icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

juliia
12. kvě 2017

@beata.n
Tak to je nemile😢 Drzte se! Nekdy mam takhle o manzela taky obavu, uz jsem ho jednou i krisila, nizkitlajy a do mdlob jde raz dva.😔

janajens
12. kvě 2017

@juliia no pry I ovu UKaze driv mimi nevim jako kazdopadne mam mit ovulaci Az 21teho

lavender19xx
12. kvě 2017

@beata.n ou, tak hlavně aby se mu ten tlak spravil a po pauze to pak třeba půjde líp, to musel být šok..
@juliia no a tak nemůže být pozitivní z jiného důvodu? 🙂 Už se to tu holkám stalo 🍀.

ange_de_la_morte
12. kvě 2017

@beata.n : jee to je nepříjemné, hlavně ale aby byl muž vpořádku, no stěhování na klidu a odpočinku asi taky moc nepřidá , ale ty budeš řešit něco jiného a až se zase začnete snažit tak třeba po pauze to půjde lépe 🙂

tornadolu
12. kvě 2017

Ahojky holky začínám pomalu spinit takže třeba se poštěstí jindy 😉 všem co se to povedlo a povede gratuluji a přeji hodne

tornadolu
12. kvě 2017

Stesti

kkac83
12. kvě 2017

Ahoj holky, já jsem na prášky.. dnes jsme se vrátili z wellness pobytu, ale ještě předtím než jsme tam jeli jsem musela k dr., protože mě tam dole něco bolelo, opuchlo to a pak se tam udělala boulička.. tak mám zánět bartholinovy žlázy.. takže žádné koupání, žádný sex..prostě dovolená snů :( Já taky asi musím mít všechno.. Dnes jsem byla v nemocnici a v úterý bych měla jít na zákrok, ale teď jsem začala trochu špinit, takže mi asi přijde zpožděná mrcha, takže pobyt v nemocnici budu muset nejspíš posunout :( Ach jo, když se daří...

zlatickon
13. kvě 2017

Zdravim,tak ja asi cekam dvojcata nebo co,dnes na tehu testu mi vylezli dva duchove tak ze na testu tri carky ???

lavender19xx
13. kvě 2017

@kkac83 to mě mrzí :-/, škoda, že ti to nemohli udělat rovnou včera..
@zlatickon no aspoň někdo tady s dobrou zprávou 🙂, i když bych to spíš tipla na vadný test- co to bylo za značku? Jeden duch by ti nestačil?? 😉 😀

zlatickon
13. kvě 2017

@lavender19xx 🙂 mama test no ☹ ale ta jedna je tlusta jako kontrolni a ta druha mi prijde jako riska 😒 no tak uvidím zitra jestli ta jedna bude sílit nebo ne.

kkac83
13. kvě 2017

@lavender19xx By se mi hodil nějaký pěkný a hlavně tenký župan

kkac83
13. kvě 2017

😀

lavender19xx
13. kvě 2017

@kkac83 😀 půjčila bych ti svůj, ale nevím, dokedy tam budu já 😉

lavender19xx
13. kvě 2017

@zlatickon ono by to zesílení mohlo být vidět až obden, myslím, zpoždění na ms už máš jaké?
Mimochodem, vždycky mi přijde úsměvné, když odpovídám někomu, kdo už děti má. Já se snažím teprve o první (pan primář v nemocnici mi dal jasně najevo, že když jsem si vzpomněla ve dvaatřiceti, že co jako čekám...), z teorie početí už bych myslím měla výbornou, ale v praxi jsem ještě na svých testech neviděla ani minimalistického ducha a to jsem optimistka! 😀 (proto testuju poskrovnu a opravdu až po zpoždění)

juliia
13. kvě 2017

@lavender19xx
Mas uz termin na tu LPSK?

@kkac83
Ta mrcha se taky vzdycky objevi, kdyz ji clovek nejméně potřebuje. 🙄
Jinak tedy brzké doleceni, to muselo byt nepříjemné a k naštvaní, kdyz jedes na wellness.☹

@zlatickon
Ukaž test, to jsem jeste nikdy nevidela.🙂

juliia
13. kvě 2017

U me zase zmena, rano se po utření objevila na papirku růžová barva, takze mrcha prisla o něco dřív mi blesklo hlavou, porad me poboliva v podbrisku a zacaly me trochu palit prsa. Jenže od te chvile zase nic, ani kapicka krve, ani špinění?😲
Dnes 25.DC...? Tak co bude nevim. A to jsme se ráno tulili at se to uz rozjede, kdyz me uz treti den boli v podbrisku a v kříži...

tornadolu
13. kvě 2017

Ahojky holky mam prosbičku jesli se s tím někdo setkal včera jsem šla na WC a kapka krve tak říkám paráda no MS přijela jsem domu a nic v noci nic s přítelem jsme se milovali rano a nic krev nikde.podle prášku co beru a Gynprodyl jsem vysadila před 3dny a MS by měla dorazit ale nic jen kapka a ani bříško mě neboli nic jen malinko prsa stalo se to někomu ?

juliia
13. kvě 2017

@tornadolu
Mně, dnes rano 😀
Akorát me brisko poboliva.😲

tornadolu
13. kvě 2017

@juliia právě jsem to u tebe četla taky se snažíte?je to divný moc tomu nerozumím tej kapce...

tornadolu
13. kvě 2017

Kolikátý jsi den cyklu ja jsem 27dc, a dpo 15.

jullli
13. kvě 2017

@tornadolu Jestli jsi 15dpo tak i po vypiti 2litru by na testu neco bylo

juliia
13. kvě 2017

@tornadolu
Tak jsem 24.DC, 13.DPO, sla jsem se podivat presne na kalendář. Ale ja nevim presne kdy ovulace proběhla a jestli vůbec prave kvuli te laparce, test jsem zacala dělat az den po propuštění a byl skoro pozitivni, pak uz jen svetlal a od 22.DC zase trochu tmavne...

tornadolu
13. kvě 2017

@jullli
@juliia uvidím do rána jesli nedojde Max ještě 2dny pak test ale mám pocit že dorazí no uvidíme 😉 kdyby nedorazila byla bych rada

juliia
13. kvě 2017

@tornadolu
Jj snažíme, uz dva roky a jedno zamlkle tehu v 8.tt v září po nativnim IVF.

juliia
13. kvě 2017

@tornadolu
A ty jsi uz testovala?

tornadolu
13. kvě 2017

@juliia nn netestovala ještě ale myslím si ze to dostanu do 2dnu uvidíme mam takoví malinko bolesti jako na MS az teď večer tak uvidíme 😉

tornadolu
13. kvě 2017

@juliia a ty jsi testovala?

lavender19xx
13. kvě 2017

@juliia mám, do nemocnice jdu zítra odpoledne, na zákrok v pondělí.

juliia
13. kvě 2017

@tornadolu
Zatim ne, ja vůbec ani netuším zda byla diky té laparce ovulace, nejspíš probehla právě v nemocnici. Pickam do 28.DC zda MS dorazí. Ale tohle co se mi děje se mi teda jeste nikdy nestalo.
Tak ti budu drzet palecky, aby MS nedorazila.🙂

juliia
13. kvě 2017

@lavender19xx
Tak at ti to dobře dopadne a v utery muzes domu. 👍

Strana