icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

ange_de_la_morte
24. kvě 2017

@kacenka0705 : já nevidím, ale já většinou tady na koňovi nic nevidím - možná mám blbě nadstavený monitor noťasu nebo je to blbá fotka, ale fakt nevidím nic :(

carodejkasnu
24. kvě 2017

@krisatko no nemàm nadarmo svuj dlouholetý nick carodejkasnu jen tak 😀

kkac83
24. kvě 2017

@carodejkasnu Viktorka se mi taky moc líbí 🙂 Tak držím palce, ať MS nedorazí a Viktorka je na cestě 😉

krisatko
24. kvě 2017

Já se na to fakt.... ☹ .... Zrovna jsem začla špinit. Nemám žádný příznak, co obvykle před ms mívám (bolest beder, křeče v podbřišku) ... Zítra máme slavit výročí a za týden by se náš malý oficiálně narodil.... Pak si jednu nedej. Dnes to vidím na pozdní sběr a krabičku kapesníků ☹

krisatko
24. kvě 2017

A navíc tomu naprosto nerozumím... Před dvěma dny byl ovulační test naprosto bílý (s tím že den předtím byl slabě pozitivní) a teď jsem si (v rámci dávání si nadějí sama sobě - vůl) dělala další ovulační a vypadá takto.... Navíc jsem celý den plačtivá, ale to spíš kvůli Dominickovi....

lavender19xx
24. kvě 2017

@krisatko mrzí mě to, holka, vykašli se teď na testy... uvidíš, jestli se ti mrcha rozjede, nebo to bude jen špinění. Poplač si, na to máme my ženské právo, a neboj, ono se to zase zlepší 😉.

kacenka0705
24. kvě 2017

Ahoj holky tak jsem dnes testovala znovu jsem 11dpo a mam ducha na testu. Jinak jsem ted 3 dny mirne svetloulince hnede az pruhene spinila a ms by mela prijit v patek uz od pondelka me boli v podbrisku a je mi blbe. Zaludek mam na vode a zveda se mi pres den.Vidite ji taky?

tornadolu
25. kvě 2017

Ahojky holky mam prosbičku na vás jesli nevíte co se to semnou děje..dneska jsem 12dc a ska jsem na WC a spineni malinko úplně jsem se lekla MS to nemůže byt to je blbost bříško mam hak na vodě jako celi moje tělo.jsem v šoku co by to mohlo byt?předem dekuji

lory303
25. kvě 2017

@tornadolu nemuze to byt ovulace? nekdo pri silne ovulaci spini. Kolikaty DC mýváš ovulaci?

lory303
25. kvě 2017

@kacenka0705 dušíka vidííím, super.. Drzim palce at je čím dál silnější 🙂

tornadolu
25. kvě 2017

@lory303 no podle kalendáře bych mela ovulovat zítra do úterka je to možný?

lory303
25. kvě 2017

@tornadolu no jako podle me mas ovulaci ted, protze nic jineho me nenapada.. teda pokud nepijes nejake caje nebo nejake kapky neuzivas? to muze rozhodit cyklus... ja vzdy mela ovulku 15,16DC, ale posledni tri mesice ji mam uz 12,13DC, nechapu ze se to tak posunulo... mozna je to fertipronou co piju, ale piju ji uz rok, tak nevim, proc mam ovulku o 3-4 dny drive... byt tebou tak to dnes pojistim sexem, pak treba jeste v sobotu, pondeli a stredu.

tornadolu
25. kvě 2017

@lory303 nn beru jen ten gynprodyl avten začíná brat ve středu oky taky si myslím ze to pojistíme dneska.jinak ani čaje nic neberu snad se poštěstí 😉

lory303
25. kvě 2017

@tornadolu v tom pripade jestli je to silna ovulka, tak je to super 🙂

janina29k
25. kvě 2017

čau ženy, tak dnes jsem 2dc😖 zas to nevyšlo

tornadolu
25. kvě 2017

@lory303 no silná ovuku vzala jsem si intimku a dost spinim..

krisatko
26. kvě 2017

@tornadolu já teda spinia minule deset dní v kuse, od 13dc. Taky jsem si myslela že je to ovulace. Ale pak ms nepřišla v termínu, takže jsem to přehodnotila na slabou ms po 14 dnech cyklu a další ms, tedy teď, přišla "jako" o dva dny dřív.

tornadolu
26. kvě 2017

@krisatko ja jde z toho hotova ted jsem volala na gindu na 3h v pondělí jsem objednaná.

tornadolu
28. kvě 2017

Ahojky holky stále spinim rano jsem myslela ze už je klid tak jsme to pijistíi a pak zas spineni jsem nějaká smutná zítra ginda

lavender19xx
28. kvě 2017

@tornadolu to nemusí nic znamenat, nevěš hlavu 😉.

carodejkasnu
28. kvě 2017

🙂 dneska má dorazit mrcha tak pockam dva dny a zkusim pak testik. Dva dny pred MS negativni.

tornadolu
28. kvě 2017

@lavender19xx poslední sex byl 20.5.a stihli jsme to 2x, a pak byl sex 21.5.tsk uvidíme jesli se zadařilo.pak 4,6,13,20,21.5.tak uvidíme

krisatko
30. kvě 2017

@lavender19xx ahojky, tak co jak je? Já absolvovala lihový 2+víkend. Ve středu jsem si dala vínko, protože sama doma, bububu... 😀 ve čtvrtek jsme slavili výročí, takže šáňo... No a víkend u nás strávil známý s dětmi (tři mají) takže to už bylo víno, pivo, slivovice.... Děs běs.... A zítra budu pit zase.... Zítra jsem měla TP ☹

lavender19xx
30. kvě 2017

@krisatko no pěkně, kolik prstů vidíš?? 👍 😉
To chápu, že bude zítřek těžký, ale i zítřek jednou bude včerejšek a pak bude zase líp 🍀.
Čekám každou chvilku mrchu, břicho už mě bolí od večera.. teď by neměla být tak silná, protože po té hysteroskopii jsem skoro týden krvácela, ale uvidíme. Za týden jdu na kontrolu a asi už se nechám uschopnit, vypadá to všechno dobře 🙂.

krisatko
30. kvě 2017

@lavender19xx Ty jsi jak já, rychle zpátky do procesu :D No mě teď končí... a "hurá" na novo.... :-/

carodejkasnu
30. kvě 2017

2 dny nic po očekavane MS, priznaky klasicke pred MS zadne sla vcerejsi tehu test negativni

lavender19xx
30. kvě 2017

@krisatko jasně, co doma! 🙂 Tak jsem tu mršku přechválila, pořád ještě nedošla a to ji teď vítám s otevřenou náručí, první po laparce 😀.
@carodejkasnu a zkusíš testovat obden, čili zítra? 😉

carodejkasnu
30. kvě 2017

@lavender19xx asi až ve čtvrtek 🙂

krisatko
30. kvě 2017

@lavender19xx tak tak

To já mám zvláštní úkazy. Končí ms, přitom prsa stále bolí a navíc mám už přes týden zvláštní běhání mrazu od beder do levého podbřišku. Myslela sem, že je to přidruženo k ms, ale když končí.... ?? Kdo ví...

maruberu
30. kvě 2017

Ahoj holky, vy tu toho většinou víte hodně 😉 Ms mívám pravidelně, cca po 28/29 dnech. Ted mám 6. den zpoždění, ale na testu včera ani ťuk. Je ještě možnost, že by se na testu mohlo něco ukázat? Nemáte některá zkušenost?

Strana