icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

janina29k
22. kvě 2017

@helenas92 me se hnízdění projevilo spinenim. Držím pěsti aby to konecne vyšlo

krisatko
22. kvě 2017

@lavender19xx no, bozatko... Kůň mi ho malém zabil už včera. Naháněl ho po zahradě a málem ho zadupal. Něco mu asi proveď, tekla mu krev z rypáčku, ale večer už byl dobrej, akorát nám nežere...

lavender19xx
22. kvě 2017

@krisatko ale ale, koník si chtěl potvrdit status vládce? :o Tak ať se brzy spřátelí, já bych možná taky nežrala, kdybych měla strach z velikánského zviera 🙂.
@janina29k tak ženy ve znamení štíra, to je pěkné.. dej mi vědět, až bude na řadě kozoroh 😉.

krisatko
22. kvě 2017

@lavender19xx no asi to tak vypadá, že si bránil teritorium.... Tak sem zvědavá...

janina29k
22. kvě 2017

@lavender19xx to sem náhodou uviděla na hlavní stránce, já bych brala vodnáře

krisatko
22. kvě 2017

Hej ženy... Včera večer sem měla tik v oku, ten pak přešel, dala sem si hořčík. A dneska od rána mi tiká a škube v pravým podbřišku. Úplně mi to připomíná, jak když měl Dominiček škytavku :D 🙂 vivat MAGNOSOLV

tornadolu
22. kvě 2017

Tak ženy ten gel uz mam doma tak uvidíme jesli pomůže jen snad nevadí te si ho aplikuju a cca az za pul hodky i dýl nato jdeme😉

krisatko
22. kvě 2017

Mám dotaz, nevíte, zda ovulační test slábne po termínu ovulace, ačkoliv došlo k početí? Víte někdo?

carodejkasnu
22. kvě 2017

😀 tentokrat ten kortyhel použiji kvůli vytržené osmičce. To si jdete takhle na preventivku a rovnou trhàní osmičky.......upřimně tohle si nedovedu představit v těhotenství. Ono to tak nebolí, ale ......

sticker
krisatko
23. kvě 2017

@carodejkasnu to nezávidím. Já se tomu vyhla. Doktorka mi na ně udělala jakési korunky aby se neskazily a nechala je tam. Už pátym rokem to drží 🙂

juliia
23. kvě 2017

@lavender19xx
Ahoj, tak stehy jsou uz taky venku? 👏....slo to hladce?
Ja myslela, že vykřiknu, když mi na to sestra nalila dezinfekci a ono tam asi bylo nekde ještě živé maso...kroutily se mi palce na nohou 😨

Tak jak ted budete dal postupovat?

U me vcera proběhlo IUI, dnes teplota stoupla a vecer byl ukázkový hlen. Takze načasování výborné...ted jen čekat 🙏

helenas92
23. kvě 2017

@juliia tak dej pak vědět! Moc moc držím pěstičky!

kkac83
23. kvě 2017

@krisatko Ahojky, možné to je, že neslábne, ale spíš sílí.. Někde jsem četla, že i ovulační test může ukázat těhotenství, tak jsem to zkusila a asi fakt jo 🙂 Nikdy předtím jsem pozitivní ovulační test na vlastní oči neviděla.

juliia
23. kvě 2017

@helenas92
Moc dekuju 😘
Určitě dam info, jak to vypadá. 😉

lavender19xx
23. kvě 2017

@krisatko tak ovu test by měl slábnout, ale pak by se zase měly objevit dvě čárky na těhu testu. Některé holčiny měly pozitivní ovu test v těhotenství, ale to když ho zkoušely při meškání, aby detekovaly, jestli neprobíhá ještě opožděná ovulka (která neprobíhala, protože už zapadly 🙂).
@juliia hladce ani ne, stehy byly utažené tak, že se s tím doktor docela trápil. Mě neštípala dezinfekce, ale jak mi ty stehy vytáhl, tak mi ještě vytekl nějaký hnis s krví, zašpinila jsem si tričko.. a ještě to pak trochu teklo, no snad se mi to bude dobře hojit, mažu si to po mytí měsíčkovou mastí.
Tobě držím palečky, ať se zadaří 😉.

