icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janajens
9. kvě 2017

@hanny1994 budu drzet palecky

krisatko
10. kvě 2017

A já se koukala že ne od 4. Ale už od 1. Spinim ☹ 10 dnů... Kurňa to je divný :-/

krisatko
10. kvě 2017

A do termínu má zbývají 4 dny

zlatickon
11. kvě 2017

zdravím,tak já dnes 5 dpo ,snazení bylo hooodne intenzivní 🙂 a dnes mam krece jako ze v pipce,ze spoda (pardon ) a poboliva me nad stitkou kostí,...tak jsem zvedava 🙂 pac tohle teda vubec neznam ale taky jsem vysadila utros tak jestli to neni taky k tomu ☹ no uvidíme

juliia
11. kvě 2017

@krisatko
A porad stejnou intenzitou?

zlatickon
11. kvě 2017

@hanny1994 zdravím tak jak dopadlo testovaní ?

lory303
11. kvě 2017

@zlatickon ahojky, muzu se zeptat jak ses citila po utrogestanu? ja ho beru 10 den, jsem po iui a jsem silene unavena, a boli me podbrisek.

juliia
11. kvě 2017

@lory303

Mam za sebou 3 IUI z lonskeho roku a po utrosi jsem usinala ve stoje. 😅
Takze to je normálka.🙂
Preju, aby ti to vyslo.🙂

Ja cekam netrpělivě na prichod MS po laparce a tesim se na IUI, že to ted vyjde.🙏

lory303
11. kvě 2017

@juliia muzu se zeptat neco k te laparoskopii? ty jsi byla na laparo a jeste ten mesic pujdes na iui nebo se musi mesic po laparo cekat do dalsiho cyklu.. taky premyslim nad laparo.

zlatickon
11. kvě 2017

@lory303 byla jsem po nem taky unavena ale asi jen tri dny,pak uz dobry a dnes jsem stejne unavena jako kdyz jsem ho zacala brat ale dnes uz jsem si prasek rano nevzala.

hanny1994
11. kvě 2017

@zlatickon bohužel asi nic,ale MS už MS 4 dny zpoždění příznaky pořád stejný :/ zítra by me vlastně končila ms

zlatickon
11. kvě 2017

@hanny1994 ja myslela ze prubnete ten clear blu digi ten je uplne top ,temhle testum uz taky neverim.trikrat my vysel pozitivni a nic ☹ tak uz je ani nekupuji jsou to zbytecne vyhozene penize a radeji investuji do toho digi.to same mohou delat i vam ale obracene,ze vam ukazuji negativni a pri tom treba tehotna jste...

hanny1994
11. kvě 2017

@zlatickon clearblue - ale u prví dcery mi clearblue ještě 3 dny zpoždění ukazoval - a po týdnů už bylo 1-2

krisatko
11. kvě 2017

@juliia nene. Někdy jen ráno, jindy večer, nebo přes de. Jednou narůžovělý, pak zas nahnědlý.... Grrr.

juliia
11. kvě 2017

@lory303
Mela jsem laparoskopii 27.4. a na IUI se chystam od dalšího cyklu. Takze cekam az dorazi MS. Hned v tom cyklu bych to asi nedalo. Ovulaci mivam brzy a 3 dny mi trvalo nez jsem byla fit, mne bylo spatne po narkoze.

Jinak dr.rikala ted dame 4-5 x IUI a uvidíme

krisatko
11. kvě 2017

A teď baby radte. Ovulační. Před tím špiněním byl slabsi

lavender19xx
11. kvě 2017

@krisatko trošku se ztrácím.. proč si děláš ovulační test pár dní před ms? 😉

krisatko
11. kvě 2017

@lavender19xx jestli naaaahodou nemám zas prodloužený cyklus, tím pádem by byla teď někdy...

tornadolu
12. kvě 2017

Krásné dobre ranko,tak už mame patek paráda 😉 japak se máme?co máte v plánu na víkend?

lavender19xx
12. kvě 2017

@krisatko a máš chlapa doma? 😉
@tornadolu v plánu mám... nějak se zabavit poslední tři dny před nemocnicí 😀.

zlatickon
12. kvě 2017

holky muzu vas poprosit o radu? vcera mi zacal bílí vytok a poboliva me podbrisek se slabsima krecema do spodku a trochu i kriz.vytok nepachne ,nepali a ni nesvedi.behem ovulace jsme se snazili a ovulka byla 4.5.tak ze jsem 8den po o.

ivankaaa888
12. kvě 2017

@zlatickon me zacal vytok az tyden po vynechani.

zlatickon
12. kvě 2017

@ivankaaa888 mě ten vytok docela prekvapil,nijak vytoky nemam jen po menzesu ale jeste jsem premyslela jestli to nema na svedomí vysazení utrogestanu,

vanea
12. kvě 2017

@zlatickon taky mi začal výtok až delší dobu po vynechání MS..od ovulky to byl takový ten bílý hustý, ale to není nic divného, některé měsíce byl, jiné nebyl...ale s těhu to nic společného nemělo, ten v těhu byl (a je :D) stylem, že jsem si nejdřív myslela že jsem to dostala, nebo že jsem si snad učůrla, měla jsem totiž úplně mokré kalhotky, když jsem letěla na záchod🙂 ale ono je to asi stejně individuální...

zlatickon
12. kvě 2017

@vanea no tak tenhle pocit jsem mela dneska rano kdyz jsem se probudila,citila jsem mokro docel dost tak jsem mazala rychle na zachod a jen vytok...nooo uvidime,citim se nejak v klidu ani nejsem horliva honem honem zjistit jestli to klaplo nebo ne...jindy jsem uz mela doma testy a testovala jak o zivot a ted jsem uuuplne v poho 🙂

juliia
12. kvě 2017

@krisatko
Kolikaty DC jsi? Mam totiz neco podobného, prvni dva dny po laparce skoro pozitivni test a pak snehobilo nebo jen duch druha carka a dnes jsem 23.DC, uz dva dny mam pocity jako na MS, poboliva me v podbrisku a dnesni ovulacni test se zacina od vcera vic zabarvovat...??

beata.n
12. kvě 2017

Ahoj holky 🙂

tak já hlásím, že tento měsíc jsme úplně bez snažení 😔

Partner mi zkolaboval, takže má nařízený klid a hlavně i bez sexu- aby mu konečně klesl i tlak....chjoo. Ale hlavně ať je v pořádku-takový strach jsem dlouho nezažila. Zrovna doděláváme i nový byt, tak snad mi to nebude tolik líto a myšlenky zaženu tam- do konce měsíce se musíme přestěhovat.

Všem, co teď čekají na čárečky moc držím palce, ať to vyjde! 🙂

janajens
12. kvě 2017

Minuly mesic tuhle dobu carka nebyla vubec viditelna ovulace ma byt Az 21.5 ale bolesti podbrisku jsem zkusila ovulacni test

janajens
12. kvě 2017

@juliia ja take dneska 8dc 😔

juliia
12. kvě 2017

@janajens
To vypada, že se ti ovu blizi, coz je v pohodě na 8.DC ne?😉
Ja právě 8.DC mela skoro pozitivni a pak bilo až do vcera a dnes zase o neco silnější, ale jsem uz 23.DC, tak to nějak nechápu
Moje testy od laparoskopie a poslední dnes 23.DC a 2 dny pocity jako na mrchu...co to je?😲

Strana