icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

juliia
4. kvě 2017

@lavender19xx

Myslim, že ne 🙂

A toaletak jsem taky dle seznamu vezla a byl tam 😀

zlatickon
4. kvě 2017

Po dlooouhe dobe vas moc zdravim vsechny.mela jsem nejake problemy tak jsem se odmlcela na chvili.Doktorka mi nasadila utrogestan beru ho uz tyden a hlidam ovulaci,dnes na me na testu vykouklo toto..a potrbuju radu zda je to pozitivni nebo jeste ne?dekuji moc

juliia
4. kvě 2017

@zlatickon
Ahoj, asi ti tady vetsina napise, že pozitivni neni nebit testovací carka musi byt stejně silna nebo silnější nez kontrolní. Ale jam mam u sebe ověřenou zkušenost ultrazvukem, že ovulace probehla a carku jsem mela na testu stejne silnou jen na okraji ne v cele sirce...proste nebyla celkove tolik tmava jako kontrolni a ovulaci jsem mela.😉
Ja ji teda na sobe poznam i pocitove a podle hlenu.

juliia
4. kvě 2017

@lavender19xx

Tak vyndani stehů dnes teda žuzo, pekne to palilo. 😝
Ale jinak uz ani nevim, že jsem pred 6 dny byla v nevolnostech upoutana na luzko.😅

Celkove, kdyz to shrnu, tak to bylo v pohodě a kazdy po narkoze nezvraci jako ja.😉
Tak drzim palce.

krisatko
4. kvě 2017

@tornadolu A co budeš šít?

@juliia pro mě je nejhorší, že je to taky kluk a narodil se asi tak týden po tom co náš dominiček. Hold bohužel, dokud nebudeme mít zdravé miminko, má synoveček smůlu a svoji dospělou tetu nepozná.

lavender19xx
4. kvě 2017

@kkac83 tak aspoň trochu se mi přání splnilo, ms přišla hned ráno, tak aspoň je to podle plánu, můžu se v klidu připravovat na laparku 🙂. Teď mě to nemrzí, protože ten slepák by se stejně musel řešit..

lavender19xx
4. kvě 2017

@juliia díky, to zní povzbudivě 😉, takže jste hned přešli na snažení, nebo sis teď dala jeden cyklus pauzu? 🙂

kkac83
4. kvě 2017

@lavender19xx A už máš termín operace ?

lavender19xx
4. kvě 2017

@kkac83 jj, jdu 15.5., před chvílí jsem konečně sehnala župan dle svých představ (nezabere tolik místa a zároveň se s ním dá pomazlit 😀), teď jen, aby ty dnešní odběry byly v poho a je to.

beata.n
4. kvě 2017

@kkac83 Ahoj, snažíme se už rok a půl. Tento měsíc jsem si i říkala, že snad...-vždycky tak týden před ms špiním a teď nic, ale dneska se mi to rozjelo, takže nic...😒

A jak dlouho se snažíte vy?

juliia
4. kvě 2017

@lavender19xx

No laparka byla 8.DC a zkusili jsme to 10. a 11.DC, takovou rychlovku...jeste ani nebyla chut, jen pozitivní ovu test, ale nevim zda ovu neprobehla uz v nemocnici...bylo to takovy divny...kazdopadne BT se ted drzi nahoře, tak uvidíme...
Jinak od dalsiho cyklu planujeme serii IUI.😉

lavender19xx
4. kvě 2017

@juliia páni, dva dny po zákroku? Klobouk dolů 🙂, bylo by pěkné, kdyby to právě vyšlo 😉

zlatickon
5. kvě 2017

@juliia Dekuji moc,no dnes byl test na ovulaci negativni.A jak to s temi testy vlastne je?kdyz je pozitivni tak do 24hodin je ovulace?

krisatko
5. kvě 2017

Ahoj ženy. . pomoc ☹ byla jsem se už ptát i doktorky, prý to může být mrcha dřív ale přece jen se zeptám i vás....

