Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@beata.n : jee to je nepříjemné, hlavně ale aby byl muž vpořádku, no stěhování na klidu a odpočinku asi taky moc nepřidá , ale ty budeš řešit něco jiného a až se zase začnete snažit tak třeba po pauze to půjde lépe 🙂
Ahojky holky začínám pomalu spinit takže třeba se poštěstí jindy 😉 všem co se to povedlo a povede gratuluji a přeji hodne
Stesti
Ahoj holky, já jsem na prášky.. dnes jsme se vrátili z wellness pobytu, ale ještě předtím než jsme tam jeli jsem musela k dr., protože mě tam dole něco bolelo, opuchlo to a pak se tam udělala boulička.. tak mám zánět bartholinovy žlázy.. takže žádné koupání, žádný sex..prostě dovolená snů :( Já taky asi musím mít všechno.. Dnes jsem byla v nemocnici a v úterý bych měla jít na zákrok, ale teď jsem začala trochu špinit, takže mi asi přijde zpožděná mrcha, takže pobyt v nemocnici budu muset nejspíš posunout :( Ach jo, když se daří...
Zdravim,tak ja asi cekam dvojcata nebo co,dnes na tehu testu mi vylezli dva duchove tak ze na testu tri carky ???
@lavender19xx 🙂 mama test no ☹ ale ta jedna je tlusta jako kontrolni a ta druha mi prijde jako riska 😒 no tak uvidím zitra jestli ta jedna bude sílit nebo ne.
@lavender19xx By se mi hodil nějaký pěkný a hlavně tenký župan
😀
@kkac83 😀 půjčila bych ti svůj, ale nevím, dokedy tam budu já 😉
@zlatickon ono by to zesílení mohlo být vidět až obden, myslím, zpoždění na ms už máš jaké?
Mimochodem, vždycky mi přijde úsměvné, když odpovídám někomu, kdo už děti má. Já se snažím teprve o první (pan primář v nemocnici mi dal jasně najevo, že když jsem si vzpomněla ve dvaatřiceti, že co jako čekám...), z teorie početí už bych myslím měla výbornou, ale v praxi jsem ještě na svých testech neviděla ani minimalistického ducha a to jsem optimistka! 😀 (proto testuju poskrovnu a opravdu až po zpoždění)
@lavender19xx
Mas uz termin na tu LPSK?
@kkac83
Ta mrcha se taky vzdycky objevi, kdyz ji clovek nejméně potřebuje. 🙄
Jinak tedy brzké doleceni, to muselo byt nepříjemné a k naštvaní, kdyz jedes na wellness.☹
@zlatickon
Ukaž test, to jsem jeste nikdy nevidela.🙂
U me zase zmena, rano se po utření objevila na papirku růžová barva, takze mrcha prisla o něco dřív mi blesklo hlavou, porad me poboliva v podbrisku a zacaly me trochu palit prsa. Jenže od te chvile zase nic, ani kapicka krve, ani špinění?😲
Dnes 25.DC...? Tak co bude nevim. A to jsme se ráno tulili at se to uz rozjede, kdyz me uz treti den boli v podbrisku a v kříži...
Ahojky holky mam prosbičku jesli se s tím někdo setkal včera jsem šla na WC a kapka krve tak říkám paráda no MS přijela jsem domu a nic v noci nic s přítelem jsme se milovali rano a nic krev nikde.podle prášku co beru a Gynprodyl jsem vysadila před 3dny a MS by měla dorazit ale nic jen kapka a ani bříško mě neboli nic jen malinko prsa stalo se to někomu ?
Kolikátý jsi den cyklu ja jsem 27dc, a dpo 15.
@juliia mám, do nemocnice jdu zítra odpoledne, na zákrok v pondělí.
@lavender19xx
Tak at ti to dobře dopadne a v utery muzes domu. 👍

@beata.n
Tak to je nemile😢 Drzte se! Nekdy mam takhle o manzela taky obavu, uz jsem ho jednou i krisila, nizkitlajy a do mdlob jde raz dva.😔