icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

katka345
30. kvě 2017

Dobry vecer chci se zepta zda je mozne kdyz testy jsou pozitivni a viditelny gestacni vacek podle ultrazvuku 8tt a dnes doktor řekl ze si neni jisty ze nevidi plod ve vacku co si otom myslet nevim bojim se poradte prosim

bonynka1981
31. kvě 2017

@katka345 tezko soudit. Muze to byt ok ale taky nemusi ☹. Kdy mas znovu prijit. Nebral ti krev na hcg? Jestli roste nebo ne?

zabec
31. kvě 2017

@maruberu mozne to je, zalezi kdy jsi mela ovulaci. Ja treba mivala loni ovulaci kolem 20DC a tehotensky test mi vysel pozitivni az 18 den po ovulaci, tedy 38 den cyklu a zpozdeni 10 dni 😉.

zabec
31. kvě 2017

@katka345 take jsem na zacatku 8tt mela jen gestacni vacek, v 10tt pak bylo i embryjko, neposlal Te doktor treba do nemocnice? Tam maji lepsi utz. Zkus se tim nestresovat a vyckat na dalsi, urcite to dobre dopadne 😉

katka345
31. kvě 2017

@bonynka1981 nebral mi krev zitra mam jit na dalsi ultrazvuk ke svemu gyne ... ze trochu povyrost vacek rikal....

katka345
31. kvě 2017

@zabec
Nene neposlal zitra mam jit na dalsi ultrazvuk ke svemu gyne tak uvidime co mi rekne.... takze myslis ze je mozne ze miminko stale bude

katka345
31. kvě 2017

@zabec chodim do specializovaného centra tak ted jdu jen ke svemu gyne treba me i do nemocnice posle uvidime

bonynka1981
5. čer 2017

Holky kde jste vsechny? 🙂

katka345
5. čer 2017

Nikoho nemuzes sehnat

kolibricek36
5. čer 2017

@katka345 holka ja mela taky jen gestacni vacek - testy krasne ... A nic z toho - musela jsem na revizi....
Tak drzim palce

katka345
5. čer 2017

@kolibricek36
Takze si nemam delat naděje ze po 5+3tt kdyz neni videt plod ze by se ukázal😢

kolibricek36
5. čer 2017

@katka345 hele ja myslim ze pokud se objevi tim lip - ja byla 7+0 a pak 8+0 na kontrole - pry odpovidalo vse ale plod nikde 8+1 uz mi delali revizi.... Je to tri tydny ...

kolibricek36
5. čer 2017

@katka345 jinak u tebe je spise brzo ns nejake zavery

katka345
5. čer 2017

@kolibricek36
Jsem po transferu a tohle by bylo vysnene miminko.... uz sem prodelala 2vazne operace spodku a nic nez umelko u me nebylo sance otehotnet. A ted sem moc bojim

katka345
5. čer 2017

@kolibricek36
Mam strach .... trápí me to docela

kolibricek36
5. čer 2017

@katka345 u nas bylo taky vymodlene a to doslova .... Ale zas se to nejak pokazilo .... Ted jdem na genetiku - tak se uvidi ...

katka345
5. čer 2017

@kolibricek36 dobre ti to dopadne uvidíš....

Ja proste mam strach

kolibricek36
5. čer 2017

@katka345 vim cekani je desne

sticker
katka345
5. čer 2017

@kolibricek36 mas pravdu ve ct jdu na kontrolu znovu

sticker
petra1612
6. čer 2017

Tak, téměř po roce snažení mě tenhle měsíc cca týden od ovulace začalo bolet břicho, prsa tak citlivá, že jsem se jich nemohla ani dotknout, unavená, protivná, neustále jsem běhala na záchod... Trvalo to asi týden, tak jsem si začala dělat takové naděje.. A od včerejška to všechno ustalo.. Držím se co můžu, abych s testem vydržela až do neděle, ale moje naděje opět zmizely společně s mizejícími příznaky ☹

lavender19xx
6. čer 2017

@bonynka1981 čekáme... buďto na ms, nebo na ovu 😀.
@katka345 držím palec, ať to vyjde a ať se od toho strachu dokážeš aspoň trochu uvolnit 😉.
@petra1612 tak ještě záleží, jak u tebe probíhá pms... nemůžeš čekat, že tu příznaky budou od doby uhnízdění vajíčka až do porodu, to bys zmagořila. Šance tu pořád je 😉.
Taky se snažím přesně rok, teď jsem první cyklus po laparce a hysteroskopii, za týden na mě vlítne ovu, tak to prubneme, ale v břiše mi občas ještě píchne, takže žádná divočina, ale jemný něžný proces... doufám 😀.

katka345
6. čer 2017

@lavender19xx
Diky to bych moc rada ale nevim jak. Za 2dny mam znovu kontrolu

krisatko
6. čer 2017

@lavender19xx přesňéééé :D taky čekám na ovu :D

petra1612
6. čer 2017

@lavender19xx No já pms nemám nikdy žádný 😀 Vždycky až tak 2.,3. den ms mám bolesti břicha, před nikdy nic. Proto jsem si začala dělat naděje 🙂 Mívám cyklus nějakých 43-48 dní, ovulace většinou cca 23. DC (tenhle měsíc jsem netestovala), dneska jsem 38. DC, takže myslím, že už by bylo něco vidět.. A ono bílo.

kkac83
6. čer 2017

@lavender19xx jemný, něžný proces..po takové době..no nevím 😀
Holky, já jdu za týden k dr. , tak konečně budu vědět co a jak. Snad to tentokrát dobře dopadne 🙏 To čekání (na cokoliv) je fakt nejhorší.

lavender19xx
6. čer 2017

@kkac83 taky nevím, proto jsem za to dala takového smajla 😀. Ale můj partner je velice ohleduplný a opatrný, takže to spíš vidím na znásilnění z mojí strany 🙂.
Neboj, to bude dobré 😉.
@krisatko no vidíš, taky čekáš.. mně se nakonec ms zpozdila jen o dva dny, víc to ten zákrok neovlivnil naštěstí 🙂.
@petra1612 to chápu, že když už se nějaký příznak objeví, že vzroste naděje, nezkoušíš třeba detekovat ovulku ještě i jinými způsoby- měření bazálky, čípek? Já teď na to měření najela, tak uvidím, je to dobrodružné 🙂.

kkac83
6. čer 2017

@lavender19xx Je mi to jasné 😀
Děkuji, doufám, že jo 🙂

kolibricek36
6. čer 2017

Holky měla bych dotaz🙏 - je to normální když trochu špiním ( 18 dní po revizi - bezprostředně po ní jsen špinila 11 dnů, měla jsem i dva hematony )- dneska jsem začla opět,😲 jako nic moc, ale je .... nebo mám plašit - nebo jsem jen přetažená😕

zabec
6. čer 2017

@kolibricek36 ja to mela podobne, sem tam jsem spinila az do prvni ms ☹

kolibricek36
6. čer 2017

@zabec aha dík - hm

Strana