jsem zvědava jestli tomu tak je dneska mě Teda šíleně bolí podbrisek