Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
A zkzs si rano zmerit BT a budes moudrejsi jestli si tesne po MS nebo tehotna.😉
@juliia kolik bych mela mit bazalku? Ocenim kazdou radu. Jeste jsem nemerila nikdy
@kacenka0705
Ja merim v pochve a bezprostredne po MS se pohybuje do 36.85°C. Pred ovulaci muze jeste klesat a po ovulaci stoupne minimálně o 0,5°C. V těhotenství se zpravidla drzi nad 37°C.
Kdyz jsem byla tehu mela jsem na zacatku teplotu kolem 37.1, 37.2°C a neklesalo to.
Tak já mám 3 dny do MS a Pícha me v pravým podbřišku , jak při ovulaci. Tohle neznám..
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla 😀 minulý týden jsem zas měla šílený - nic nestíhám, navíc chlap byl zase pryč takže bylo všechno na mně a malý má zas rýmu a kašel, takže čekám jestli po víkendu na paragraf nebo co bude ....
Gratuluji těhulkám a držím palečky pro zdárný vývoj , taky zdravím holčiny se kterými jsem se tu já ještě nepotkala 🙂
Co u mně nového ? Ve čtvrtek jsem byla na gyndě - vycházela mi prevence ale bavili jsme se i o případných problémech s pokusem otěhotnět. Říkala jsem doktorce že se snažíme tak nějak od konce léta a že mám strašně rozházené cykly. Cysty vyloučila ( trpěla jsem na ně v minulosti) a domluvily jsme se že jak dostanu MS tak 3DC dojdu na odběr krve na hormonální profil a podle toho se pak domluvíme co dál. Zatím mi napsala kyselinu listovou a doporučila Inofolic ( mátě někdo zkušenost ?) Taky jsem ji ukazovala poslední graf BT a říkala že to vypadá že ovulace proběhla ale že hned dojde k rozpadu vajíčka ( ještě než může dojít k uhnízdění, případně vůbec k oplodnění). Takže uvidíme jak po té kys.listové a co ukáže ten hormonální profil. No mám z toho smíšené pocity.
@ange_de_la_morte
Ahoj, muzu se te zeptat jak vypadal ten tvuk graf z ktereho udelala doktorka závěr o predcasnem rozpadu vajicka?
My se totiz snazime bez mesice dva roky a az na kolisavy spermiogram nam na nic vubec neprisli.😕
Inofolic jsem pila, ted mam nosifol forte...zatim nemohu napsat pozitivní zkušenost. Ale cyklus i ovulaci mam pravidelně.
@kacenka0705 měřím bt (v ústech) teď pár týdnů, tak tu dám obrázek- jde vidět, jak jde teplota od ovu nahoru a pak před ms klesá. Dělala jsem si naději, jak tam byl jednodenní pokles o stupeň, že to je uhnizďování, ale očividně se neuhnízdilo.
@ange_de_la_morte to by mě taky zajímalo, jak to pozná podle grafu, že vajíčko nebylo dobré? Já listovku užívám už dobrého půl roku, takže tímhle to být nemůže..
Hej ženy tak to vypadá spíš na nejsou dřívější a velice velice slabou mrchu ☹ ach jo
@juliia @lavender19xx :
Holky taky je ten graf ... 8DC jsme byly s holakam posedět a přišla jsem domů pozdě večer a 32DC je nárůst teploty protože jsem v noci co půl hodiny vstávala k nemocnému synovi .... ale říkala že z jednoho grafu je to blbě soudit, že potřebuje mít alespoň 3 grafy, já jsem říkala že mám pocit že mám anovulační cyklus a ona říkala že nemusel být anovulační, že k ovulaci mohlo dojít 26DC ale že vajíčko se rozpadlo , pokud by byla ovulace vpořádku měla by se teplota držet alespoˇm 8-10 dní nahoře
@lavender19xx : no ona říkala že ten Infolic ( případně alespoň listovka) mají pomoct zkrátit ty moje dlouhé cykly ... podotýkým že MS v grafu který je na obrázku přišla 45DC a měsíc předtím jsem měla cyklus 57 dní
@ange_de_la_morte
Myslim, že prave twn hormonální profil by ti zodpověděl otazku zda jsou ci nejsou tvoje cykly anovulacni.
Ale dle grafu bych rekla, že ovulace probehla 26.DC
@juliia : taky si právě myslím že pokud vůbec tak 26DC, tak to říkal i dr, jenže po ovulaci b\ se měla teplota držet nejméně 8-10 dní jinak není reálně být těhotná .. no uvidím co se ukáže z toho profilu, jen jsem zvědavá kdy dorazí MS , je to nekonečně s těmi mými cykly
Ahoj holky, dotaz! Již osmý den stále špinim, někdy jen na papíře, jindy i na intimku, ale prostě žádná hrůza. Třeba jen dvakrát za den... Co s tim? Dá se to nějak zahnat? Mudra se k tomu moc neměla, prej jestli mermomoci chci, tak mám přijít na vyšetření, ale tož nevíím no. Nebo jestli si udělat test... ? Kdyby to byla mrcha tak už přece dávno skončila ne? I kdyby byla formou špinění....
@krisatko : a MS jsi měla mít kdy ?
@ange_de_la_morte teprve bych měla mít až tuto neděli. A spinim / nespinim už od 4.5.
@krisatko : tak to bude na test asi brzo ... já takhle špinila /nešpinila celý podzim ale proč nevím
Ahojky ženy tak dneska jsem 23dc a 11dpo tak uvidíme jesli dorazí MS.cca za 4dny by měla dorazit nemusela by😉
@ange_de_la_morte jo takhle, dík za ukázku 🙂, taky si myslím, že to bylo toho 26DC.. u mě to bylo tak, že teploty ukázkové, jen jsme měli tulení moc brzy před ovulkou, tak to nevyšlo. Čert to vem, v pondělí jdu na tu laparku, tak si dám chvilku oraz a aspoň pak budu vědět víc (čehož se teda trochu bojím).
@krisatko to je divné, ale asi prostě se to tělo ještě srovnává, s tímhle jsem teda nikdy nebojovala..
@lavender19xx : hodně holek píše že po laparo otěhotněly jednodušeji, věřím že to bude i tvůj případ
Tak odbytim půlnoci začíná druhy den zpoždění :/ na testu nepatrný dusík nic víc,prsa bolí ,curat chodim co 10 minut😀 a v podbřišku už me třetí den jakoby dloube,zítra to rozseknu clearbluem a budu doufat 🙂

@kacenka0705
Mozne to je.😉
Ja bych zkusila test zitra z ranni moče, to uz by ti melo 16DPO ukázat vice.
Jinak moje kamarádka zjistila, že je těhotná az na zacatku 4.mesice...do te doby normálně menstruovala...