ange_de_la_morte
23. kvě 2017

@krisatko : krásnej čuník 🙂 když jsme u těch koní ... včera jsem si zapomněla zapnout ohradník, no co myslíš , nezkoušela to ta moje potvora hned ? Když jsem přišla z práce, už se volně pásla na louce 😀

krisatko
23. kvě 2017

@lavender19xx no a co myslíš? Ovulku sem asi nevychytala, dělala jsem si testy včera a předevčírem. Nicméně mě včera po budování ohrádky pro ochranu cunika před ostatní zvěří solidně bolelo podbřišek, dneska pro změnu brni plus mi běhá mráz z levé strany beder dopředu do levého podbřišku..... Tak teď nevím, kdy mám počítat že měla být MS. Protože původně (kdybych deset dní v kuse nespinila) měla být 14.5. Když bych to desetidenní špinění považovala za MS tak by další měla být 27.5.

krisatko
23. kvě 2017

@ange_de_la_morte to já pro jistotu stahovala z pastvy dřív, než mi z ní kůň začal odcházet. I tak máme strašně moc trávy na spásání. Mám je prakticky, celoročně na zelenym. Nestíhají 😀

kacenka0705
23. kvě 2017

Ahoj dneska jsem cca 9dpo. A mela jsem vcera a dnes jen takove male spineni spise jen takove svetloulince hnede az pruhledne a vcera rano bolest jako na ms ale ta nikde. Ms mam dostat az cca za 4-5 dni vidite neco?

kacenka0705
23. kvě 2017

Ahoj dneska jsem cca 9dpo. A mela jsem vcera a dnes jen takove male spineni spise jen takove svetloulince hnede az pruhledne a vcera rano bolest jako na ms ale ta nikde. Ms mam dostat az cca za 4-5 dni vidite neco?

lavender19xx
23. kvě 2017

@krisatko no máš to napínavé 😉, nezbývá než počkat.
A co čuník, už aspoň začal žrát?
@kacenka0705 přiznám se, že tam nevidím nic, je to ještě dost brzy, počkej pár dní 😉

krisatko
23. kvě 2017

@lavender19xx no to teda ☹

Jojo vepř už žere i pije. Tak teď už jen aby se uzdravil. Původně byl určen na gril, ale obávám se že po tom co si prožil a jak kolem něj skaceme, tak už s námi asi zůstane 😀

gnozka
23. kvě 2017

@krisatko me ovu test slabnul a v den kdy mela přijít ms jsem si jen tak udelala ovu test ,doma jsem těhotenské nemela . A byly tam dve čárky . Jsem si rikala o co jako jde ? No a rano byl pozitivni i tehu test . Malé uz Je rok a pul 🙂

ange_de_la_morte
23. kvě 2017

@krisatko : já mám půl ročně venku 😀 na zimu dole ve stáji ať nemusím chodit až na výběh od jara do podzimu na volném 24/7 s přístřeškem, moje kobča je už taková seniorka, začátkem května měla 19 roků ale anglickou krev po matce nezapře ani v tomhle věku ... no naštěstí se nevydala daleko - přesunula se k sousedovi a pásla se vedle obory s daňky 😀

ange_de_la_morte
23. kvě 2017

Holky dneska jsme zase pěkně v práci skecly s kolegyňkou no a nějak jsme došli k dětem, ona mi pak řekla že už se taky půl roku snaží, to vám bylo tak super si pokecat takhle s někym kdo je v podobné situaci naživo 🙂 No doufám že se nám to podaří třeba přibližně v jedno dobu, bylo by super kočárkovat společně 🙂

anyt9178
23. kvě 2017

@kacenka0705 vidim pekneho dusika 😉

krisatko
24. kvě 2017

@anyt9178 a kde? To jsem asi slepá... 😀

pokecka30
24. kvě 2017

Též nic nevidím...na fotce kolikrat nejdou vůbec vidět...

carodejkasnu
24. kvě 2017

😀 aach joo, zdal se mi sen, o miminku presneji bylo moje. Pojmenovala jsem ji Viktorka. Dokonce v tom usnu byl i muj tatka, co umřel na svuj vek mlady. Jak jsem vstala tak si rikam 😀 to jmeno se mi libi pro holku. Jinak do MS me zbyvaji 4 dny.

sticker
krisatko
24. kvě 2017

@carodejkasnu s andílkem jsem zjistila že jsem těhu podle snu o porodu.... tak uvidíš 🙂

Strana