1.cyklus 28 dní 13-16 DC bílý výtok.
2.cyklus 35 dní 21-23 DC narůžovělý výtok
Tento cyklus zatím nevím každopádně jsem teď 17DC a už od 13DC už opět spinim. Sem z toho na prášky.... Stalo se Vám to někomu? Žádné prášky ani čaje neberu. Mrchu čekám podle původního termínu zítra, podle posunutého od prodlouženého cyklu až za 9 dní. AACH JO

kkac83
5. kvě 2017

@krisatko to se nedivím, že jsi z toho na prášky.. já měla něco podobného, taky špinění, když jsem pila kontryhel, tak jsem hned přestala.. ale u tebe..třeba rozhozené hormony ? Hele a nemohla by to být ovulace ?

kkac83
5. kvě 2017

@lavender19xx 👍 k županu..tak přeci jen ho bereš s sebou 😀 Tak držím pěsti, ať odběry a následný zákrok dopadnou jak jen nejlépe 😉

kkac83
5. kvě 2017

@beata.n Takže zase pěkně od začátku.. 😒 Ale na druhou stranu buď ráda, že ti MS chodí a pravidelně a ono to jednou vyjde 😉 My se snažíme od října, jednou se nám to už povedlo, ale bylo z toho ZT a v lednu revize. Tak zkoušíme dál 🙂

juliia
5. kvě 2017

@zlatickon

Takhle rano si ho nedelej, mel by se delat az mezi 10.-20. hodinou 🙂
Tak jeste počkej, treba ovulace teprve proběhne. Bazální teplotu jsis nezkousela měřit? Ta by ti v tom mohla pomoci, kdyz si u testu nejses jista.
Po pozitivnim testu by mela ovulace probehnout do 36hodin myslim, nejcasteji za 24 hodin dle me zkusenosti.

juliia
5. kvě 2017

@krisatko
Hormonalni profil ti tvoje dr nedelala? Mohl by napovedet co se ti deje v těle. Tohle ridi hormony.

lavender19xx
5. kvě 2017

@krisatko může být jeden vaječník pomalejší a ovu přišla v tom cyklu později.. Teď bys mohla mít podle toho, co píšeš, ten kratší cyklus 😉.
@kkac83 díky, snad bude vše o.k. Župan se mi líbil a řekla jsem si, že když už mě čeká taková věc, že se odměním 🙂.

krisatko
5. kvě 2017

@juliia nene nedělala... Ale můžu prej přijít kdybych náhodou chtěla na vyšetření

@lavender19xx takže by to byla ovulka? Pred těhotenstvím jsem nikdy ovulaci se špiněním neměla... Že by ta sliznice byla nějaká povolená a proto to spinila?

lavender19xx
5. kvě 2017

@krisatko může být, já mám od zhruba 10DC vždycky nějaký hlen, výtok... jen to mění konzistenci, až to skončí ms 🙂.
Někdo má i krvavou ovu, to je individuální 😉.

kacenka0705
5. kvě 2017

Ahoj holky co myslite? Vidite ducha?

hanny1994
5. kvě 2017

@kacenka0705 já ho tam vidím 🙂

jullli
5. kvě 2017

@kacenka0705 ja nevidim

hanny1994
5. kvě 2017

A holky vidíte tady? 11DPO

kacenka0705
5. kvě 2017

Pridavam lepsi foto vidite nebo ne? Ja jsem 15dpo

juliia
5. kvě 2017

@kacenka0705
Ja vidim hodne svetlounkou druhou carku 😉

hanny1994
5. kvě 2017

@kacenka0705 vidím krásné 🙂

kacenka0705
5. kvě 2017

@juliia myslis ze by to mohlo byt tehu? Jsem 15 dpo a ms problehla ted normalne... ale je mi blbe. Paly me zaha. A mam pocit ze jsem tehotna. Citim se tak nejak jinak.

Strana