Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Jinak bych se k vam rada pridala, snažíme se s manzelem od května 2015, takze ted to bude 2 roky. Mam za sebou 3 nepovedena IUI a jedno nativni IVF, kdy se embryjko prestalo v 7tt vyvijet a musela jsem na revizi.
Nejhorší je, že nam vlastne na nic zasadniho neprisli. Hormony, ovulace, imunologie, průchodnost vše v pořádku. Manzel mel horsi 1.spermiogram, ale co bere vitaminy tak uz ho ma v normě.
@juliia jej, tak držím pěsti, aby už bylo brzy dobře a povedlo se 😉, my se snažíme necelý rok. Ozvi se pak, až tě pustí- zajímá mě, jak dlouho tam asi budu, ale to bude zřejmě indivindi 🙂.
@kkac83 ptala jsem se abych věděla jak jsem na tom kvůli tulení. Říkala že to vypadá, že je to před ovulací, ale že nevidí ani žádné vajíčko na cestě ... Takže buď je hodně brzo před ovulkou nebo nevím.
@lavender19xx já doufám že to byla výjimka, těch 35 dní. To by mě jinak jeblo. Ale stejně to teď asi nebude žádná sláva. Pokud mám opravdu ovulku až kolem 16 dne cyklu, tak tu zrovna chlap nebude. :-/
Na gyndě mě vždy doktorka řekne, vše v pořádku 😀 aji sliznice ok. A třeba minulý měsíc vynechaná mrcha a před pěti dny se objevila 😀 taky nepobírám no.
Ja uz jsem doma, byla jsem tam 2 noci. Pustili me vcera odpoledne. Kdybych po te narkoze tolik nezvracela tak by me pustili uz po snidani. Stav se lepsi od hodiny k hodině.
Doktorka rikala at se ted hodně snažíme, ale nějak mě uniklo zeptat se od kdy můžeme začít. Dnes jsem 10.DC a mám skoro pozitivni ovulacni test....můžeme uz teď?
@juliia aha, takže den po zákroku, to zní nadějně 😉. To záleží na bolestech, jestli se to bude rychle hojit, tak proč byste na to nevlítli už tento cyklus 🙂, já mám bohužel termín zákroku akorát na ovulku, ale zase je to dobrý termín podle lunárního kalendáře, aspoň něco.
Myslite, že je to možné, abych mela pozitivní ovu test den dva po laparoskopii??
@lavender19xx jestli se nepletu, tak nedávno tady byla jedna holčina, které vyndali slepák a odstranili nějaké srůsty a zakrátko po operaci otěhotněla. Tak by to u tebe mohlo mít stejný průběh 😉
Ahoj ženy. Jdu si k vám trochu zatruchlit. V sobotu měl děda oslavu narozenin. Byla tam i sestřenka a Samozřejmě brácha s malým. Brácha si přisvojil ještě dvě dcery svoji přítelkyně z předchozích vztahu. Ty mi zle nedělaly, zato na malýho sem se ani podívat nemohla. Ach jo. Už si připadám psychicky labilní. Dokážu se bavit a smát a zničehonic brečím jak pako. Už abych měla pozitivní test. Dneska jsem zjistila, že mužíček nosí dominičkovu fotku v peněžence.
@lavender19xx tak ať seženeš nějaký pěkný, heboučký.. 😉 já tenkrát koupila v Tescu, akorát jsem se pořád nemohla rozhodnout mezi dvěma barvami, tak jsem tam strávila moře času.. A stejně jsem si na druhý den jela i pro ten druhý 😀
Jo, těm bych si taky mohla koupit nový. Mám starý snad sto let 😀
@kkac83 no já hlavně potřebuju nějaký, který nezabere moc místa, chci mít jen malou tašku.. 🙂
Dnes dva dny do ms, to je napětí... 😀
@lavender19txx Tak nějaký tenoučký asi..tak snad seženeš 😉 To ten můj by zabral celou velkou tašku 😀
@lavender19xx no.. a ja jsem dneska 15 DC. Včera lehký narůžovělý výtok. Když budu předpokládat, že se jednalo o ovulaci, tak snad se zadařilo .... Teď už jen čekat na konec cyklu
@krisatko
Ja ti rozumim...manželův bratr maji skoro dvouletou holcicku...vlastně kdyz oznamili těhotenství, az v 6.mesici, driv to tajili, tak my jsme si zrovna rikali, že bychom chteli zkusit miminko....no a ji budou 2 roky a my nic.😢
Kazdy cyklus si rikam, že ted to urcite vyšlo, snazim se byt pozitivni, ale jsme jenom lide a i na me to obcas padne...
Ja jsem župan skoro nepoužila, mela jsem teda heboucky zvlast v tasce.
Ale pred lpsk mi to odpoledne uteklo nad casopisem a druhy den rano me navlikli do andelicka a po zakroku jsem nesměla vstavat, protote mi bylo zle a dalsi den rano sprcha, prevleknout a sup domu.😉
Tak holky já ještě 3 dny do MS.. teda asi..gynprodyl jsem si už nevzala, jsem si řekla, že už do sebe nebudu cpát žádné hormony..takže vlastně ani nevím, kdy mrcha dorazí, tak počítám i s větším zpožděním a jsem v klidu 😀 příští týden jedeme na wellness pobyt, tak doufám, že nebudu mít své dny tam, i když při mém štěstí asi už tuším.. 😂
Ahoj holky tak v praci dobry jsem spokojená je te me švadlena 😉 a parada
@juliia myslím si, že je zbytečný, ale je uvedený na seznamu věcí.. (společně s toaleťákem, chichi 🙂) Tak myslíš, že ho nemusím narychlo shánět?
@kkac83 taky si vždycky říkám- když už má přijít, ať přijde v termínu, protože jak se opozdí o těch pár dní, většinou mi překazí nějakou oslavu atd... Tak držím palec. Já (ne)čekám zítra.
Ahoj snažilky. Vím, že jsem tu dlouho nebyla, ale nějak jsem si už přišla šílená, jak se věčně hlídám a tak, tak jsem si dala oddech.
Mohu se k vám zase přidat?
Čekám na ms v pátek, tak uvidíme-myslela jsem si, že to tentokrát vyšlo, ale od včera už tradičně špiním ☹
@lavender19xx přesně tak..a navíc, když je nějaké větší zpoždění, tak už mě napadá, že to třeba mohlo vyjít a pak jsem zklamaná.. Tak ti držím pěsti, ať dnes a ještě dlouho (nějakých 9 měsíců) mrcha nedorazí 😉

@lavender19xx
Tak ja mam vcera po laparce+chromopertubaci, mam v brisku nakonec jen 2 dirky, pry to slo dobře. Brisko trochu pálí a malinko špinim. Ale da se to zvladnout. Me spus bylo blbe po narkoze, asi 4x jsem vcera zvracela.☹