icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kkac83
16. čer 2017

@krisatko Rozumím ti..taky jsem záviděla každé, co tady dala fotku pozitivního testu a pořád jsem si říkala - a kdy já ?? A už jsem byla alergická na věty typu - až bude čas, tak to přijde, neboj, dočkáš se, příští měsíc to už určitě vyjde, jen se na to neupínej.. Je tedy fakt, že to přišlo docela rychle a zrovna jsem to nečekala, jelikož jsem měla nějaké zdrav. problémy.. Jsem šťastná, ale zároveň se bojím, ale to znáš sama.. Drž se a přeji moc štěstí 🍀

mmili
17. čer 2017

@kkac83 gratulujeme.

kristyn.g
18. čer 2017

ahoj, jak já vám závidím... tenhle měsíc začínám přesně první měsíc 2.roku snažení... ☹

kkac83
18. čer 2017

@mmili Děkuji 🙂

krisatko
19. čer 2017

Nazdar ženský, tak dnes by měla dorazit. Když nedorazí, kdy testovat?

kkac83
19. čer 2017

@krisatko Ahoj. Tak ať nedorazí. Testovala bych nejdříve týden po zpoždění.

lavender19xx
19. čer 2017

@krisatko taky bych určitě aspoň pár dní počkala... a jak se cítíš? 😉

krisatko
19. čer 2017

@lavender19xx Cítím se... no... nevím. Běžné příznaky před MS nemám. (specifický výtok, bolesti podbřišku) naopak mě pobolívají prsa a už dva dny chodím po obědě spinkat :D

upuska
19. čer 2017

@krisatko Ahoj pani..držim ti moc palce..s testováním počkej, co to půjde..ať nelovíš duchy 🍀🐘

@lavender19xx ahoj, ahoj 😉 já moc nepíšu, ale čtu vás tu průběžně pořád a myslim na vás..🌞

krisatko
19. čer 2017

@upuska No jeje ty žiješ? 🙂 a jaká?

lavender19xx
19. čer 2017

@krisatko to zní slibně.. 🙂
@upuska že děkujeme 😀, hlavně se šetři a užívej si to, dokud máš ještě štíra "na řetězu" 😉.
Já tento cyklus zaznamenala ovu pomocí bazálky 15DC, takže by spermoušové museli vydržet 4 dny... za týden se dozvím skóre, na mysli neklesám 🙂.

upuska
19. čer 2017

@lavender19xx neklesej, to je důležitý 👍😉 navíc holky jsou prý odolný, takže jestli máš dobrý prostředí, mohly si počkat 😀
A já si to teď fakt užívám, chvíli mám pocit, že mám stirka fakt na řetězu.. Ještě před par týdny to bylo naopak :D

krisatko
21. čer 2017

Lovim duchý lovim, nevydržela jsem to. Ale vzhledem k tomu, že mě začlo úplně stejně píchat u vaječníku jako s dominickem..... Tak jsem si dneska udělala test. Lovim duchy, ale ducha vidím .... Tak uvidíme 🙂 2 dny spozdeni. A jestli tam je tak je to holka, ďoube do mě na druhý straně než domišek. 😅

janajens
21. čer 2017

@krisatko tak se pochlub foteckou

krisatko
21. čer 2017

@janajens to je zatím takový ten duch co ho nevyfotis. Za dva dny testnu znova jestli bude lepší.

janajens
21. čer 2017

@krisatko dobre tak drzim palecky moc

kkac83
22. čer 2017

@krisatko Přeji, ať sílí a těším se na fotečku 😉
Jinak, holky,mě je zle. V neděli ráno mě chytly záda, asi jsem nějak špatně ležela, nevím.. nemůžu se pořádně nadechnout, vždycky to tam tak bodne, nejhorší je to v noci, nevím, jak si lehnout a ještě do toho ty vedra 😖 Dr. mi dala náplasti na ty záda, ale moc to nepomáhá.. Pořád je mi na zvracení, dnes v noci jsem měla průjem a od včerejška mě pobolívá břicho. A přestala mě bolet prsa. Snad je vše v pořádku..na kontrolu jdu až 19.7., tak do té doby můžu jen doufat 😔

krisatko
22. čer 2017

@kkac83 tak ono se to různě mění... Mě třeba s malým bolely prsa až tak od 7,8 TT a jen cca 3 týdny. Jinak sem neměla ani ranní nevolnosti. Jediné co mu vadilo bylo kafe, tak to jsem hned po ránu nemohla, až po jídle třeba v 10 nesko. A bytostně nesnášel jízdu autem nebo autobusem. To mě mohlo břicho puknout a to už od cca 6tt. To byly tlaky, píchání, doubani, křeče....

lavender19xx
22. čer 2017

@kkac83 tak ať se ti brzy uleví, záda jsou nepříjemná.. Průjem může být i z těch veder, tělo je háklivější.

ange_de_la_morte
23. čer 2017

@krisatko : držím palečky a těším se na fotku 🙂

krisatko
23. čer 2017

Ahoj ženský, další test jsem zatím nedělala, úspěšně odvolávám... Zato se mi začly brutálně mastitida a padat vlasy. Denně vycesu jen tak rukou snad tunu vypadanych vlasů.

kkac83
26. čer 2017

@krisatko S vlasy mám taky problém..myju každý den..musím, jinak mám pocit, že ze mne kape olej a to vypadávání..vlasy po celém bytě, v posteli, v umyvadle..všude.. už jsem vyzkoušela docela dost přípravků, šamponů, jím vitamíny, ale nic nepomáhá.. byla jsem i na kožním, tak mi nabídla léčbu laserem..jedna aplikace 1000 Kč..a jen jedna samozřejmě nestačí..

kkac83
26. čer 2017

Jinak záda už mě nebolí..náplasti zabraly a je to úleva 🙂
A co u vás nového ?

krisatko
26. čer 2017

Ahojte. Tak duch zmizel... MS nikde... Prsa i břicho bolí.... Ach jo .... Tak nevím... Jestli jít za mudrou nebo ještě počkat....

janajens
26. čer 2017

Dnes 8dpo

lavender19xx
26. čer 2017

@krisatko tak tam zavolej, oni ti řeknou, kdy přijít.. chjoo, jsem ti držela pěsti.. 😉
Já už od včera cítím bolest jako před ms, takže mi zítra asi přijde.
@janajens týjo, to je dobře viditelný duch, tak ať sílí 🍀.

upuska
26. čer 2017

@lavender19xx kolikátý DC jsi? nemáš už zpoždění?
@krisatko jak píše pani výše..zavolej si tam..

janajens
26. čer 2017

@lavender19xx juuu dekuji moc budu se modlit 🙏

krisatko
26. čer 2017

@upuska
@lavender19xx

Tak jsem tam byla, prej mám vyčkat .... booože. Týden spoždění a // nikde ani teta. Podezřelééééé

lavender19xx
26. čer 2017

@upuska ještě ne, zítra mám termín 🙂, ale ty bolesti jsou celkem jednoznačné, ledaže by moje tělo zase chtělo být originální a bolesti by byly stejné jak při ms tak při těhu... no já se tomu nebráním, ale zůstávám na zemi 😀.
@krisatko máš to napínavé jako vždy 😉.

Strana