Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
Ahoj holky můžu mít dotaz 🙂 jsem měsíc od vysazení HA, 15. 5. mi přišla ms po vysazení, měla jsem jí asi tři dny. 28. nebo 29.5. jsem měla myslím ovulku. Neměřím si teplotu, ale děložní čípek byl takový měkký a otevřený a hlen průhledný a lepkavý. Takže jsem teoreticky usoudila, že asi byla. V pátek 2. června jsem začala krvácet. Jako taková docela jasná červená a píchalo mě v pravým podbříšku. Pak další dva dny jsem špinila, ale to píchání jsem měla taky. Takže teď vůbec nevím, jestli to mohlo být uhnízdění vajíčka nebo to je tím, že mám rozházený hormony. Ms by měla přijít 12.6 a těhu test je negativní. Děkuji za odpovědi 🙂
@martulina7 pokud to byla jasna cervena spis bych tipla na ty rozhazene hormony, po vysazeni HA se muze telo rovnat docela dlouho, kamaradka nemela pravidelny cyklus jeste po dvou letech 🙄, pomohl ji az gynex.
@martulina7 může to být cokoli, jak píše zabec, tělo se ještě srovnává a ms může přijít i po půlce měsíce, byť krátce. Já jsem nikdy nidační krvácení neměla, ale může to samozřejmě být i tohle, na testování je ještě brzy, vydrž 😉.
@lavender19xx jo asi je ještě fakt brzo,ale začínám si myslet,že to budou ty hormony spíš 🙂
Ahoj holky 🙂 tak mám tři dny do menzes a mám pocit že se asi možná zadařilo 🙂 dnes jsem ráno zaspinila ale trvalo to tak dvě hodiny a byl to takový hnědý výtok...a pak jak když utne,do toho mě začaly bolet prsa a ztmavly mi bradavky a mám vidět modrý žíly,což jsem nikdy před menzes neměla a děložní čípek je tvrdý a skoro uzavřený...myslíte že by to mohlo být těhu?
@martulina7 já tě nechci nijak odrazovat od příznaků, ale jsi těsně po vysazení HA a to ti tělo může servírovat každý den něco jiného, věř mi 😉. Mohlo se zadařit, což uvidíš po neděli, ale nesmíš se na to upínat. Tělo se ti teď de facto probouzí, takže sledovat nějaké příznaky fakt nemá smysl, nech se překvapit 😉.
S tím čípkem, až delším sledováním zjistíš, jak se chová ten tvůj- může klidně změknout až těsně před ms nebo až při ms samotné.
@lavender19xx já vím že to může být cokoliv,takže se na to neupinam...ale prášky už jsem vysazovala a nikdy jsem tohle neměla takže těžko říct no
Ahoj holky. Musím se u Vás zase trochu vyplakat. V práci je to s kolegou čím dál horší, vypadá to, že buď půjde on, nebo já s kolegyní. Je to napjaté a nemá to konce. Ponižuje nás s tím nemáme patřičné vzdělání a pod. Povyšuje se, chodí si do práce jak se mu zachce. Bohužel, má asi nějaké vnitřní kouzlo, ačkoliv je to idiot, a šéf se přiklání na jeho stranu. Takže nevíme co bude. Kamarádka umřela minulý týden na rakovinu plic. Už tyden bychom měli doma miminko, kdyby se nic neposralo.... Tento rok stojí za hovno už od samého začátku. Prosím omluvte má sprostá slova, dnes jich umím víc než kdy dříve. Všechno jde do kytek. No a jinak sem asi 1DPO a snažíme se poctivě, tak uvidíme...... Joooo a vlastně chlap je taky doma bez práce.... Prostě paráda... Má to ale výhodu, že máme čas na to snažení 😉
@krisatko to je mi líto, holka.. neboj, špatné časy budou vystřídány těmi dobrými 😉 🍀.
Ahojky ženy chtěla bych se optat jestli se to někomu stalo,vysadila jsem 6.6.prášky Gynprodyl a MS nikde je pravda ze jsem spinila byla jsem ginde a te se to pri stává byla to krev a v poho prej.jen jesli se to někomu stalo a kdy MS dorazí jesli dorazí kdyz jsem krvacela.
@martulina7 bohuzel asi negativni 😒
@martulina7 negativní... dělala jsi test večer? A ms nic?
@lavender19xx test jsem si dělala asi v 19 hodin a dělala jsem si ho v den ms. Zatím se neobjevila, takže fakt nevím. Asi je brzo ještě
děvčata kyselina listova co koupit?
@martulina7 lepší je to ráno, tak ještě uvidíš 😉.
@marketka92 záleží, kolik peněz do toho chceš vrazit 🙂, buďto kyselina listová bobulky (90) v ceně 60-90 korun podle firmy v jakékoli lékárně, nebo, pokud si nejsi jistá, jestli tvoje tělo dokáže tu kyselinu plně zpracovat, tak doplňky jako femibion nebo fertiprona okolo 300kč s tím, že tam máš další vitamíny a kyselina listová už je naštěpená, takže ji tělo plně využije.
@marketka92 já si nechávám od mudry psát aciduum folicum
Ahoj dámy, týden do návštěvy a cítím se tentokrát jiná. Nevím, zda se dá za PMS považovat například učůranost, nebo plačtivost.... Každopádně co se běžných premens. příznaků týče, taky nejsou jako vždycky... tak uvidíme
Ahoj holky, včerejší kontrola dopadla dobře 😀 Podle MS jsem 9+1, podle utz je o týden míň. Vše vypadá v pořádku, srdíčko bilo 😍 Mám radost, i když strach je tam pořád, ale to je asi normální. Včera měl přítel svátek, tak to byl pěkný dárek 🙂 A taky to shodou okolností včera bylo přesně 5 měsíců od revize. Věřím, že tentokrát už to vyjde 👶
@kkac83 no vidíš, to jsou úžasné zprávy 🙂, tak hodně zdaru i nadále 🍀.
@lavender19xx Děkuji moc 🙂
A jak jsi na tom ? Vše zahojeno ? Už jste se pustili do snažení ? 😉
@kkac83 zahojeno snad už jo, snažení proběhlo, akorát přítel musel odjet pracovně ještě předtím, než ovu vypukla, takže zase propočítávám pravděpodobnost, jak dlouho můžou spermoušové přežít 😀, výsledek se dozvím okolo 27.6., což je... za pár 🙂.
@lavender19xx To já příští pátek....
No a dneska volala genetička z olomouce, dodělali poslední vyšetření na nějakej vadnej chromozom a pravděpodobnost opakování je 0,00001% nebo tak nějak a prej příště mám jít i odběr klků.... fuj blé nechcii
Ahoj holky, zas máme hrůzu v práci - málo lidí a mám neskutečně směn navíc ( no alespoň budou na dovču hezké penízky navíc) .... na koníka jsem nestihla zavítat víc jak 2 týdny - vždy z práce rychle pro malého do školky, domů, hned na zahradu a kolem zvířat, večer vykoupat, uvařit, uklidit a pak padám na hubu přímo do postele. Ani nevím kdy jsem měla 2dny vkuse volna, vždy jen po jednom dni.
Co nového ? ?
U mně nic, snad jen že jsem opět po 55dnech dostala MS takže jsem v pondělí konečně mohla dorazit k dr. na krev na hormonální profil, tak čekám na výsledky, prý se mi ozvou a pak se uvidí co dál.
Jinak v úterý se narodil můj druhý synovec Ríša, ještě jsem ho neviděla ale prý bylo všechno vpořádku a já se na něj taaak těším 🙂
@kkac83 upřímně to závidím.... My jsme 5 měsíců přesně příští týden ve čtvrtek..... V pondělí by měla dorazit mrcha. Snad nepřijde. Tentokrát si dávám naděje.... Výtok je úplně jiný, spíše vodnatý a to už cca od 17Dc.... Tak si dávám naděje. Chjo :( chybí mi ten Brouček v bříšku... Navíc v práci to nedopadlo, šéf stále nadržuje tomu Blbounovi..... :(
@lavender19xx jjj děkuju femibion sem si už koupila uplně se mi vykouřilo z hlavy že sem ho brala u syna :D

@kolibricek36 já taky po tom porodopotratu a čištění střídavě spinila nespinila